“Patienterna tycker om oss och vi tycker om dem”

2024-01-17  |  Nyhet
“Patienterna tycker om oss och vi tycker om dem”
Nyhetsrum

Efter flera år hos Folktandvården i Enköping, Trångsund och Skogås tog Sia Farzanéh över en klinik på InfraCity (numera Bredden) i Upplands Väsby. Kliniken Din Tandhälsa blir nu del av Distriktstandvården och vi välkomnar Sia till gänget!

“Jag blev så pass förtjust i kliniken att jag bestämde mig att pendla dit från Älvsjö, och det har jag gjort nu i 20 år. Vi har stortrivts i alla år, patienterna tycker om oss och vi tycker om dem.”

Sia har arbetat med tandsköterskan Yvonne i 25 år, och han beskriver henne som smart, driftig, trevlig och älskad av patienterna. Nu ska Yvonne gå i pension. Förra året byggde Sia till kliniken för att kunna expandera i framtiden. Men efter Yvonnes besked bestämde han sig för att sälja kliniken istället.

“Efter 20 år med Din Tandhälsa på InfraCity har jag beslutat att lämna över verksamheten till Distriktstandvården. Valet av Distriktstandvården var inte svårt efter att ha träffat och lärt känna ledningen. Alla är väldigt trevliga och lätta att ha att göra med. Att sälja kliniken känns självklart vemodigt, men ändå positivt.”

“Både Din Tandhälsa och Distriktstandvården i Bollstanäs är omtyckta i området och kommer att förbli populära i Upplands Väsby. Det känns spännande att snart börja jobba i ett större team med nya trevliga kollegor”, säger tandläkare Sia Farzanéh.

Sia kommer fortsätta arbeta kliniskt i Bredden med utökad personalstyrka. Läs mer om kliniken här.