Välkommen till oss i Södertälje! Här erbjuder vi dig allmän-, estetisk- och akuttandvård och vi ordnar familjetider samt barnpassning medan föräldern behandlas. Med goda anslutningar till kollektivtrafiken hittar du enkelt hit. Vi har även öppet kvällar och lördagar.

Medicinsk tandvård och remisser för apnéskenor

Förutom allmäntandvård kan vi erbjuda medicinsk tandvård till patienter med en mer komplicerad medicinsk sjukdomsbild eller funktionsnedsättning. Vi har erfaren personal med kompetens från sjukhusbunden tandvård. Vi har även behandlare med mångårig erfarenhet av arbete med patienter som lider av OSA (obstruktiv sömnapné) och vi tar emot remisser för framställning av antiapnéskenor efter medicinsk utredning. Vi är anslutna till Försäkringskassan och innan behandling erbjuds du ett skriftligt kostnadsförslag. Ett nära samarbete med våra specialistkliniker möjliggör snabba remisser vid behov, eller konsultation via telefon.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar i Södertälje

Tandvårdspersonalen i Södertälje

Mahfuz Akhter
Mahfuz Akhter ST-Tandl Pedodonti
Ahmed Alameri
Ahmed Alameri Tandläkare
Anahid Khadori
Anahid Khadori Tandläkare
Ivica Fedovic
Ivica Fedovic Tandläkare
Miryam Bolis Yokhana
Miryam Bolis Yokhana Tandläkare
Naama Jura
Naama Jura Tandläkare
Fouad Yaghmour
Fouad Yaghmour Tandhygienist
Adina El Khoury
Adina El Khoury Tandsköterska
Anna Larsson
Anna Larsson Tandsköterska
Dalia Ibrahim
Dalia Ibrahim Tandsköterska
Gabriella Barsoumo
Gabriella Barsoumo Tandsköterska
Guller Malle
Guller Malle Tandsköterska
Zena Yousif Shabo
Zena Yousif Shabo Tandsköterska
Sweden Raji

1 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Jag hoppas att min recension kan bidra till att förbättra kvaliteten på tjänsterna och att andra patienter inte behöver gå igenom samma dåliga erfarenhet som jag gjorde.
För det första var personalen vid receptionen otrevlig och oprofessionellt. Sökte akut tandvård och bokade tid omgående men tyvärr fick inte träffa på någon tandläkare trots att jag fick betala för bokningen. Receptiskten bad mig att komma nästa dag för behandlingen.Då fick jag gå med samma smärta som jag hade i början. Nästa dag kom jag igen för att få vård , då fick jag träffa tandläkaren och fick provisorisk fyllning dessutom märkte jag senare att vissa delar av behandlingen var slarvigt utförda, vilket fick mig att ifrågasätta kvaliteten på deras arbete. Jag är extremt missnöjd med hela upplevelsen och skulle starkt avråda andra från att välja den här TANDVÅRDEN .

Raouf Ghadjati

5 utav 5 stjärnor

skriven för en vecka sedan

Tandläkare Hon är varit jättesnäll och jätteduktig och hon har lämnat till mig alla informationen som jag behöver hon var hjälpsam också och hon pratar också olika språk som den är jättebra tror jag jag vet inte vad heter hon men hon pratar arabiska

Natalia Poznanska

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 veckor sedan

Snälla tandläkare som förklarar steg för steg vad de gjorde, riktigt bra bemötande ⭐️

Roland Peltovuoma

5 utav 5 stjärnor

skriven för en vecka sedan

Grymt bar alltid bra bemötand bryr sig om sina patienter

Michael Lundqvist

5 utav 5 stjärnor

skriven för 6 månader sedan

Trevlig personal samt ett underbart arbete. Lyssnar stark på sina kunder och ger ett underbart pris. Kom nyss därifrån med att dom har dragit ut visdomstanden och jag betala ett bra pris jämfört med vad dom andra skulle ta