Tandläkare i Södertälje

Välkommen till din tandläkare & tandhygienist i Södertälje! Här erbjuder vi dig akuttandvård och allmäntandvård. Vi remitterar snabbt till Distriktstandvårdens egna specialistklinik. Med goda anslutningar till kollektiv trafiken hittar du enkelt hit. Kom själv, eller ta med hela familjen. Vi har även öppet kvällar och lördagar.

Kliniken i Södertälje

Kliniken ligger mitt i Södertälje centrum. En minuts gångavstånd från Södertälje station där både pendeltåg och bussar stannar. Här strävar vi efter att du ska ha en sån bra upplevelse som möjligt. Vi har lång erfarenhet och kunskap inom tandvård för både barn och vuxna.

Medicinsk tandvård och remisser för apnéskenor

Förutom allmäntandvård kan vi nu erbjuda medicinsk tandvård till patienter med en mer komplicerad medicinsk sjukdomsbild, funktionsnedsättning eller medicinering. Vi har erfaren personal med mångårig kompetens från sjukhusbunden tandvård.

Vi har även behandlare med mångårig erfarenhet av arbete med patienter som lider av OSA (obstruktiv sömnapné). Vi vill nu meddela att vi tar emot remisser för framställning av antiapnéskenor efter medicinsk utredning. Efter medicinsk utredning och remiss till oss kostar besöken enbart 200 kronor/besök.

Tekniska hjälpmedel under behandlingarna

I varje behandlingsrum finns en tv-skärm fastmonterad i taket. Du kan slappna av och kika på ett underhållningsprogram medan tandläkaren utför behandlingen. I bakgrunden hörs ofta svag musik som ofta har en lugnande inverkan. I rummen finns också ett modernt röntgensystem. Kliniken har en OPG som möjliggör röntgenbilder av hela käken. Detta underlättar vid implantatbehandlingar och käkskador. OPG upptäcker också sjukdomsförändringar i tänder och käke i ett tidigt skede. Här ligger du bekvämt i våra behandlingsstolar, med skönt extra nackstöd om så önskas.

Tandhygienist i Södertälje

Vill du ta bort tandsten eller bleka tänderna? Vi erbjuder allt från tandblekning till Air-Flow behandlingar hos våra tandhygienister.

Läs mer om våra estetiska behandlingar här >>

Vad säger patienter om oss?

Under slutet av 2015 utfördes en patientundersökning. Detta för att få en inblick i hur våra patienter uppfattar Distriktstandvården. I Södertälje uppskattas det centrala läget, kompetensen samt den lugna miljön.

Bra att veta

Med ett gemensamt journalsystem är du välkommen att med enkelhet byta mellan våra kliniker. Samtliga kliniker erbjuder allmäntandvård och akuttandvård till barn och vuxna. Vi utför även estetiska behandlingar. Vi har garantier på upp till 5 år och är givetvis anslutna till Försäkringskassan. Innan behandlingen erbjuds du ett skriftligt kostnadsförslag. Vi ordnar familjetider samt barnpassning på kliniken medan föräldern behandlas.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Du kan antingen betala efter löning, eller dela upp betalningen över flera månader. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan avsatt tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Kort om Distriktstandvården

2010 tog vi över 10 kliniker från Folktandvården. Idag finns vi på 26 ställen i Stockholm och Uppsala. Vår vision är att bli den självklara tandvårdskedjan i Stockholm. Det miljömässiga och sociala ansvaret ligger högt upp i vår affärsverksamhet. Vi står för trygghet och engagemang.

Välkommen till Distriktstandvården i Södertälje!

Boka en tid online

Behandlingar på Södertälje

Tandvårdspersonalen på Södertälje

Rahi Arian
Rahi Arian Spec Tdl Parod
Agate Duncite
Agate Duncite Tandläkare
Dunia Butrus
Dunia Butrus Tandläkare
Giancarlo Astorga Ricra
Giancarlo Astorga Ricra Tandläkare
Kamran Agheli
Kamran Agheli Tandläkare
Magdalena Sparf
Magdalena Sparf Tandläkare
Mahfuz Akhter
Mahfuz Akhter Tandläkare
Pontus Hedren
Pontus Hedren Tandläkare
Saleh Aloush
Saleh Aloush Tandläkare
Alaa Gssairat Al-Sultani
Alaa Gssairat Al-Sultani Tandhygienist
Ani Khatchadourian
Ani Khatchadourian Tandhygienist
Maria Shamoun
Maria Shamoun Tandhygienist
Ornina Eskander
Ornina Eskander Tandhygienist
Sema Balci
Sema Balci Tandhygienist
Anna Kanter
Anna Kanter Tandsköterska
Anna Larsson
Anna Larsson Tandsköterska
Hulya Gursac Sinemli
Hulya Gursac Sinemli Tandsköterska
Ljubica Zaric
Ljubica Zaric Tandsköterska
Rania Tahan
Rania Tahan Tandsköterska
Tanya Toma Kanon
Tanya Toma Kanon Tandsköterska
Zena Yousif Shabo
Zena Yousif Shabo Tandsköterska
Linnea Lundvikst

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Var nyligen på undersökning efter rekomendation av min kusin som var nöjd med sin nya fina bro. Fick träffa en erfaren och lugn tandläkare. Han lyssnar verkligen och ger bra råd, snäll och trevlig bemötande av tandsköterskan också. Tack Saleh och Anna
Rekommenderar starkt!

Gunnel Karlsson

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

DTV i Södertälje är en klinik jag verkligen kan rekommendera. Under de snart 3 år som jag varit patient hos dom har jag möts av hög kompetens och vänlighet.

Thomas

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Jag har skräck för tandläkare besöket, gjorde en rotfyllning hos tandläkaren Saleh, behandlingen gick väldigt smidigt. Skönt att äntligen känna tillit igen.

Erica Crespi

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Snabbt bokning, trevlig personal och bra jobbet! De är nära Södertälje Centrum station, så är lätt att nå också!

Calle Faaster Steel

1 utav 5 stjärnor

skriven för 7 månader sedan

Stället är ett skämt! 1:a gången bokade jag en akut tid pga en kindtand som värkte fast Folktandvården rofyllt denna 1 år innan. Det visade sig att tanden var sprucken och hade en infektion. Tandläkaren drog ut denna trots Infektionen och blev värre. Kräkningar mm. För ett år sedan bokar jag en tid för utdrag av en tand som värkt ett tag till och från.
Infektion i käkbenet säger tandläkaren. Han fixar en annan tand bakom och ber mig fundera om jag vill rotfylla den igen.
Det är ju rotfyllning som kan orsaka infektion i käkbenet om man läser på nätet ?. I alla fall så värker denna tand eller käkbenet ovanför fortfarande. Lagningen som han fixar ramlade ut förra veckan. Efter ett år. Fast jag ej tuggar på denna sida. På deras sida står det 2 års garanti på lagningar. Jag mailar och ställer frågan. Svaret blev :: Godmorgon. Personnummer. Tack på dig. Jag svarar och några timmar senare får jag en påminnelse om en tid? Jag svarar tack för bokning och frågade igen om garantin. Inget svar?.
Hos tandläkaren får jag veta att ingen garanti gäller trots info på hemsidan. Men hon vill laga denna för att hon vill vara snäll. Det roliga är att nu ilar tanden. Vilket den inte gjorde utan lagning. Inte ens innan lagningen ramlade ut. 🤣😂. Aldrig mer Distrikttandvården.

Skicka meddelande