Information till dig som patient gällande Corona covid-19

Vi har öppet på samtliga av våra 30 kliniker i Stockholm och Uppsala. Om du känner dig frisk och inte har några symptom är du välkommen att besöka oss.

Information till dig som patient gällande Corona covid-19

Vi fortsätter många av våra anpassningar för din trygghet

Distriktstandvården följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande coronaviruset samt nationella riktlinjer kring smittskydd. Vår personal följer noga basala hygienrutiner samt använder skyddsutrustning vid all patientkontakt.

Känner du dig helt frisk och inte uppvisar några symptom är du varmt välkommen att besöka oss. Samtliga av våra kliniker har öppet.

  • Patienter och medarbetare som uppvisar symptom, även lindriga sådana, ska inte komma till kliniken. Vi har strikta rutiner kring Corona covid-19, skyddsutrustning och hygien.
  • Våra väntrum är anpassade för att kunna hålla avstånd.
  • Vi uppmanar dig som patient att fortsätta använda munskydd i våra lokaler – om du inte har ett får du gärna ett i vår reception.
  • Betala gärna med kort eller via Klarna.

Besök oss utan sällskap

För att minska smittspridningen uppmanar vi dig att komma utan sällskap till kliniken. Detta gäller förstås inte vid till exempel barnpatienter eller patienter med funktionsnedsättning/assistans. Där ser vi gärna, om möjligt, att det är max en person i sällskapet.

Känner du dig sjuk?

Om du har symptom, även milda sådana, ska du inte besöka kliniken. Ring oss på 08-22 22 22 så hittar vi en ny tid eller kontakta kliniken direkt. Du hittar kontaktuppgifter till samtliga kliniker här.

Vanliga frågor

Har ni öppet?
Distriktstandvårdens kliniker har öppet. Känner du dig helt frisk och inte har några symptom är du varmt välkommen att besöka oss.
Är det säkert att besöka er?
Distriktstandvården följer noga rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Smittskydd Stockholm. Vi håller oss strikt till våra rutiner kring hygien, rengöring och skyddsutrustning, vilket minimerar risken för smittspridning. Vi är också väldigt noga med att patienter och personal som har symptom och känner sig sjuka inte vistas på våra kliniker.
Jag har en bokad tid men har fått symptom
Om du har symptom, även milda, så ska du inte komma till kliniken. Ring oss istället på 08-22 22 22 så hjälper vi till att boka om tiden.
Fråga tandläkaren

Undrar du över något du inte hittar svar på är du välkommen att ställa din fråga här.

Vi förbehåller oss rätten att publicera din fråga på vår webbsida. Vi visar aldrig ditt fullständiga namn eller e-postadress.