Tandläkare i Rimbo centrum

Välkommen till vår nya klinik i Rimbo centrum! Här finner du allt från allmän-, akut- och estetisk tandvård. Våra tandläkare Rimbo centrum har lång erfarenhet av att behandla både barn och vuxna. Här hjälper vi även dig med tandimplantat.

Tandläkare Rimbo centrum

Nu med två kliniker i Rimbo, en i centrum och en i pastoratet, så är vi det självklara valet för dig som är i behov av tandläkare i Rimbo. Distriktstandvårdens klinik i Rimbo centrum öppnades under 2019. Här hjälper vi dig med alla behandlingar inom tandvård!

Akut tandvård Rimbo centrum

Här har våra tandläkare lång erfarenhet med både barn och vuxna som är i behov av akut tandvård i Rimbo. Om du är i behov av akut tandvård i Rimbo så kan du boka en tid, eller ringa oss så hjälper vi dig.
Boka akuttid

Tandhygienist Rimbo centrum

Våra tandhygienister i Rimbo centrum erbjuder alla sorters behandlingar. Alltifrån tandblekning till tandstensborttagning!

Läs mer om våra estetiska behandlingar här >>

Om Distriktstandvården

Vi har idag 23 kliniker i Stockholms län och vi kan stolt presentera oss som Stockholms ledande tandvårdskedja. Samtliga kliniker erbjuder allmäntandvård, samt akut- och estetisk tandvård. Barn och vuxna är lika välkomna till oss, vi ordnar gladeligen både familjetider och barnpassning. Vi är anslutna till Försäkringskassan och har garantier på samtliga behandlingar.

Implantat Rimbo centrum

Är du ute efter tandimplantat? På Distriktstandvården i Rimbo centrum hjälper vi dig med hela processen inom tandimplantat. Boka tid för tandimplantat idag, och behandlingen kan påbörjas inom rimlig tid.

Boka en tid online

Behandlingar på Rimbo Centrum

Tandvårdspersonalen på Rimbo Centrum

Anna Wiren
Anna Wiren Tandläkare
Marie Stenberg
Marie Stenberg Tandläkare
Susanne Wilson
Susanne Wilson Tandläkare
Elina Jansson
Elina Jansson Tandhygienist
Lii Lundin
Lii Lundin Tandhygienist
Susanna Nilsson
Susanna Nilsson Tandhygienist
Katrin Berg
Katrin Berg Tandsköterska
Marina Harnebäck
Marina Harnebäck Tandsköterska
Therese Edestedt
Therese Edestedt Tandsköterska
Rebecca Ström

5 utav 5 stjärnor

skriven för en vecka sedan

Robert Andersson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Skicka meddelande