Välkommen till oss i Södertälje! Här erbjuder vi dig allmän-, estetisk- och akuttandvård och vi ordnar familjetider samt barnpassning medan föräldern behandlas. Med goda anslutningar till kollektivtrafiken hittar du enkelt hit. Vi har även öppet kvällar och lördagar.

Medicinsk tandvård och remisser för apnéskenor

Förutom allmäntandvård kan vi erbjuda medicinsk tandvård till patienter med en mer komplicerad medicinsk sjukdomsbild eller funktionsnedsättning. Vi har erfaren personal med kompetens från sjukhusbunden tandvård. Vi har även behandlare med mångårig erfarenhet av arbete med patienter som lider av OSA (obstruktiv sömnapné) och vi tar emot remisser för framställning av antiapnéskenor efter medicinsk utredning. Vi är anslutna till Försäkringskassan och innan behandling erbjuds du ett skriftligt kostnadsförslag. Ett nära samarbete med våra specialistkliniker möjliggör snabba remisser vid behov, eller konsultation via telefon.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar i Södertälje

Tandvårdspersonalen i Södertälje

Jonas Wester
Jonas Wester Spec Tdl Endo
Ahmed Alameri
Ahmed Alameri Tandläkare
Anahid Khadori
Anahid Khadori Tandläkare
Fadi Komo
Fadi Komo Tandläkare
Ivica Fedovic
Ivica Fedovic Tandläkare
Kamran Agheli
Kamran Agheli Tandläkare
Miryam Bolis Yokhana
Miryam Bolis Yokhana Tandläkare
Naama Jura
Naama Jura Tandläkare
Fouad Yaghmour
Fouad Yaghmour Tandhygienist
Adina El Khoury
Adina El Khoury Tandsköterska
Anna Larsson
Anna Larsson Tandsköterska
Dalia Ibrahim
Dalia Ibrahim Tandsköterska
Elein Bazo
Elein Bazo Tandsköterska
Gabriella Barsoumo
Gabriella Barsoumo Tandsköterska
Guller Malle
Guller Malle Tandsköterska
Samar Atalla
Samar Atalla Tandsköterska
Woroud Yagoub
Woroud Yagoub Tandsköterska
Zena Yousif Shabo
Zena Yousif Shabo Tandsköterska
Marcus Rosenberg

5 utav 5 stjärnor

skriven under den senaste veckan

Det var ett fantastiskt bemötande av båda läkaren Fadi och tandsköterska Guller. Tack så jättemycket för hjälpen.

Sweden Raji

1 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Jag hoppas att min recension kan bidra till att förbättra kvaliteten på tjänsterna och att andra patienter inte behöver gå igenom samma dåliga erfarenhet som jag gjorde.
För det första var personalen vid receptionen otrevlig och oprofessionellt. Sökte akut tandvård och bokade tid omgående men tyvärr fick inte träffa på någon tandläkare trots att jag fick betala för bokningen. Receptiskten bad mig att komma nästa dag för behandlingen.Då fick jag gå med samma smärta som jag hade i början. Nästa dag kom jag igen för att få vård , då fick jag träffa tandläkaren och fick provisorisk fyllning dessutom märkte jag senare att vissa delar av behandlingen var slarvigt utförda, vilket fick mig att ifrågasätta kvaliteten på deras arbete. Jag är extremt missnöjd med hela upplevelsen och skulle starkt avråda andra från att välja den här TANDVÅRDEN .

Yostena Youssef

5 utav 5 stjärnor

skriven för en vecka sedan

Har varit på besök hos bästa tandläkaren Fadi komo och bästa tandsköterska.

Teodora Uckardes

5 utav 5 stjärnor

skriven under den senaste veckan

Väldigt rena och fräscha lokaler samt supertrevlig tandhygienist!

Raouf Ghadjati

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Tandläkare Hon är varit jättesnäll och jätteduktig och hon har lämnat till mig alla informationen som jag behöver hon var hjälpsam också och hon pratar också olika språk som den är jättebra tror jag jag vet inte vad heter hon men hon pratar arabiska