Tandläkare i Nynäshamn

Distriktstandvården Nynäshamn ligger i Sjötelegrafen, precis intill ICA Maxi och Jysk. Vi erbjuder både allmäntandvård och akut hjälp vid tandbesvär. Du har tillgång till både tandläkare och tandhygienister. Här får barn och vuxna ett varmt välkomnande av ett härligt tandvårdsteam.

Kliniken i Nynäshamn

2012 öppnades kliniken i Nynäshamn, ca 5 mil söder om Stockholm. Ända sedan dess har denna klinik varit oerhört populär hos patienterna. Tandvårdspersonalen hjälper dig med allt från avancerade behandlingar, som kirurgi och implantat, till allmäntandvård för både barn och vuxna. Precis utanför klinikens fönster flyter båtar förbi i det stora hamnområdet. Utsikten är en av många faktorer som bidrar till det goda ryktet som kliniken har i Nynäshamn.

Teknisk utrustning och hjälpmedel

Vi arbetar med uppdaterade metoder och tekniskt avancerad utrustning. På Distriktstandvården Nynäshamn har vi bland annat tv-skärmar i taket och ett modernt röntgensystem. Varje rum har en musikspelare som ofta spelar skön musik bakgrunden. Med ett gemensamt journalsystem på alla våra kliniker är det smidigt för dig att besöka oss var du än befinner dig i Stockholmsområdet. Vi har bekväma stolar som är designade även för dig med en ömtålig rygg.

Vad tycker våra patienter om oss?

Här får du en upplevelse utöver det vanliga. Kollegorna har arbetat under en lång tid tillsammans, och beskriver sig själva som en familj. Här är atmosfären hjärtlig och varje enskild patient får ett personligt bemötande. Våra patienter beskriver klinikens medarbetare som pålitliga, lugna och kompetenta.

Bra att veta

Hit kommer du när du behöver allmän tandvård eller om du har akuta besvär. Vi gör vårt bästa för att erbjuda snabba tider. Ett nära samarbete med Distriktstandvårdens egen specialistklinik möjliggör även smidig remittering vid behov. Innan behandlingen får du alltid ett kostnadsförslag, vi har garantier på våra behandlingar och självklart är vi anslutna till försäkringskassan.

Distriktstandvården i korthet

Distriktstandvården driver 17 kliniker i Stockholms län samt en på Åland/Mariehamn. Vi erbjuder allmän-, akut-, estetisk- och specialisttandvård till både barn och vuxna. Vi har även en mobil tandvårdsenhet som besöker äldre och personer med funktionsnedsättningar i hemmet. Alla har rätt till en god munhälsa, oavsett behov eller förutsättningar. På så vis tillgängliggör vi den professionella och personliga tandvården. Det är vår vision.

Välkommen upp till din tandläkare i Nynäshamn!

Boka en tid online

Behandlingar på Nynäshamn

Tandvårdspersonalen på Nynäshamn

Birke Beuttenmuller
Birke Beuttenmuller Tandläkare
Carl-Eric Gunell
Carl-Eric Gunell Tandläkare
Inger Knutsson Stålhandske
Inger Knutsson Stålhandske Tandläkare
Jesús Orrego
Jesús Orrego Tandläkare
Julia Bjöhle
Julia Bjöhle Tandläkare
Lennart Davidsson
Lennart Davidsson Tandläkare
Sofia Jofred
Sofia Jofred Tandläkare
Eva Lindstén
Eva Lindstén Tandhygienist
Monica Jerkerfot
Monica Jerkerfot Tandhygienist
Åsa Kallmin
Åsa Kallmin Tandhygienist
Jeanette Söderqvist
Jeanette Söderqvist Tandsköterska
Lena Berglind
Lena Berglind Tandsköterska
Lena Isaksson
Lena Isaksson Tandsköterska
Maria Larsson
Maria Larsson Tandsköterska
Mikaela Andersson
Mikaela Andersson Tandsköterska
Monica Svensson
Monica Svensson Tandsköterska
Pia Malmberg
Pia Malmberg Tandsköterska
Therese Rosell
Therese Rosell Tandsköterska
Åsa Larsén
Åsa Larsén Tandsköterska
MM AA

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Lennart Davidsson, Sveriges absolut duktigaste och mest proffesionella tandläkare! Det är svårt att sätta ord på hur fantastisk Lennart är, det finns inga tillräckliga ord. När jag var ett barn och började gå till tandläkaren, fick jag den fantastiska äran att få Lennart som första tandläkare. Jag har gått till Lennart sen dess och ingen annan har någonsin fått röra mina tänder. Jag bor idag mer än en timma med bil från Nynäshamn, men jag åker med glädje till Lennart. Jag minns när jag var ett litet barn, Lennart fick alltid mig att känna mig trygg och lugn. Jag önskar att mina framtida barn också får möjligheten att få gå hos Lennart, hans arbete är utan att överdriva helt magiskt. Bästa Lennart, tack för allt du gör för oss! Vi vore vilse utan dig! Och tack till dem fantastiska sköterskorna som arbetar där också, alltid så otroligt varma, vänliga och duktiga!

My Sick relief

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Absolut den bästa tandläkar mottagningen i hela Stockholm, ja kanske till och med i Sverige och våran tandläkare Lennart Davidsson är en helt underbar människa.
Så hela min familj är patienter hos honom..

Annette Hansson

3 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Helt ok. Trevlig personal. Men man blir aldrig kallad. Men får julhälsningar på mobilen. Bra info. med öppettider. God Jul.

Annika Holmgren

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

ni är bäst

Susanne Holtz

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Trevlig personal, kunnig tandläkare, Lennart.

Ring oss på 08-22 22 22 Ring Upp