Tandläkare i Nynäshamn

Distriktstandvården Nynäshamn ligger i Sjötelegrafen, precis intill ICA Maxi och Jysk. Vi erbjuder både allmäntandvård och akut hjälp vid tandbesvär. Du har tillgång till både tandläkare och tandhygienister. Här får barn och vuxna ett varmt välkomnande av ett härligt tandvårdsteam.

Kliniken i Nynäshamn

2012 öppnades kliniken i Nynäshamn, ca 5 mil söder om Stockholm. Ända sedan dess har denna klinik varit oerhört populär hos patienterna. Tandvårdspersonalen hjälper dig med allt från avancerade behandlingar, som kirurgi och implantat, till allmäntandvård för både barn och vuxna. Precis utanför klinikens fönster flyter båtar förbi i det stora hamnområdet. Utsikten är en av många faktorer som bidrar till det goda ryktet som kliniken har i Nynäshamn.

Teknisk utrustning och hjälpmedel

Vi arbetar med uppdaterade metoder och tekniskt avancerad utrustning. På Distriktstandvården Nynäshamn har vi bland annat tv-skärmar i taket och ett modernt röntgensystem. Varje rum har en musikspelare som ofta spelar skön musik bakgrunden. Med ett gemensamt journalsystem på alla våra kliniker är det smidigt för dig att besöka oss var du än befinner dig i Stockholmsområdet. Vi har bekväma stolar som är designade även för dig med en ömtålig rygg.

Vad tycker våra patienter om oss?

Här får du en upplevelse utöver det vanliga. Kollegorna har arbetat under en lång tid tillsammans, och beskriver sig själva som en familj. Här är atmosfären hjärtlig och varje enskild patient får ett personligt bemötande. Våra patienter beskriver klinikens medarbetare som pålitliga, lugna och kompetenta.

Bra att veta

Hit kommer du när du behöver allmän tandvård eller om du har akuta besvär. Vi gör vårt bästa för att erbjuda snabba tider. Ett nära samarbete med Distriktstandvårdens egen specialistklinik möjliggör även smidig remittering vid behov. Innan behandlingen får du alltid ett kostnadsförslag, vi har garantier på våra behandlingar och självklart är vi anslutna till försäkringskassan.

Distriktstandvården i korthet

Distriktstandvården driver 17 kliniker i Stockholms län samt en på Åland/Mariehamn. Vi erbjuder allmän-, akut-, estetisk- och specialisttandvård till både barn och vuxna. Vi har även en mobil tandvårdsenhet som besöker äldre och personer med funktionsnedsättningar i hemmet. Alla har rätt till en god munhälsa, oavsett behov eller förutsättningar. På så vis tillgängliggör vi den professionella och personliga tandvården. Det är vår vision.

Välkommen upp till din tandläkare i Nynäshamn!

Boka en tid online

Behandlingar på Nynäshamn

Tandvårdspersonalen på Nynäshamn

Carl-Eric Gunell
Carl-Eric Gunell Tandläkare
Inger Knutsson Stålhandske
Inger Knutsson Stålhandske Tandläkare
Jesus Orrego
Jesus Orrego Tandläkare
Jonas Mannberg
Jonas Mannberg Tandläkare
Julia Bjöhle
Julia Bjöhle Tandläkare
Lennart Davidsson
Lennart Davidsson Tandläkare
Sofia Jofred
Sofia Jofred Tandläkare
Emilia Anderssen Olofsson
Emilia Anderssen Olofsson Tandhygienist
Monica Jerkerfot
Monica Jerkerfot Tandhygienist
Åsa Kallmin
Åsa Kallmin Tandhygienist
Emelie Kinn
Emelie Kinn Tandsköterska
Jeanette Söderqvist
Jeanette Söderqvist Tandsköterska
Lena Berglind
Lena Berglind Tandsköterska
Lena Isaksson
Lena Isaksson Tandsköterska
Maria Larsson
Maria Larsson Tandsköterska
Mikaela Andersson
Mikaela Andersson Tandsköterska
Monica Svensson
Monica Svensson Tandsköterska
Therese Rosell
Therese Rosell Tandsköterska
Åsa Larsén
Åsa Larsén Tandsköterska
Ingeborg Lindqvist

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Kan det vara rogivande att gå till tandläkaren ? JA! hos distriktstandvården i Nynäshamn hos Lennart ! där nynnar och sjunger Lennart Davidsson och hans syster Lena under hela behandlingen .En lugn känsla sprids i kroppen - konstigt? NEjJ! prova själv ..

K eth Andersson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Att gå till tandläkaren är inte kul. Blir genast lugnare när jag kommer in och träffar de trevliga kvinnorna i receptionen. Tandläkaren, Jesus, litar jag helt på. Han är otroligt proffsig, vänlig och lugnande liksom de tandsköterskor jag träffat. Inte att förglömma tandhygienisten Eva. Rekommenderar er till alla.

kyoto kiddo

1 utav 5 stjärnor

skriven för 5 månader sedan

Distriktandvården känns professionell vid första mötet och de har ofta lediga tider - men kanske det av en anledning.
På deras hemsida står det att lagningar täcks av 2 års garanti, men lagningen jag gjorde hos dem i år täcks tydligen inte alls. Den lossnade timmar efter den sattes in, bedövningen hade inte ens gått ur än.

När man sedan ringer dem för att få hjälp med detta tycker de att jag ska komma tillbaka och göra en ny undersökning och en ny lagning, alltså tusentals kronor till. Deras slarvjobb blev alltså mitt ansvar.
Gå inte hit, välj folktandvården eller privat tandläkare istället.

Ylva Nylén

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Bra service och trevlig personal. Jag är supernöjd!

Ulla Lind

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Bästa bästa

Skicka meddelande