Välkommen till oss i Södertälje! Här erbjuder vi dig allmän-, estetisk- och akuttandvård och vi ordnar familjetider samt barnpassning medan föräldern behandlas. Med goda anslutningar till kollektivtrafiken hittar du enkelt hit. Vi har även öppet kvällar och lördagar.

Medicinsk tandvård och remisser för apnéskenor

Förutom allmäntandvård kan vi erbjuda medicinsk tandvård till patienter med en mer komplicerad medicinsk sjukdomsbild eller funktionsnedsättning. Vi har erfaren personal med kompetens från sjukhusbunden tandvård. Vi har även behandlare med mångårig erfarenhet av arbete med patienter som lider av OSA (obstruktiv sömnapné) och vi tar emot remisser för framställning av antiapnéskenor efter medicinsk utredning. Vi är anslutna till Försäkringskassan och innan behandling erbjuds du ett skriftligt kostnadsförslag. Ett nära samarbete med våra specialistkliniker möjliggör snabba remisser vid behov, eller konsultation via telefon.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar i Södertälje

Tandvårdspersonalen i Södertälje

Jesmin Afram
Jesmin Afram Klinikansvarig
Mahfuz Akhter
Mahfuz Akhter ST-Tandl Pedodonti
Ivica Fedovic
Ivica Fedovic Tandläkare
Khalid Jamal Talib
Khalid Jamal Talib Tandläkare
Naama Jura
Naama Jura Tandläkare
Sarpreet Kaur
Sarpreet Kaur Tandläkare
Fouad Yaghmour
Fouad Yaghmour Tandhygienist
Adina El Khoury
Adina El Khoury Tandsköterska
Anna Larsson
Anna Larsson Tandsköterska
Dalia Ibrahim
Dalia Ibrahim Tandsköterska
Gabriella Barsoumo
Gabriella Barsoumo Tandsköterska
Guller Malle
Guller Malle Tandsköterska
Samar Atalla
Samar Atalla Tandsköterska
Shima Barkhordari
Shima Barkhordari Tandsköterska
Zena Yousif Shabo
Zena Yousif Shabo Tandsköterska
Lena

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Jag med rädsla inför tandläkarbesök har hos andra tandläkare blivit avfärdande och nedlåtande behandlad p g a det. Hos distriktstandvården blir jag behandlad som den vuxna människa jag är och med vanlig respekt. De är väldigt trevliga och tar sig tid att förklara och svara på frågor. Det är fortfarande inte kul att gå till tandläkaren men det hjälper massor när man vet att man kommer få ett respektfullt bemötande och förståelse. Dessutom får jag (utan att behöva bråka och rabbla upp en massa anledningar till varför jag är rädd) milt lugnande inför vissa behandlingar. Rekommenderas varmt!

jenni gourie

5 utav 5 stjärnor

skriven under den senaste veckan

Underbar och duktig tandläkare och tandsköterska. Tack för er

Leila Edlund

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Tandläkaren och sköterskan var jätte duktiga och även mycket trevliga. Rekommenderar varmt❤️❤️

Elias Kosho

5 utav 5 stjärnor

skriven för 6 månader sedan

Världens bästa tandläkare ruta. Är så tacksam över att jag fick just dej som tandläkare mina senaste besök. Var så nära att byta till folktandvården ❤️