Sälj din klinik till Distriktstandvården

Funderar du på att sälja din klinik? Tveka inte att höra av dig till oss! Vi har stor erfarenhet av förvärv och förstår att varje kliniks önskemål och behov ser olika ut.

IntresseformulärFyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig
Stäng
Intresseformulär
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig
Tack för ditt meddelande!
Vi återkommer till dig snarast.
Sälj din klinik

Hur går det till?

Vill du sälja din klinik och trappa ner – eller sluta jobba helt? Inga problem! Eller vill du sälja din klinik och ha en fortsatt ledande roll med ansvar för teamet och kliniken? Det löser vi! Med erfarenhet av flera förvärv och nyetableringar har vi alltid haft ett bra samarbete med klinik och ägare där upplägget ser olika ut beroende på önskemål och behov. Vi ser alltid till att vi kommer fram till ett bra upplägg där båda parter känner sig nöjda.

Bli en del av Distriktstandvården
  • Erfarenhet av tidigare nyetableringar i olika delar av landet
  • Stöd inom marknadsföring, IT-utveckling, inköp, rekrytering, finansiering och vidareutbildning
  • Du får vara med och växa med en av landets ledande och snabbast växande tandvårdskedjor
  • Stora möjligheter till bra ekonomisk utveckling

Vilka är Distriktstandvården?

Distriktstandvården är en av landets största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi erbjuder barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Vi har också en mobil tandvårdsenhet som utför tandvård i hemmet, en narkosverksamhet och två specialistkliniker i Stockholm.

Distriktstandvården är den snabbast växande tandvårdskedjan i Stockholm. Vår ambition är att i stadig takt fortsätta etablera oss i områden där behov av ytterligare tandvårdsaktörer finns. Vår vision är att bli det självklara tandvårdsvalet i landet.

Kontakta oss

Fyll i intresseformuläret ovan eller kontakta Amelia Wall på 076 552 79 46.