Tandläkare i Södertälje

Hjärtligt välkommen till Distriktstandvården, tandläkare Södertälje! Här erbjuder vi dig akut tandvård och allmäntandvård. Vi remitterar snabbt till Distriktstandvårdens egna specialistklinik. Med goda anslutningar till kollektiv trafiken hittar du enkelt hit. Kom själv, eller ta med hela familjen. Vi har även öppet kvällar och lördagar.

Kliniken i Södertälje

För det första På vår populära klinik i Södertälje arbetar tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister.För det andra Precis vid centrum hittar du denna nyrenoverade tandvårdsklinik. För det tredje Med kort gångavstånd till pendeltågsstationen och busshållplatser tar du dig lätt hit. Slutligen Här strävar vi ständigt efter att du som patient ska få en god upplevelse. Vi har lång erfarenhet och kunskap inom tandvård. Både barn och vuxna är välkomna till oss.

Medicinsk tandvård och remisser för apnéskenor

Förutom allmäntandvård kan vi nu erbjuda medicinsk tandvård till patienter med en mer komplicerad medicinsk sjukdomsbild, funktionsnedsättning eller medicinering. Vi har erfaren personal med mångårig kompetens från sjukhusbunden tandvård.

Vi har även behandlare med mångårig erfarenhet av arbete med patienter som lider av OSA (obstruktiv sömnapné). Vi vill nu meddela att vi tar emot remisser för framställning av antiapnéskenor efter medicinsk utredning. Efter medicinsk utredning och remiss till oss kostar besöken enbart 200 kronor/besök.

Tekniska hjälpmedel under behandlingarna

I varje behandlingsrum finns en tv-skärm fastmonterad i taket. Du kan slappna av och kika på ett underhållningsprogram medan tandläkaren utför behandlingen. I bakgrunden hörs ofta svag musik som ofta har en lugnande inverkan. I rummen finns också ett modernt röntgensystem. Kliniken har en OPG som möjliggör röntgenbilder av hela käken. Detta underlättar vid implantatbehandlingar och käkskador. OPG upptäcker också sjukdomsförändringar i tänder och käke i ett tidigt skede. Här ligger du bekvämt i våra behandlingsstolar, med skönt extra nackstöd om så önskas.

Vad säger patienter om oss?

Under slutet av 2015 utfördes en patientundersökning. Detta för att få en inblick i hur våra patienter uppfattar Distriktstandvården. I Södertälje uppskattas det centrala läget, kompetensen samt den lugna miljön.

Bra att veta

Med ett gemensamt journalsystem är du välkommen att med enkelhet byta mellan våra kliniker. Samtliga kliniker erbjuder allmäntandvård och akuttandvård till barn och vuxna. Vi utför även estetiska behandlingar. Vi har garantier på upp till 5 år och är givetvis anslutna till Försäkringskassan. Innan behandlingen erbjuds du ett skriftligt kostnadsförslag. Vi ordnar familjetider samt barnpassning på kliniken medan föräldern behandlas.

Kort om Distriktstandvården

Sedan 2010 har vi tillgängliggjort den professionella tandvården. Idag finns vi på 22 ställen i Stockholms län, inklusive en mobil tandvårdsenhet, samt en klinik på Åland. Vår vision är att bli den självklara tandvårdskedjan i Stockholm. Det miljömässiga och sociala ansvaret ligger högt upp i vår affärsverksamhet. Vi står för trygghet och engagemang.

Välkommen till din tandläkare i Södertälje!

Boka en tid online

Behandlingar på Södertälje

Tandvårdspersonalen på Södertälje

Agate Duncite
Agate Duncite Tandläkare
Dena Oshalm
Dena Oshalm Tandläkare
Dunia Butrus
Dunia Butrus Tandläkare
Giancarlo Astorga Ricra
Giancarlo Astorga Ricra Tandläkare
Kawan Abdul
Kawan Abdul Tandläkare
Lena Karalli
Lena Karalli Tandläkare
Magdalena Sparf
Magdalena Sparf Tandläkare
Mahfuz Akhter
Mahfuz Akhter Tandläkare
Pontus Hedren
Pontus Hedren Tandläkare
Vivian Gabro
Vivian Gabro Tandläkare
Alaa Gssairat Al-Sultani
Alaa Gssairat Al-Sultani Tandhygienist
Maria Shamoun
Maria Shamoun Tandhygienist
Melika Khaledi
Melika Khaledi Tandhygienist
Ornina Eskander
Ornina Eskander Tandhygienist
Sema Balci
Sema Balci Tandhygienist
Anna Larsson
Anna Larsson Tandsköterska
Deana Al-Rashawi
Deana Al-Rashawi Tandsköterska
Hulya Gursac Sinemli
Hulya Gursac Sinemli Tandsköterska
Ljubica Zaric
Ljubica Zaric Tandsköterska
Tanya Toma Kanon
Tanya Toma Kanon Tandsköterska
Zena Yousif Shabo
Zena Yousif Shabo Tandsköterska
Marry-Anne Paulrud

3 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Har varit patient under flera år. Måste säga att jag råkat ut för mindre trevliga tandl även här. När jag började på distriktstandvarden hade jag en och samma tandl. Nu har jag en ny tandl i stort sätt varje behandlingsperiod. Det fanns även en person som var s uperduktig gällande löständer som nu är borta.. .Den högre taxan ställer Jag mig frågande till. Är de undan tandl specialister 5*vill jag däremot ge den enormt empatiska sköterskan. Hon är i en klass för sig

Kaisa Olivestedt

5 utav 5 stjärnor

skriven för en vecka sedan

Jätte trevlig och lugn personal. Jag lider av tandläkarskräck. Kan inte sova eller äta flera dagar innan besök. Inte varit hos tandläkare på 6 år. Nu var jag tvungen att gå. Pga tandvärk. För första gången var jag lugn när jag satt i stolen! Otroligt.
Frächa lokaler och bra tandläkar stolar. Trodde aldrig att jag skulle prata bra om tandläkare. Men den jag fick var underbar.

Inger Westgaard

5 utav 5 stjärnor

skriven för 8 månader sedan

Riktigt nöjd med tandvården jag har fått från dag 1 hos Distriktstandvården och speciellt hos min tandläkare Dunia Butrus.. Tandläkarskräcken som jag har haft länge får hon mig att nästan glömma bort när jag är där!

Peter Johansson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 8 månader sedan

Mycket trevlig personal . snabb behandling "smärtfritt"

Dan Blomgren

5 utav 5 stjärnor

skriven för 11 månader sedan

Var där med min pappa som inte varit hos tandläkaren sedan 1948. Naturligtvis var det behövligt...

Mycket bra bemötande av personalen!

/Dan

Skicka meddelande