Tandläkare Stockholm - Distriktstandvården

Professionell tandblekning

tandblekning-199-kr-manaden
Vi föds med olika färg på tänderna. Färgen ändras med åldern, samt beroende på våra vanor.

Vi hjälper dig till ett vitare leende

Distriktstandvårdens samtliga kliniker erbjuder estetisk tandvård. En populär behandling är tandblekning, då många eftersträvar en vitare nyans på tänderna. Vi har lång erfarenhet av tandblekning och arbetar med säkra metoder som ger naturtrogna och långvarande resultat. För ett vackert leende betalar du endast 1995 kronor för båda käkarna på Distriktstandvården.

Hur går det till?

Vår tandvårdspersonal tar avtryck av dina tänder för att framställa blekskenor efter just dina tänder. Du får sedan med dig skenorna hem tillsammans med blekningsgel. Vi ger dig noggranna anvisningar hur du använder skenorna och blekningsgelén hemma på dagen eller natten. Behandlingen upprepas under 7-10 dagar tills ett riktigt bra resultat uppnås. Vid efterföljande kontroller följs alltid behandlingen upp så att du känner dig nöjd med resultatet.

Innan du bleker tänderna

För att få göra en professionell tandblekning behöver tänderna vara friska och fria från karies. Du behöver därför nyligen ha gjort en undersökning för att blekningen ska vara säker och med tillfredsställande resultat.  Har du gjort en tandhygienist eller tandläkarundersökning hos oss inom de 6 närmsta månaderna räcker det bra. Annars kan du boka en tid för undersökning hos hygienist eller tandläkare redan idag så hjälper vi dig.

Låt din tandläkare göra jobbet

När du bleker tänderna hos oss ser vi till att tandblekningen blir trygg och säker för att inte riskera ilningar eller fläckar. Var aktsam med att klicka hem blekningsmedel online eller köpa i varuhus. Det har länge varnats om hemma-fix-produkter som lett till svåra konsekvenser i form av ilningar, sår på tandkött och frätskador. Utför alltid din tandblekning hos professionella och kliniskt utbildade personer. 

Får alla bleka tänderna?

För att bleka tänderna måste du vara över 18 år och inte vara gravid eller amma, enligt Läkemedelsverkets regler. Om du har en fyllningar eller komposit så bör du vara uppmärksam på att de materialen inte bleks på samma sätt som tänderna. Detsamma gäller implantat och proteser. Kontakta din tandläkare för rådfrågning.

Första steget till ett vitare leende

Boka tid för en undersökning och meddela oss at du vill bleka tänderna. Vi lägger upp en behandlingsplan och ger dig ett kostnadsförslag.

Boka en tid

Professionell tandblekning was last modified: May 5th, 2017 by Distriktstandvården
Ställ en fråga här

Patienters frågor & tandläkarens svar - Tandblekning