Skicka din remiss till oss

Vi erbjuder specialisttandvård inom endodonti, kirurgi, parodontologi, pedodonti och protetik på Specialistkliniken på Gärdet, Stockholm. Vi utför endast den tandvård du remitterat patienten för. Välkommen med din remiss!

Skicka din remiss till oss

Skicka din remiss för specialisttandvård

Är din patient i behov av specialisttandvård i Stockholm är du välkommen att skicka en remiss till oss. Här hämtar du remissblanketten som du sedan skickar till vår Specialistklinik på Gärdet.

 • Korta väntetider
 • Hög kvalitet på tandvården
 • Tydliga remissvar
 • Gott omhändertagande
 • Om Specialistkliniken i Stockholm

  Distriktstandvårdens specialistklinik ligger på Artillerigatan 93 på Gärdet i Stockholm. Här finns specialistkompetens inom endodonti, käkkirurgi, protetik, parodontologi och pedodonti. Vi har även nischade tandläkare med mångårig erfarenhet inom dentoalveolär kirurgi som du gärna får remittera till. Vi välkomnar patienter i alla åldrar som är i behov av tandvård som sträcker sig utanför den allmänna tandvården. Önskas specialisttandvård på en annan av våra kliniker i Stockholms län får gärna lämnas.

  Du behåller dina patienter

  Efter att vi utfört den behandling du remitterat för får du självfallet tillbaka din patient. Varmt välkommen med din remiss för specialisttandvård!

  Akuttandvård när du har stängt?

  Vår klinik på Drottninggatan 65 i Stockholm city håller öppet alla dagar, kvällar och helger året om. Under din ledighet eller semester får du gärna hänvisa dina patienter till oss för akuttandvård. De kan enkelt boka en akuttid online eller ringa oss på 08-22 22 22.

  Fråga tandläkaren

  Undrar du över något du inte hittar svar på är du välkommen att ställa din fråga här.

  Vi förbehåller oss rätten att publicera din fråga på vår webbsida. Vi visar aldrig ditt fullständiga namn eller e-postadress.