Tandläkare i Nykvarn

Välkommen till Distriktstandvården i Nykvarn! Från och med maj ligger kliniken i nya vårdbyggnaden i centrum, med närhet till bussar och tåg. På kliniken arbetar vi med stort hjärta och engagemang för din munhälsa. Våra tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister hälsar hela familjen välkommen!

Klinikens utveckling

1976 slog kliniken upp dörrarna för första gången. Efter det har mycket hänt. Det kanske mest uppmärksammade skedde 2010, då Distriktstandvården tog över tandvårdskliniken. 2017 flyttade Distriktstandvården in i den nya arkitektdesignade vårdbyggnaden i centrum. Tillsammans med 18 andra kliniker i Stockholms län breder Distriktstandvården ut sig. Det innebär att den professionella tandvården sprider ut sig. I hela Stockholms län delar vi med oss av kunskap om tänderna och munnen. Således tillgängliggör vi tandvård av hög kvalitet i huvudstaden.

Om kliniken i Nykvarn idag

Från och med maj är du välkommen till din tandläkare Nykvarn som befinner sig i vårdbyggnaden i centrum. Här behandlas du i moderna behandlingsrum. Distriktstandvården Nykvarn erbjuder tandvård till både barn och vuxna. Tandvårdspersonalen arbetar noggrant och koncentrerat för att säkerställa en munhälsa som går att vara stolt över livet ut. Här arbetar ett fokuserat och glatt gäng, vilket smittar av sig på patienterna. Det leder till fina relationer (även med våra tandvårdsrädda patienter!).

Allmän information

För det första har vi en egen specialistklinik i Stockholm city. Dit remitteras du snabbt vid behov av en fortsatt behandling. För det andra har vi garantier på alla behandlingar och är anslutna till Försäkringskassan. För det tredje får du alltid ett kostnadsförslag innan behandlingen. Slutligen erbjuder vi allmän- och akuttandvård till dig som bor eller arbetar i Nykvarn eller Södertälje. Välkommen till tandläkare Nykvarn!

Distriktstandvården i korthet

Distriktstandvården är Stockholms ledande tandvårdskedja med 23 kliniker i Stockholms län. Med ett gemensamt journalsystem är det enkelt för dig att välja vilken klinik du vill. Nära hemmet? Nära arbetet? Vi tillgängliggör den professionella tandvården. Vi gillar höga förväntningar och nöjda patienter.

Välkommen till din tandläkare i Nykvarn!

Boka en tid online

Behandlingar på Nykvarn

Tandvårdspersonalen på Nykvarn

Filiz Jene
Filiz Jene Tandläkare
Gertrud Frost
Gertrud Frost Tandläkare
Hanna Sjögren
Hanna Sjögren Tandläkare
Joakim Hartwing
Joakim Hartwing Tandläkare
Magnus Masus
Magnus Masus Tandläkare
Nour Hanna
Nour Hanna Tandläkare
Nour Hanna
Nour Hanna Tandläkare
Bea Nordgren
Bea Nordgren Tandhygienist
Hala Fendakly
Hala Fendakly Tandhygienist
Malin Clevenpalm
Malin Clevenpalm Tandhygienist
Carola Högqvist
Carola Högqvist Tandsköterska
Charlotte Östlin
Charlotte Östlin Tandsköterska
Daniela Moldoveanu
Daniela Moldoveanu Tandsköterska
Karin Ekman
Karin Ekman Tandsköterska
Karolina Mc Intosh
Karolina Mc Intosh Tandsköterska
Lisbeth Jägerskog
Lisbeth Jägerskog Tandsköterska
Petra Westberg
Petra Westberg Tandsköterska
Sara Gunnarsson
Sara Gunnarsson Tandsköterska
Sara Kjellström
Sara Kjellström Tandsköterska
Sigyn Ahlbeck
Sigyn Ahlbeck Tandsköterska
Malya Dasi

5 utav 5 stjärnor

skriven under den senaste veckan

Bästa tandläkarstället! Trevliga och proffsiga allihopa.

Sandra Alfheim

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Mycket enkel app att boka tid i (och boka om vilket jag fick göra ett par gånger). Superduktig tandläkare och tandsköterska som gjorde besöket till en positiv upplevelse för min 3åring (och mig!)! Sedan hjälptes de åt att passa min dotter medan jag fick min tandundersökning- grymt bra!!

Clarence af Forselles

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Jag känner mig trygg o väl omhändertagen , tandläkare o assistent talar enbart svenska vid patiensens närhet bra stämning personal patient finns inget negativt att framföra om kliniken bara positivt

Bertil Mattsson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Mycket proffsigt och snabbt utfört. Billigare än förväntat och mycket kort läkningstid. Betyget måste bli det högsta till teamet.

Kjell Byrsten

5 utav 5 stjärnor

skriven för 5 månader sedan

Mycket trevligt, bra personal och fina lokaler.
Önskemål: Vid kallelse via sms, email, post eller telefon
kan Ni påminna om eventuell medicinlista för patienten. TACK.

Skicka meddelande