Välkommen till din tandläkare & tandhygienist i Södertälje! Här erbjuder vi dig akuttandvård och allmäntandvård. Vi remitterar snabbt till Distriktstandvårdens egna specialistklinik. Med goda anslutningar till kollektiv trafiken hittar du enkelt hit. Kom själv, eller ta med hela familjen. Vi har även öppet kvällar och lördagar.

Kliniken i Södertälje

Kliniken ligger mitt i Södertälje centrum. En minuts gångavstånd från Södertälje station där både pendeltåg och bussar stannar. Här strävar vi efter att du ska ha en sån bra upplevelse som möjligt. Vi har lång erfarenhet och kunskap inom tandvård för både barn och vuxna.

Medicinsk tandvård och remisser för apnéskenor

Förutom allmäntandvård kan vi nu erbjuda medicinsk tandvård till patienter med en mer komplicerad medicinsk sjukdomsbild, funktionsnedsättning eller medicinering. Vi har erfaren personal med mångårig kompetens från sjukhusbunden tandvård.

Vi har även behandlare med mångårig erfarenhet av arbete med patienter som lider av OSA (obstruktiv sömnapné). Vi vill nu meddela att vi tar emot remisser för framställning av antiapnéskenor efter medicinsk utredning. Efter medicinsk utredning och remiss till oss kostar besöken enbart 200 kronor/besök.

Tekniska hjälpmedel under behandlingarna

I varje behandlingsrum finns en tv-skärm fastmonterad i taket. Du kan slappna av och kika på ett underhållningsprogram medan tandläkaren utför behandlingen. I bakgrunden hörs ofta svag musik som ofta har en lugnande inverkan. I rummen finns också ett modernt röntgensystem. Kliniken har en OPG som möjliggör röntgenbilder av hela käken. Detta underlättar vid implantatbehandlingar och käkskador. OPG upptäcker också sjukdomsförändringar i tänder och käke i ett tidigt skede. Här ligger du bekvämt i våra behandlingsstolar, med skönt extra nackstöd om så önskas.

Tandhygienist i Södertälje

Vill du ta bort tandsten eller bleka tänderna? Vi erbjuder allt från tandblekning till Air-Flow behandlingar hos våra tandhygienister.

Läs mer om våra estetiska behandlingar här >>

Vad säger patienter om oss?

Under slutet av 2015 utfördes en patientundersökning. Detta för att få en inblick i hur våra patienter uppfattar Distriktstandvården. I Södertälje uppskattas det centrala läget, kompetensen samt den lugna miljön.

Bra att veta

Med ett gemensamt journalsystem är du välkommen att med enkelhet byta mellan våra kliniker. Samtliga kliniker erbjuder allmäntandvård och akuttandvård till barn och vuxna. Vi utför även estetiska behandlingar. Vi har garantier på upp till 5 år och är givetvis anslutna till Försäkringskassan. Innan behandlingen erbjuds du ett skriftligt kostnadsförslag. Vi ordnar familjetider samt barnpassning på kliniken medan föräldern behandlas.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Du kan antingen betala efter löning, eller dela upp betalningen över flera månader. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan avsatt tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Kort om Distriktstandvården

2010 tog vi över 10 kliniker från Folktandvården. Idag finns vi på 30 ställen i Stockholm och Uppsala. Vår vision är att bli den självklara tandvårdskedjan i Stockholm. Det miljömässiga och sociala ansvaret ligger högt upp i vår affärsverksamhet. Vi står för trygghet och engagemang.

Välkommen till Distriktstandvården i Södertälje!

Boka tid online

Behandlingar på Södertälje

Tandvårdspersonalen på Södertälje

Rahi Arian
Rahi Arian Spec Tdl Parod
Cristina Larsson
Cristina Larsson Tandläkare
Dunia Butrus
Dunia Butrus Tandläkare
Giancarlo Astorga Ricra
Giancarlo Astorga Ricra Tandläkare
Kamran Agheli
Kamran Agheli Tandläkare
Mahfuz Akhter
Mahfuz Akhter Tandläkare
Maryam Matini Seresht
Maryam Matini Seresht Tandläkare
Naama Jura
Naama Jura Tandläkare
Ani Khatchadourian
Ani Khatchadourian Tandhygienist
Fouad Yaghmour
Fouad Yaghmour Tandhygienist
Jesmin Afram
Jesmin Afram Tandhygienist
Maria Shamoun
Maria Shamoun Tandhygienist
Melika Khaledi
Melika Khaledi Tandhygienist
Ornina Eskander
Ornina Eskander Tandhygienist
Sema Balci
Sema Balci Tandhygienist
Anna Larsson
Anna Larsson Tandsköterska
Dalia Ibrahim
Dalia Ibrahim Tandsköterska
Guller Malle
Guller Malle Tandsköterska
Josef Karalli
Josef Karalli Tandsköterska
Marija Drozdecka
Marija Drozdecka Tandsköterska
Rania Tahan
Rania Tahan Tandsköterska
Reem Franso
Reem Franso Tandsköterska
Renia Issa
Renia Issa Tandsköterska
Reta Kamal
Reta Kamal Tandsköterska
Tanya Toma Kanon
Tanya Toma Kanon Tandsköterska
Zena Yousif Shabo
Zena Yousif Shabo Tandsköterska
Kristoffer

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 veckor sedan

Mycket smidigt, akutbokade tid och 45minuter senare var jag lagad. Trevlig personal och proffsigt bemötande.

Sofie Törnqvist

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Sakliga och förstående tandläkare som inte ger en skam känslor för hur man ser ut i munnen. Har tandläkarskräck ä men dom va så lugna! Inget onödigt tjafs. Rekommenderar starkt.

Martin Norden

1 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Har försökt laga min tand 2 gånger där och dom har ej lyckats.

Mariam Alshamani

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Proffsigt av deras tandläkare och tandhygienist som jag fick träffa. Fint bemötande och bra utfört jobb.

Doaa Hassan

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 veckor sedan

Trevligt och proffsigt bemötande.