Tandläkare i Södertälje

Hjärtligt välkommen till Distriktstandvården, tandläkare Södertälje! Här erbjuder vi dig akut tandvård och allmäntandvård. Vi remitterar snabbt till Distriktstandvårdens egna specialistklinik. Med goda anslutningar till kollektiv trafiken hittar du enkelt hit. Kom själv, eller ta med hela familjen. Vi har även öppet kvällar och lördagar.

Kliniken i Södertälje

För det första På vår populära klinik i Södertälje arbetar tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister.För det andra Precis vid centrum hittar du denna nyrenoverade tandvårdsklinik. För det tredje Med kort gångavstånd till pendeltågsstationen och busshållplatser tar du dig lätt hit. Slutligen Här strävar vi ständigt efter att du som patient ska få en god upplevelse. Vi har lång erfarenhet och kunskap inom tandvård. Både barn och vuxna är välkomna till oss.

Certifikat för tandvårdsrädda

På kliniken arbetar leg. tandläkare Mia Larsen. Mia har ett certifikat från Socialstyrelsen som hon erhållit efter att ha utbildat sig specifikt för behandling av tandvårdsrädda patienter. Om du söker god tandvård i Södertälje men känner obehag, skräck eller rädsla inför ett tandläkarbesök så hänvisar vi dig till Mia på Distriktstandvården i Södertälje.

Medicinsk tandvård och remisser för apnéskenor

Förutom allmäntandvård kan vi nu erbjuda medicinsk tandvård till patienter med en mer komplicerad medicinsk sjukdomsbild, funktionsnedsättning eller medicinering. Vi har erfaren personal med mångårig kompetens från sjukhusbunden tandvård.

Vi har även behandlare med mångårig erfarenhet av arbete med patienter som lider av OSA (obstruktiv sömnapné). Vi vill nu meddela att vi tar emot remisser för framställning av antiapnéskenor efter medicinsk utredning. Efter medicinsk utredning och remiss till oss kostar besöken enbart 200 kronor/besök.

Tekniska hjälpmedel under behandlingarna

I varje behandlingsrum finns en tv-skärm fastmonterad i taket. Du kan slappna av och kika på ett underhållningsprogram medan tandläkaren utför behandlingen. I bakgrunden hörs ofta svag musik som ofta har en lugnande inverkan. I rummen finns också ett modernt röntgensystem. Kliniken har en OPG som möjliggör röntgenbilder av hela käken. Detta underlättar vid implantatbehandlingar och käkskador. OPG upptäcker också sjukdomsförändringar i tänder och käke i ett tidigt skede. Här ligger du bekvämt i våra behandlingsstolar, med skönt extra nackstöd om så önskas.

Vad säger patienter om oss?

Under slutet av 2015 utfördes en patientundersökning. Detta för att få en inblick i hur våra patienter uppfattar Distriktstandvården. I Södertälje uppskattas det centrala läget, kompetensen samt den lugna miljön.

Bra att veta

Med ett gemensamt journalsystem är du välkommen att med enkelhet byta mellan våra kliniker. Samtliga kliniker erbjuder allmäntandvård och akuttandvård till barn och vuxna. Vi utför även estetiska behandlingar. Vi har garantier på upp till 5 år och är givetvis anslutna till Försäkringskassan. Innan behandlingen erbjuds du ett skriftligt kostnadsförslag. Vi ordnar familjetider samt barnpassning på kliniken medan föräldern behandlas.

Kort om Distriktstandvården

Sedan 2010 har vi tillgängliggjort den professionella tandvården. Idag finns vi på 17 ställen i Stockholms län. Vi har även en mobil tandvårdsenhet, samt en klinik på Åland. Vår vision är att bli den självklara tandvårdskedjan i Stockholm. Det miljömässiga och sociala ansvaret ligger högt upp i vår affärsverksamhet. Vi står för trygghet och engagemang.

Välkommen till din tandläkare i Södertälje!

Boka en tid online

Behandlingar på Södertälje

Tandvårdspersonalen på Södertälje

Daniel Barhado
Daniel Barhado Tandläkare
Dunia Butrus
Dunia Butrus Tandläkare
Loucian Alshamani
Loucian Alshamani Tandläkare
Marie Larsen
Marie Larsen Tandläkare
Pontus Hedren
Pontus Hedren Tandläkare
Rebecka Yanku
Rebecka Yanku Tandläkare
Alaa Gssairat Al-Sultani
Alaa Gssairat Al-Sultani Tandhygienist
Maria Shamoun
Maria Shamoun Tandhygienist
Ornina Eskander
Ornina Eskander Tandhygienist
Sema Balci
Sema Balci Tandhygienist
Anna Kanter
Anna Kanter Tandsköterska
Anna Larsson
Anna Larsson Tandsköterska
Hulya Gursac Sinemli
Hulya Gursac Sinemli Tandsköterska
Ljubica Zaric
Ljubica Zaric Tandsköterska
Tanya Toma Kanon
Tanya Toma Kanon Tandsköterska
Dan Blomgren

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 veckor sedan

Var där med min pappa som inte varit hos tandläkaren sedan 1948. Naturligtvis var det behövligt...

Mycket bra bemötande av personalen!

/Dan

Björn Looe

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Toppen service, kan verkligen rekommenderas!

Lasse Rijns

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 år sedan

Superduktig personal och fräscha lokaler! Lätt att hitta, nära centrum!

Maria De Vylder

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Anna Wahlström

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Ring oss på 08-22 22 22 Ring Upp