Remittera patienter för specialisttandvård

Du som tandläkare är varmt välkommen att remittera patienter till vår specialistklinik i Stockholm, Gärdet. Nedan finner du ytterligare information samt underlag för remiss.

Remittera patienter för specialisttandvård

Remiss tandvårdsblankett

Behöver din patient träffa någon av våra specialister är du välkommen att skicka en remiss till oss. Vid önskemål om att remittera patienter för dentoalveolär kirurgi har vi även nischade tandläkare med mångårig erfarenhet inom området. Här kan du hämta remissblanketten:

Specialisttandvård året om

På Specialistkliniken på Artillerigatan 93 har vi specialisttandläkare inom:

  • Endodonti
  • Käkkirurgi
  • Protetik
  • Parodontologi
  • Pedodonti

 

Kliniken öppnades 2016 då vi sammanförde alla våra specialist- och nischtandläkare under samma tak. Vid behov är våra specialister flexibla och kan utföra behandlingar på våra övriga kliniker. Det som underlättar för patienten är vår uppgift att lösa. Vi välkomnar patienter i alla åldrar som är i behov av tandvård som sträcker sig utanför den allmänna tandvården.

Akuttandvård

Under dina semesterdagar kan vi erbjuda dina patienter akuttandvård med ett snabbt omhändertagande på Distriktstandvården Drottninggatan 65, mitt i city. Vi har öppet alla dagar, kvällar och helger året om. Kliniken i Södertälje också helgöppet på lördagar, kl 10-14.

Du är också välkommen att själv besöka kliniken för att försäkra dig om att dina patienter blir väl omhändertagna i en trevlig miljö med den senaste utrustningen. Vi önskar dig och dina patienter hjärtligt välkomna till oss under din semester. När behandlingen är klar kommer dina patienter givetvis tillbaka till dig som vanligt.

Hjärtligt välkomna till Distriktstandvården!

Fråga tandläkaren

Undrar du över något du inte hittar svar på är du välkommen att ställa din fråga här.

Vi förbehåller oss rätten att publicera din fråga på vår webbsida. Vi visar aldrig ditt fullständiga namn eller e-postadress.