Välkommen till oss i Södertälje! Här erbjuder vi dig allmän-, estetisk- och akuttandvård och vi ordnar familjetider samt barnpassning medan föräldern behandlas. Med goda anslutningar till kollektivtrafiken hittar du enkelt hit. Vi har även öppet kvällar och lördagar.

Medicinsk tandvård och remisser för apnéskenor

Förutom allmäntandvård kan vi erbjuda medicinsk tandvård till patienter med en mer komplicerad medicinsk sjukdomsbild eller funktionsnedsättning. Vi har erfaren personal med kompetens från sjukhusbunden tandvård. Vi har även behandlare med mångårig erfarenhet av arbete med patienter som lider av OSA (obstruktiv sömnapné) och vi tar emot remisser för framställning av antiapnéskenor efter medicinsk utredning. Vi är anslutna till Försäkringskassan och innan behandling erbjuds du ett skriftligt kostnadsförslag. Ett nära samarbete med våra specialistkliniker möjliggör snabba remisser vid behov, eller konsultation via telefon.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar på Södertälje

Tandvårdspersonalen på Södertälje

Mahfuz Akhter
Mahfuz Akhter ST-Tandl Pedodonti
Dunia Butrus
Dunia Butrus Tandläkare
Khalid Jamal Talib
Khalid Jamal Talib Tandläkare
Naama Jura
Naama Jura Tandläkare
Ruta Jyde
Ruta Jyde Tandläkare
Vito Andres Marquez Rocco
Vito Andres Marquez Rocco Tandläkare
Anni Khatchadourian
Anni Khatchadourian Tandhygienist
Fouad Yaghmour
Fouad Yaghmour Tandhygienist
Jesmin Afram
Jesmin Afram Tandhygienist
Ornina Eskander
Ornina Eskander Tandhygienist
Adina El Khoury
Adina El Khoury Tandsköterska
Anna Larsson
Anna Larsson Tandsköterska
Dalia Ibrahim
Dalia Ibrahim Tandsköterska
Gabriella Barsoumo
Gabriella Barsoumo Tandsköterska
Guller Malle
Guller Malle Tandsköterska
Maryam Yousif
Maryam Yousif Tandsköterska
Tanya Namo
Tanya Namo Tandsköterska
Zena Yousif Shabo
Zena Yousif Shabo Tandsköterska
Alan Ali

1 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Sämsta tandläkare i hela detta land och alla andra länder där jag besökt tandläkare. Dom är endast ute efter pengar. En tandläkare säger en sak nästa säger något annat. Ingen vårdplanering bara att suga ut pengar från patienten. Hade det funnits minus hade dom fått det.

Elias Kosho

5 utav 5 stjärnor

skriven under den senaste veckan

Världens bästa tandläkare ruta. Är så tacksam över att jag fick just dej som tandläkare mina senaste besök. Var så nära att byta till folktandvården ❤️

Hanan

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Jag var så njöd med min besöka. Tack och vi ses igen snart

Sini Sarin

1 utav 5 stjärnor

skriven för 8 månader sedan

Fick en bokad tid hem i brevlådan, aldrig hört talas om denna tandläkarkliniken då jag går på folktandvården. Ringer och försöker avboka tiden och förstår inte HUR dem kan boka in tid utan att jag vet, sen skulle jag debiteras om jag inte dök upp? Men jag fick både ringa, maila OCH lämna meddelande innan dem avbokade tiden. Jättedåligt sätt och locka kunder och sen har dem svårigheter och avboka.

Maria Aktas

5 utav 5 stjärnor

skriven för 7 månader sedan

Dottern fick borra första tanden och läkaren var så lugnande och pedagogisk. Fick hem en glad dotter som var stolt över sig själv och nöjd över sin ödla hon fick av tandläkaren.