Presskontakt och pressinformation

Presskontakt och pressinformation

Distriktstandvården i Sverige AB är ett privatägt tandvårdsföretag som driver 22 tandvårdskliniker i Stockholm län samt en på Åland/Mariehamn. 2010 överlät Folktandvården i Stockholm tio av dessa kliniker till Distriktstandvården. Under Distriktstandvårdens sju första år har ytterligare elva kliniker öppnats. 2016 öppnade vi vår alldeles egna specialistklinik på Artillerigatan 93, Gärdet. Vi vänder oss till människor i alla åldrar, oavsett behov eller förutsättningar.

Kliniker
Våra tandvårdskliniker i Stockholm finns i City på Artillerigatan 93, Drottninggatan 65, Holländargatan 21A, Sankt Eriksgatan 24 samt på Åsögatan 104 på Söder. Övriga kliniker ligger i Stockholms län i Botkyrka/Alby, Bollstanäs/Upplands Väsby, Hallstavik, Handen, Jordbro, Järna, Kallhäll, Nykvarn, Nynäshamn, Rimbo, Salem, Sundbyberg, Solna och i Södertälje samt Citytandvården i Mariehamn, Åland (FI). Vi har även en mobil tandvårdsenhet som är verksam i hela Stockholms län.

Presskontakt

Fråga tandläkaren

Undrar du över något du inte hittar svar på är du välkommen att ställa din fråga här.

Vi förbehåller oss rätten att publicera din fråga på vår webbsida. Vi visar aldrig ditt fullständiga namn eller e-postadress.