Välkommen till vår klinik i Rimbo centrum! Här finner du allmän-, akut- och estetisk tandvård för hela familjen. Våra tandläkare har lång erfarenhet av att behandla både barn och vuxna. Här hjälper vi även dig med tandimplantat.

Två kliniker i Rimbo

Nu med två kliniker i Rimbo, en i centrum och en i pastoratet, så är vi det självklara valet för dig som är i behov av tandläkare i Rimbo. Här hjälper vi dig med alla behandlingar inom tandvård, även akut. Är du i behov av tandimplantat? Vi hjälper dig med hela processen, boka en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.
Boka akuttid

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar i Rimbo Centrum

Tandvårdspersonalen i Rimbo Centrum

Ana Silva
Ana Silva Tandläkare
Anastasia Kriti
Anastasia Kriti Tandläkare
Areig Idreis
Areig Idreis Tandläkare
Reza Esfahani
Reza Esfahani Tandläkare
Anna Holmström
Anna Holmström Tandhygienist
Elina Jansson
Elina Jansson Tandhygienist
Sakineh Ghaznawi
Sakineh Ghaznawi Tandhygienist
Angelica Svahn
Angelica Svahn Tandsköterska
Katrin Berg
Katrin Berg Tandsköterska
Kinga Pacut
Kinga Pacut Tandsköterska
Maria Nersisyan
Maria Nersisyan Tandsköterska
Pernilla Pernet
Pernilla Pernet Tandsköterska
Tatjana Linkevica
Tatjana Linkevica Tandsköterska
Henrik Langestad

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Trevligt bemötande och väldigt lättsam atmosfär. Säger sanningen även om det får dig att framstå som en tandmisshandlare. Vilket är väldigt uppskattat. Då får man ju en chans att bättra sig istället för att dom säger det när tänderna redan ramlat av. Skulle gå hit igen.

Peter Sjöstrand

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Utmärkt service och utomordentligt trevlig personal. Rekommenderas starkt!

Habib Arya

1 utav 5 stjärnor

skriven för 8 månader sedan

Det är verkligen beklagligt att ha dåligt erfarenhet hos tandläkaren i Rimbo centrum. Det är oacceptabelt för en tandläkare att ta extra pengar från en patient för en akut behandling som inte var nödvändig eller bokad som en akuttid. Detta kallas för oetisk praxis och det är viktigt att ni vet att jag har rättigheter som patient.

Som patient har jag rätt att få tydlig information om de behandlingar jag behöver, vad som kommer att ingå i priset och vad som kommer att kosta extra. Om jag inte har bokat en akuttid och inte behövde en akut behandling, borde jag inte ha blivit debiterad extra för det.
Jag har fått en faktura som ingen aning om den faktura för att jag alltid betalar på plats och när försöker nå kliniken, ingen svarar ☹️

анна назарова

5 utav 5 stjärnor

skriven för 11 månader sedan

Jag är glad att jag kom till den här kliniken. Doktor REZA. Det finns en professionell med stor bokstav. Svårt att ta bort två tänder på en gång – allt går helt klart snabbt – och nu är jag glad att det inte finns någon smärta. Doktor, tack så mycket!!!!!

Ivo Kristensjo

5 utav 5 stjärnor

skriven för 7 månader sedan

Bra och trevligt bemötande. Fick förklarat vad som behövde göras.