Tandläkare i Södertälje

Välkommen till din tandläkare & tandhygienist i Södertälje! Här erbjuder vi dig akuttandvård och allmäntandvård. Vi remitterar snabbt till Distriktstandvårdens egna specialistklinik. Med goda anslutningar till kollektiv trafiken hittar du enkelt hit. Kom själv, eller ta med hela familjen. Vi har även öppet kvällar och lördagar.

Kliniken i Södertälje

Kliniken ligger mitt i Södertälje centrum. En minuts gångavstånd från Södertälje station där både pendeltåg och bussar stannar. Här strävar vi efter att du ska ha en sån bra upplevelse som möjligt. Vi har lång erfarenhet och kunskap inom tandvård för både barn och vuxna.

Medicinsk tandvård och remisser för apnéskenor

Förutom allmäntandvård kan vi nu erbjuda medicinsk tandvård till patienter med en mer komplicerad medicinsk sjukdomsbild, funktionsnedsättning eller medicinering. Vi har erfaren personal med mångårig kompetens från sjukhusbunden tandvård.

Vi har även behandlare med mångårig erfarenhet av arbete med patienter som lider av OSA (obstruktiv sömnapné). Vi vill nu meddela att vi tar emot remisser för framställning av antiapnéskenor efter medicinsk utredning. Efter medicinsk utredning och remiss till oss kostar besöken enbart 200 kronor/besök.

Tekniska hjälpmedel under behandlingarna

I varje behandlingsrum finns en tv-skärm fastmonterad i taket. Du kan slappna av och kika på ett underhållningsprogram medan tandläkaren utför behandlingen. I bakgrunden hörs ofta svag musik som ofta har en lugnande inverkan. I rummen finns också ett modernt röntgensystem. Kliniken har en OPG som möjliggör röntgenbilder av hela käken. Detta underlättar vid implantatbehandlingar och käkskador. OPG upptäcker också sjukdomsförändringar i tänder och käke i ett tidigt skede. Här ligger du bekvämt i våra behandlingsstolar, med skönt extra nackstöd om så önskas.

Tandhygienist i Södertälje

Vill du ta bort tandsten eller bleka tänderna? Vi erbjuder allt från tandblekning till Air-Flow behandlingar hos våra tandhygienister.

Läs mer om våra estetiska behandlingar här >>

Vad säger patienter om oss?

Under slutet av 2015 utfördes en patientundersökning. Detta för att få en inblick i hur våra patienter uppfattar Distriktstandvården. I Södertälje uppskattas det centrala läget, kompetensen samt den lugna miljön.

Bra att veta

Med ett gemensamt journalsystem är du välkommen att med enkelhet byta mellan våra kliniker. Samtliga kliniker erbjuder allmäntandvård och akuttandvård till barn och vuxna. Vi utför även estetiska behandlingar. Vi har garantier på upp till 5 år och är givetvis anslutna till Försäkringskassan. Innan behandlingen erbjuds du ett skriftligt kostnadsförslag. Vi ordnar familjetider samt barnpassning på kliniken medan föräldern behandlas.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Du kan antingen betala efter löning, eller dela upp betalningen över flera månader. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan avsatt tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Kort om Distriktstandvården

Sedan 2010 har vi tillgängliggjort den professionella tandvården. Idag finns vi på 24 ställen i Stockholms län, inklusive en mobil tandvårdsenhet, samt en klinik på Åland. Vår vision är att bli den självklara tandvårdskedjan i Stockholm. Det miljömässiga och sociala ansvaret ligger högt upp i vår affärsverksamhet. Vi står för trygghet och engagemang.

Välkommen till Distriktstandvården i Södertälje!

Boka en tid online

Behandlingar på Södertälje

Tandvårdspersonalen på Södertälje

Agate Duncite
Agate Duncite Tandläkare
Dena Oshalm
Dena Oshalm Tandläkare
Dunia Butrus
Dunia Butrus Tandläkare
Lena Karalli
Lena Karalli Tandläkare
Magdalena Sparf
Magdalena Sparf Tandläkare
Mahfuz Akhter
Mahfuz Akhter Tandläkare
Pontus Hedren
Pontus Hedren Tandläkare
Sundus Bezzo
Sundus Bezzo Tandläkare
Alaa Gssairat Al-Sultani
Alaa Gssairat Al-Sultani Tandhygienist
Hala Fendakly
Hala Fendakly Tandhygienist
Maria Shamoun
Maria Shamoun Tandhygienist
Melika Khaledi
Melika Khaledi Tandhygienist
Ornina Eskander
Ornina Eskander Tandhygienist
Sema Balci
Sema Balci Tandhygienist
Anna Kanter
Anna Kanter Tandsköterska
Anna Larsson
Anna Larsson Tandsköterska
Hulya Gursac Sinemli
Hulya Gursac Sinemli Tandsköterska
Ljubica Zaric
Ljubica Zaric Tandsköterska
Reta Kamal
Reta Kamal Tandsköterska
Sandy Youssef
Sandy Youssef Tandsköterska
Tanya Toma Kanon
Tanya Toma Kanon Tandsköterska
Zena Yousif Shabo
Zena Yousif Shabo Tandsköterska
ida silfverskiöld

1 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Gå någonstans där du litar på vården. Alltid. Jag gjorde ett misstag nu när min tandläkare var på semester och behövde hjälp akut. Hade problem med mitt tandkött runt en visdomstand som växer in fel, annars tar jag väldigt bra hand om tänderna. Fick höra att det såg förfärligt ut och att hon inte kunde lova någonting. Undrar varför man kommer till tandläkaren då? Fick höra senare av henne dock att detta var väldigt vanligt för visdomständer så blev lite förvirrad av hennes bedömning. Varför inte börja med det? Hon spolade lite och sa att jag skulle komma tillbaks om jag fick en värre infektion. Varför inte behandla det så bra som det går nu så jag inte behöver komma tillbaks med en livshotande infektion? Kostade 1,000 kr för 7 min (varav det mesta gick ut på att
skrämma mig) uppdelat på flera olika behandlingar. Bedömning, spolning med lite bakteriell spray och sedan fick jag betala för röntgen som jag redan hade från min egna tandläkare och som jag antar ligger i systemet.

Maria Lannerbäck

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Jag har aldrig varit med om ett så professionellt, respektfullt och medkännande bemötande hos en tandläkare som här. Jag har haft tandläkarskräck sedan jag var barn men lyckades idag få en tand lagad tack vare Dunia.
Jag kommer aldrig byta tandläkare igen.

Susanne Rivera

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Jag är mycket nöjd, bra bemötande, kunniga och väldigt proffsigt rakt igenom, trots att jag är tandvårdsrädd gick allt utomordentligt bra. Stort tack till Dena!

Anneli Dahlin

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Jättefin mottagning med bra & duktig personal. Trots tädsla för tandläkaren kände jag mig väl omhändertagen och lugn!

SAD GANGSTA

4 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Jättetrevligt bemötande. De interagerar med patienten och informerar vilket är viktigt för en trygg vård och upplevelse. Hade trasig tand som behövdes lagas. Det gick smärtfritt och snabbt till. Jag är nöjd!

Skicka meddelande