“Vi har många styrkor i företaget”

2023-10-18  |  Nyhet
“Vi har många styrkor i företaget”
Nyhetsrum

Sazan Payam jobbade först på Folktandvården i Norrtälje och sedan på Symbioskliniken hos tandläkaren Sofia Ekstrand i Stockholm. Där jobbade hon som hygienist, verksamhetschef, och med inköp & drift – allt som rörde det dagliga arbetet på en klinik. Sofia Ekstrand sålde sin klinik till Distriktstandvården under 2017.

”Jag blev erbjuden ledarskapsutveckling av Distriktstandvården vid övergången 2017. Jag önskade att gå vår interna utbildning inför en eventuell tjänst som klinikchef.”

Sazan ville börja som assisterande klinikchef för att lära sig mer om företaget, tänket och rutinerna inom Distriktstandvården. Sedan 2017 har hon arbetat som assisterande klinikchef på Åsögatan, och 2021 blev hon assisterande klinikchef även på kliniken på Skånegatan. För fem år sedan blev Sazan dessutom Distriktstandvårdens interna miljörevisor.

Sedan 1 september 2023 är Sazan klinikchef på kliniken i Barkarby, som öppnade 1 oktober.

”Möjligheten att vara med och starta upp en ny klinik”, svarar Sazan på frågan om vad som sporrade henne att söka tjänsten i Barkarby. ”Att etablera oss i ett område som är under utveckling och expandering. Min ambition är att vi ska växa i takt med Barkarbystaden och jag drivs av just utmaningen i att starta från noll och driva en framgångsrik modern klinik med duktig personal som erbjuder tandvård i världsklass.”

Distriktstandvårdens mål är att erbjuda sina anställda möjligheter till kompetensutveckling och utbildning. Det är viktigt att medarbetarna ges möjlighet att växa inom företaget och att främja deras karriär. Flexibiliteten att arbeta på olika platser, baserat på klinikens behov eller personliga önskemål, är en av fördelarna med Distriktstandvården. Det ger möjlighet att arbeta på olika kliniker och dela med sig av erfarenheter och kunskaper mellan dem.

Sazan säger att Distriktstandvården erbjuder stabilitet, bra villkor och utveckling för de som önskar det.

”Vi har många styrkor i företaget, bland annat att bibehålla den familjära känslan, vårt starka samarbete kliniker emellan och den fina sammanhållningen vi har bidrar till ökad trivsel och trygg arbetsmiljö.”

Intresserad av att jobba med oss på Distriktstandvården? Läs mer här!