Tandläkare Stockholm - Distriktstandvården

Din tandläkare i Nykvarn

Välkommen till Distriktstandvården i Nykvarn! Från och med maj ligger kliniken i nya vårdbyggnaden i centrum, med närhet till bussar och tåg. På kliniken arbetar vi med stort hjärta och engagemang för din munhälsa. Våra tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister hälsar hela familjen välkommen!

Klinikens utveckling

1976 slog kliniken upp dörrarna för första gången. Efter det har mycket hänt. Det kanske mest uppmärksammade skedde 2010, då Distriktstandvården tog över tandvårdskliniken. 2017 flyttade Distriktstandvården in i den nya arkitektdesignade vårdbyggnaden i centrum. Tillsammans med 18 andra kliniker i Stockholms län breder Distriktstandvården ut sig. Det innebär att den professionella tandvården sprider ut sig. I hela Stockholms län delar vi med oss av kunskap om tänderna och munnen. Således tillgängliggör vi tandvård av hög kvalitet i huvudstaden.

Om kliniken i Nykvarn idag

Från och med maj välkomnar vi dig till vår nyrenoverade klinik i vårdbyggnaden i centrum. Här behandlas du i moderna behandlingsrum. Distriktstandvården Nykvarn erbjuder tandvård till både barn och vuxna. Tandvårdspersonalen arbetar noggrant och koncentrerat för att säkerställa en munhälsa som går att vara stolt över livet ut. Här arbetar ett fokuserat och glatt gäng, vilket smittar av sig på patienterna. Det leder till fina relationer (även med våra tandvårdsrädda patienter!). Enligt en undersökning uppfattar patienterna Distriktstandvården Nykvarn som pålitliga, ärliga och professionella.

Allmän information

För det första har vi en egen specialistklinik i Stockholm city. Dit remitteras du snabbt vid behov av en fortsatt behandling. För det andra har vi garantier på alla behandlingar och är anslutna till Försäkringskassan. För det tredje får du alltid ett kostnadsförslag innan behandlingen. Slutligen erbjuder vi allmän- och akuttandvård till dig som bor eller arbetar i Nykvarn eller Södertälje.

Distriktstandvården i korthet

Distriktstandvården är en av Sveriges största tandvårdskedjor med 18 kliniker i Stockholms län, en på Åland/Mariehamn samt en enhet som erbjuder tandvård i hemmet. Med ett gemensamt journalsystem är det enkelt för dig att välja vilken klinik du vill. Nära hemmet? Nära arbetet? Vi tillgängliggör den professionella tandvården. Vi gillar höga förväntningar och nöjda patienter.

Välkommen till din tandläkare på Distriktstandvården Nykvarn!

Boka en tid

Behandlingar

Tandvårdspersonalen i Nykvarn

Tandläkare Gertrud Frost
Gertrud Frost Tandläkare
Tandläkare Hanna Sjögren
Hanna Sjögren Tandläkare
Tandläkare Joakim Hartwing
Joakim Hartwing Tandläkare
Tandläkare Magnus Masus
Magnus Masus Tandläkare
Tandhygienist Bea Nordgren
Bea Nordgren Tandhygienist
Tandhygienist Malin Clevenpalm
Malin Clevenpalm Tandhygienist
Tandsköterska Ann-Louise Karlsson
Ann-Louise Karlsson Tandsköterska
Tandsköterska Carola Högqvist
Carola Högqvist Tandsköterska
Tandsköterska Daniela Moldoveanu
Daniela Moldoveanu Tandsköterska
Tandsköterska Fabiola Gutierrez Brun
Fabiola Gutierrez Brun Tandsköterska
Tandsköterska Guller Bulut
Guller Bulut Tandsköterska
Tandsköterska Karin Ekman
Karin Ekman Tandsköterska
Tandsköterska Lisbeth Jägerskog
Lisbeth Jägerskog Tandsköterska
Tandsköterska Sigyn Ahlbeck
Sigyn Ahlbeck Tandsköterska
Kartan laddar...

Patientcitat

Tack, superpersonal! Kompetenta och trevliga.
Mycket bra personal. Känns riktigt proffsigt!
Din tandläkare i Nykvarn was last modified: May 15th, 2017 by Distriktstandvården