Välkommen till vår klinik i Rimbo centrum! Här finner du allmän-, akut- och estetisk tandvård för hela familjen. Våra tandläkare har lång erfarenhet av att behandla både barn och vuxna. Här hjälper vi även dig med tandimplantat.

Två kliniker i Rimbo

Nu med två kliniker i Rimbo, en i centrum och en i pastoratet, så är vi det självklara valet för dig som är i behov av tandläkare i Rimbo. Här hjälper vi dig med alla behandlingar inom tandvård, även akut. Är du i behov av tandimplantat? Vi hjälper dig med hela processen, boka en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.
Boka akuttid

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar på Rimbo Centrum

Tandvårdspersonalen på Rimbo Centrum

Amir Hashemi
Amir Hashemi Tandläkare
Ana Silva
Ana Silva Tandläkare
Perima Arani
Perima Arani Tandläkare
Anna Holmström
Anna Holmström Tandhygienist
Elina Jansson
Elina Jansson Tandhygienist
Angelica Svahn
Angelica Svahn Tandsköterska
Kinga Pacut
Kinga Pacut Tandsköterska
Tatjana Linkevica
Tatjana Linkevica Tandsköterska
Marie Dahlman

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Har alltid fått fint och väldigt vänligt bemötande av personalen. Bra behandlingar och i samråd med tandläkaren kunnat diskutera olika insatser och fått bra vård. Är mycket nöjd.

Magdalena Stjernberg

5 utav 5 stjärnor

skriven för 7 månader sedan

Hjälplöst osäker - tandvårdsrädsla ända sedan barndomen, Men här möter jag optimism från glada, hjälpsamma medmänniskor .Oasen för alla oss som känner ängslan när det handlar om tänder. Testa!!! tycker Magdalena S

Sören Alvarsson

4 utav 5 stjärnor

skriven för 8 månader sedan

Gick snabbt att få en tid...trevligt bemötande och snabb och smidig behandlig, något som man tyvärr har dålig erfarenhet utav.
Återkommer gärna om de skulle behövas.

Stina Yron Lund

5 utav 5 stjärnor

skriven för ett år sedan

Är ingen lätt patient då jag är så fruktansvärt rädd!
Fick en akuttid idag och är så glad och nöjd.
Blev så väl omhändertagen av tandläkare Ana Silva och sköterskan Angelica.

Roland Sjölander

5 utav 5 stjärnor

skriven för ett år sedan

Ana & Angelica som tagit över mig från Marie & Therese utför samma förtroendegivande och professionella arbete. Ser fram emot fortsatt behandling!