Hej framtida kollega  

Vi är ständigt på jakt efter nya medarbetare som vill bli en del av Distriktstandvården. Kika in våra utannonserade tjänster eller skicka in en spontanansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!
Hej framtida kollega <span class="smiley"> </span>

En trygg arbetsplats att växa på

Du får en trygg anställning med goda arbets- och lönevillkor samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Hos oss får du också en av marknadens bästa pensionsavsättningar. Vi vill att du ska arbeta på toppen av din kompetens varför vi ger dig en individuell utbildningsplan och välkomnar kompetensutveckling. Det finns också möjligheter att klättra inom företaget.

Förmåner och festligheter

Vi gör arbetsplatsen till så mycket mer än just en plats att arbeta på. Förutom friskvårdsbidrag och kompetensutvecklingsbidrag får du bland annat regelbunden massage, åka på resor med kliniken, nätverka inom din befattning, gå på konferenser och mässor samt inbjudan till branschens kanske bästa fester!

Mångfald av människor

Vår personalpolitik präglas av inkludering, respekt och värme. Här behandlas alla lika oavsett kön, ålder, livsstil, etnicitet, religionstillhörighet samt hbtqia-identitet. Vi har policies för hur vi bemöter både medarbetare och patienter. På Distriktstandvården råder nolltolerans mot diskriminering.

Vilka är vi?

Distriktstandvården är en av Sveriges största tandvårdskedjor med 36 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi har drygt 240 000 patientbesök om året och över 500 medarbetare. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Sök drömjobbet vi inte annonserat ännu

Skicka in en spontanansökan idag!

Student? Börja din karriär hos oss

Vi erbjuder praktik/LIA på samtliga kliniker i Stockholm och Uppsala