Tandläkare i Nykvarn

Välkommen till Distriktstandvården i Nykvarn! Från och med maj ligger kliniken i nya vårdbyggnaden i centrum, med närhet till bussar och tåg. På kliniken arbetar vi med stort hjärta och engagemang för din munhälsa. Våra tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister hälsar hela familjen välkommen!

Klinikens utveckling

1976 slog kliniken upp dörrarna för första gången. Efter det har mycket hänt. Det kanske mest uppmärksammade skedde 2010, då Distriktstandvården tog över tandvårdskliniken. 2017 flyttade Distriktstandvården in i den nya arkitektdesignade vårdbyggnaden i centrum. Tillsammans med 18 andra kliniker i Stockholms län breder Distriktstandvården ut sig. Det innebär att den professionella tandvården sprider ut sig. I hela Stockholms län delar vi med oss av kunskap om tänderna och munnen. Således tillgängliggör vi tandvård av hög kvalitet i huvudstaden.

Om kliniken i Nykvarn idag

Från och med maj är du välkommen till din tandläkare Nykvarn som befinner sig i vårdbyggnaden i centrum. Här behandlas du i moderna behandlingsrum. Distriktstandvården Nykvarn erbjuder tandvård till både barn och vuxna. Tandvårdspersonalen arbetar noggrant och koncentrerat för att säkerställa en munhälsa som går att vara stolt över livet ut. Här arbetar ett fokuserat och glatt gäng, vilket smittar av sig på patienterna. Det leder till fina relationer (även med våra tandvårdsrädda patienter!).

Allmän information

För det första har vi en egen specialistklinik i Stockholm city. Dit remitteras du snabbt vid behov av en fortsatt behandling. För det andra har vi garantier på alla behandlingar och är anslutna till Försäkringskassan. För det tredje får du alltid ett kostnadsförslag innan behandlingen. Slutligen erbjuder vi allmän- och akuttandvård till dig som bor eller arbetar i Nykvarn eller Södertälje. Välkommen till tandläkare Nykvarn!

Distriktstandvården i korthet

Distriktstandvården tog över 10 kliniker från Folktandvården 2010 och är idag Stockholms ledande tandvårdskedja med 26 kliniker i Stockholm och Uppsala. Med ett gemensamt journalsystem är det enkelt för dig att välja vilken klinik du vill. Nära hemmet? Nära arbetet? Vi tillgängliggör den professionella tandvården. Vi gillar höga förväntningar och nöjda patienter.

Välkommen till din tandläkare i Nykvarn!

Boka en tid online

Behandlingar på Nykvarn

Tandvårdspersonalen på Nykvarn

Albin Johansson
Albin Johansson Tandläkare
Filiz Jene
Filiz Jene Tandläkare
Gertrud Frost
Gertrud Frost Tandläkare
Joakim Hartwing
Joakim Hartwing Tandläkare
Magnus Masus
Magnus Masus Tandläkare
Malin Wallander
Malin Wallander Tandläkare
Mikael Karlsson
Mikael Karlsson Tandläkare
Nour Hanna
Nour Hanna Tandläkare
Nour Hanna
Nour Hanna Tandläkare
Sofia Arzt Wallen
Sofia Arzt Wallen Tandläkare
Camilla Karlsson
Camilla Karlsson Tandhygienist
Hala Fendakly
Hala Fendakly Tandhygienist
Malin Clevenpalm
Malin Clevenpalm Tandhygienist
Carola Högqvist
Carola Högqvist Tandsköterska
Charlotte Östlin
Charlotte Östlin Tandsköterska
Daniela Moldoveanu
Daniela Moldoveanu Tandsköterska
Karin Ekman
Karin Ekman Tandsköterska
Karolina Mc Intosh
Karolina Mc Intosh Tandsköterska
Lisbeth Jägerskog
Lisbeth Jägerskog Tandsköterska
Petra Westberg
Petra Westberg Tandsköterska
Sara Gunnarsson
Sara Gunnarsson Tandsköterska
Sara Kjellström
Sara Kjellström Tandsköterska
Åsa Wickman
Åsa Wickman Tandsköterska
Kjell Mattisson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 7 månader sedan

Jag har tidigare haft en tandläkare i Stockholm, men som nu har gått i pension. Jag tänkte, varför inte prova tandläkare i Nykvarn då jag själv bor här. Jag är verkligen nöjd efter de två besök jag haft hos dom, faktiskt bättre än tandläkaren i Stockholm, som också var bra, men inte som de här i Nykvarn. Det kan inte bli annat än högsta betyg, fem stjärnor.

Mikael Madsen

5 utav 5 stjärnor

skriven för 7 månader sedan

Tack Malin (tandhygienisten) för ett bra jobb 😊!

Antonakis Teagonakis

5 utav 5 stjärnor

skriven för 5 månader sedan

Professionellt och trevligt bemötande :)

Malya Dasi

5 utav 5 stjärnor

skriven för 11 månader sedan

Bästa tandläkarstället! Trevliga och proffsiga allihopa.

Sandra Alfheim

5 utav 5 stjärnor

skriven för ett år sedan

Mycket enkel app att boka tid i (och boka om vilket jag fick göra ett par gånger). Superduktig tandläkare och tandsköterska som gjorde besöket till en positiv upplevelse för min 3åring (och mig!)! Sedan hjälptes de åt att passa min dotter medan jag fick min tandundersökning- grymt bra!!