Munhälsa.se i Göteborg blir en del av Distriktstandvården

2024-02-22  |  Pressmeddelande

Munhälsa blir en del av Distriktstandvården från och med den 6 mars 2024. Med dessa kliniker har Distriktstandvården nu tre kliniker i Göteborg.

Munhälsa.se i Göteborg blir en del av Distriktstandvården
Nyhetsrum

Munhälsa blir en del av Distriktstandvården från och med den 6 mars 2024. Med dessa kliniker har Distriktstandvården nu tre kliniker i Göteborg.

Munhälsa grundades 2005 av tandläkare Gabriella Meiri Öhlin. Idag består bolaget av två kliniker i Göteborg belägna på Herkulesgatan 1D i Kvillebäcken och på Näverlursgatan 38 i Västra Frölunda.

Gabriella kommer fortsätta arbeta kliniskt som tandläkare, tillsammans med sina befintliga medarbetare. Klinikerna kommer i fortsättningen erbjuda allmän-, akut och estetisk tandvård för vuxna.

Regionchef Helena Gottfridsson säger:

“Att expandera i Göteborg är ett naturligt steg för oss. Vi är glada att kunna erbjuda Göteborgsborna ännu bättre tillgänglighet till kvalitativ tandvård. De nya klinikerna är moderna och välutformade, och teamen på plats är mycket erfarna och kompetenta tandläkare och tandsköterskor.”

Klinikchef Gabriella Meiri Öhlin säger:

“Att bli en del av Distriktstandvården känns spännande! Vi har en fantastiskt härlig gemenskap klinikerna emellan, och hela vårt glada gäng ser nu fram emot att bli en del av något ännu större! Vi ser fram emot att välkomna nya och gamla patienter som Distriktstandvården.”

Kontakt
Bilder
Om Distriktstandvården

Distriktstandvården är en av landets största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi erbjuder barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Vi har en mobil tandvårdsenhet som utför tandvård i hemmet, en narkosverksamhet och två specialistkliniker i Stockholm. Med över 300 000 patientbesök om året och mer än 600 medarbetare har vi en viktig roll i tandvården i Sverige. Vår ambition är att fortsätta etablera oss i områden där behov av ytterligare tandvårdsaktörer finns, med visionen att bli det självklara tandvårdsvalet.