Information till dig som patient gällande Corona covid-19

Om du känner dig frisk och inte har några symptom är du välkommen att besöka oss.

Information till dig som patient gällande Corona covid-19

Vi fortsätter våra anpassningar för din trygghet

Flera av Folkhälsomyndigheternas åtgärder kommer att tas bort helt eller lättas den 9 februari. Distriktstandvården följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande coronaviruset samt nationella riktlinjer kring smittskydd. Därför uppmanar vi fortfarande dig att stanna hemma och inte besöka oss om du är sjuk och har symptom. Vår personal kommer även följa noga basala hygienrutiner samt använda skyddsutrustning vid all patientkontakt.

Känner du dig sjuk och har bokat tid?

Ring oss på 010-550 15 00 så hittar vi en ny tid eller kontakta kliniken direkt. Du hittar kontaktuppgifter till samtliga kliniker här.
Känner du dig helt frisk och inte uppvisar några symptom är du varmt välkommen att besöka oss.

Vanliga frågor

Har ni öppet?
Distriktstandvårdens kliniker har öppet. Känner du dig helt frisk och inte har några symptom är du varmt välkommen att besöka oss.
Är det säkert att besöka er?
Distriktstandvården följer noga rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Smittskydd Stockholm. Vi håller oss strikt till våra rutiner kring hygien, rengöring och skyddsutrustning, vilket minimerar risken för smittspridning. Vi är också väldigt noga med att patienter och personal som har symptom och känner sig sjuka inte vistas på våra kliniker.
Jag har en bokad tid men har fått symptom
Om du har symptom, även milda, så ska du inte komma till kliniken. Ring oss istället på 010-550 15 00 så hjälper vi till att boka om tiden.
Fråga tandläkaren

Undrar du över något du inte hittar svar på är du välkommen att ställa din fråga här.

Vi förbehåller oss rätten att publicera din fråga på vår webbsida. Vi visar aldrig ditt fullständiga namn eller e-postadress.