Distriktstandvården Nynäshamn ligger i Sjötelegrafen, precis intill ICA Maxi och Jysk. Vi erbjuder både allmäntandvård och akut hjälp vid tandbesvär. Du har tillgång till både tandläkare och tandhygienister. Här får barn och vuxna ett varmt välkomnande av ett härligt tandvårdsteam.

Kliniken i Nynäshamn

2012 öppnades kliniken i Nynäshamn, ca 5 mil söder om Stockholm. Ända sedan dess har denna klinik varit oerhört populär hos patienterna. Tandvårdspersonalen hjälper dig med allt från avancerade behandlingar, som kirurgi och implantat, till allmäntandvård för både barn och vuxna. Precis utanför klinikens fönster flyter båtar förbi i det stora hamnområdet. Utsikten är en av många faktorer som bidrar till det goda ryktet som kliniken har i Nynäshamn.

Teknisk utrustning och hjälpmedel

Vi arbetar med uppdaterade metoder och tekniskt avancerad utrustning. På Distriktstandvården Nynäshamn har vi bland annat tv-skärmar i taket och ett modernt röntgensystem. Varje rum har en musikspelare som ofta spelar skön musik bakgrunden. Med ett gemensamt journalsystem på alla våra kliniker är det smidigt för dig att besöka oss var du än befinner dig i Stockholmsområdet. Vi har bekväma stolar som är designade även för dig med en ömtålig rygg.

Vad tycker våra patienter om oss?

Här får du en upplevelse utöver det vanliga. Kollegorna har arbetat under en lång tid tillsammans, och beskriver sig själva som en familj. Här är atmosfären hjärtlig och varje enskild patient får ett personligt bemötande. Våra patienter beskriver klinikens medarbetare som pålitliga, lugna och kompetenta.

Bra att veta

Hit kommer du när du behöver allmän tandvård eller om du har akuta besvär. Vi gör vårt bästa för att erbjuda snabba tider. Ett nära samarbete med Distriktstandvårdens egen specialistklinik möjliggör även smidig remittering vid behov. Innan behandlingen får du alltid ett kostnadsförslag, vi har garantier på våra behandlingar och självklart är vi anslutna till försäkringskassan.

Distriktstandvården i korthet

Vi startade genom att ta över 10 kliniker från Folktandvården och har idag 30 kliniker i Stockholm och Uppsala. Vi erbjuder allmän-, akut-, estetisk- och specialisttandvård till både barn och vuxna. Vi har även en mobil tandvårdsenhet som besöker äldre och personer med funktionsnedsättningar i hemmet. Alla har rätt till en god munhälsa, oavsett behov eller förutsättningar. På så vis tillgängliggör vi den professionella och personliga tandvården. Det är vår vision.

Välkommen upp till din tandläkare i Nynäshamn!

Boka tid online

Behandlingar på Nynäshamn

Tandvårdspersonalen på Nynäshamn

Anton Latul
Anton Latul Tandläkare
Carl-Eric Gunell
Carl-Eric Gunell Tandläkare
Inger Knutsson Stålhandske
Inger Knutsson Stålhandske Tandläkare
Jesus Orrego
Jesus Orrego Tandläkare
Julia Bjöhle
Julia Bjöhle Tandläkare
Lennart Davidsson
Lennart Davidsson Tandläkare
Ludvig Sahlberg
Ludvig Sahlberg Tandläkare
Sladjana Stjepanovic
Sladjana Stjepanovic Tandläkare
Emilia Anderssen Olofsson
Emilia Anderssen Olofsson Tandhygienist
Monica Jerkerfot
Monica Jerkerfot Tandhygienist
Åsa Kallmin
Åsa Kallmin Tandhygienist
Cansel Taylan
Cansel Taylan Tandsköterska
Catrin Olsson
Catrin Olsson Tandsköterska
Emelie Kinn
Emelie Kinn Tandsköterska
Jeanette Söderqvist
Jeanette Söderqvist Tandsköterska
Lili-Anne Harrysson
Lili-Anne Harrysson Tandsköterska
Maria Larsson
Maria Larsson Tandsköterska
Mikaela Andersson
Mikaela Andersson Tandsköterska
Monica Svensson
Monica Svensson Tandsköterska
Therese Rosell
Therese Rosell Tandsköterska
Åsa Larsén
Åsa Larsén Tandsköterska
Peter Ohlsson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Enormt professionell personal,alltifrån reception till tandläkare/tandhygienist mm.Dessutom empatisk och lyssnande.Lätt att boka tid,ändra tid etc.Snabb återkoppling och lättillgänglig mottagning.Rekommenderar varmt !
Återkoppling 3 år senare : omdömet kvarstår ! fortfarande den bästa mottagning jag någonsin varit hos - gäller även min fru - ; att bibehålla den höga kvaliten på allt kan bara betecknas som enastående ! Tack !

Danielle Bågenholm

5 utav 5 stjärnor

skriven för 7 månader sedan

Bästa trevligaste tandläkarmottagningen i Stockholm. Proffsigt och vänligt bemötande, snabbt att få tider till skäliga priser. Kan inte tänka mig att gå någon annanstans.

Reka Santibanez

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 veckor sedan

Barnen är jätte nöjda efter varje besök! Hela vår familj är nöjda. Alltid trevligt bemötande och duktig personala

Linda Ivarsson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 6 månader sedan

Toppenbra bemötande av tandläkare Anton Latul och hans tandsköterska! Så proffsiga och empatiska.

Anne-Li Lourié

5 utav 5 stjärnor

skriven för 8 månader sedan

Gått på Distriktstanvården sedan de öppnade i Nynäshamn och jag är så himla nöjd. Man blir alltid så bra mottagen av trevlig och glad personal
Att jag sedan har världens bästa tandläkare i Lennart gör ju inte saken sämre!👍