Tandläkare i Salem

Välkommen till Distriktstandvården, din tandläkare i Salem. Du som är patient hos oss i Salem får gå till nyrenoverad och fräsch tandläkarklinik centralt belägen i Salem centrum! Vi erbjuder dig och din familj en riktigt bra tandvård och har en bred kompetens inom olika områden.

Om kliniken

Kliniken startades i Salem redan 1969. I januari 2010 överläts kliniken till Distriktstandvården. Under 2015 har Distriktstandvården rustat upp kliniken, utökat med fler behandlingsrum, nya behandlingsstolar och nya personalutrymmen. Här blir du omhändertagen i en modern miljö där tandvården garanterat möter dina förväntningar. Vi behandlar såväl barn som vuxna och erbjuder allt från allmän tandvård och estetisk tandvård till akuttandvård med snabba tider.

Vi har även flyttat ingången och lagt väntrummet på norra sidan, med ingång mot parkeringen för enklare tillträde.

Teknisk utrustning och moderna metoder

Vi håller oss uppdaterade på den tekniska fronten och garanterar en behandling med välbeprövade metoder och hjälpmedel. I taket ovanför behandlingsstolen sitter en tv-skärm som kan hjälpa dig att slappna av under besöket. Vi arbetar intensivt för att utföra så smärtfria behandlingar som möjligt och har god erfarenhet av tandvårdsrädda. Meddela gärna innan du besöker oss att du känner obehag, så är vi beredda att ge dig ett extra varmt välkomnande. Det finns även lugnande medel för den som är i behov av det för att klara sig igenom en behandling.

Vi som arbetar här

Här hittar du ett blandat tandvårdsteam som tillsammans har bred kompetens inom tandvården. Vi har en nära sammanhållning på kliniken och hjälper alltid varandra i lägen där det behövs. Patienter kan förvänta sig tandvård av hög kvalitet som utförs av behandlande team som brinner för sitt yrke.

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården startade 2010 när offentliga tandvården avyttrade 10 kliniker till privat regi. Vi står för en trygg och modern tandvård där fokus alltid ligger på patientens behov och önskemål. Vi har Sveriges bästa garantier och är anslutna till Försäkringskassan. Inom företaget har vi en egen specialistklinik i Stockholm city. Vid behov får du en snabb remiss till våra specialisttandläkare. Vår vision är att bli den självklara tandvårdskedjan i Stockholms län.

Hjärtligt välkommen för tandvård i Salem/Rönninge!

Boka en tid online

Behandlingar på Salem

Tandvårdspersonalen på Salem

Giancarlo Astorga Ricra
Giancarlo Astorga Ricra Tandläkare
Karin Löfgren
Karin Löfgren Tandläkare
Lena Karalli
Lena Karalli Tandläkare
Louise Linder
Louise Linder Tandläkare
Madelaine Fredriksson
Madelaine Fredriksson Tandläkare
Magdalena Sparf
Magdalena Sparf Tandläkare
Mahfuz Akhter
Mahfuz Akhter Tandläkare
Vivian Gabro
Vivian Gabro Tandläkare
Eleonora Andersson
Eleonora Andersson Tandhygienist
Elsa Khoury Shemoun
Elsa Khoury Shemoun Tandhygienist
Hanna Grunning
Hanna Grunning Tandhygienist
Josefin Lindström
Josefin Lindström Tandhygienist
Kanar Siawesh
Kanar Siawesh Tandhygienist
Ellinor Johansson
Ellinor Johansson Tandsköterska
Guller Bulut
Guller Bulut Tandsköterska
Gunilla Johansson
Gunilla Johansson Tandsköterska
Inger Lind
Inger Lind Tandsköterska
Kristin Melkemichel
Kristin Melkemichel Tandsköterska
Malin Ulfves
Malin Ulfves Tandsköterska
Mona Nydahl
Mona Nydahl Tandsköterska
Nathalie Kaya
Nathalie Kaya Tandsköterska
Reta Talal Mikhael
Reta Talal Mikhael Tandsköterska
Zero Bisse
Zero Bisse Tandsköterska
susanne uhrdin

2 utav 5 stjärnor

skriven för 3 veckor sedan

Önskar lite mer empati för oss rädda. Ge oss mer info om ner smärtlindring/sövning. Inte se alla i ett koncept

jimmy h

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Man börjar bli gammal 60 +men bättre tandläkare får man leta efter. Tack Lena. K

Olle Linderholm

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Mycket bra service, trevlig personal.

Alex K

1 utav 5 stjärnor

skriven för 12 månader sedan

Distrikt tandvården i Salem är helt värdelösa. Jag var där och lagade 4 stycken hål på 40 minuter och betalade ca 5400kr. Senare på dagen när bedövningen började släppa så hade jag en otrolig smärta i tänderna och i huvudet, men tänkte att det kanske är normalt i samband med lagningarna. Efter ungefär en vecka av smärta i tänderna och huvud valde jag att ringa tillbaka till tandläkaren. Jag förklarade för dem att jag hade väldigt ont och att det var jobbigt för mig att äta samt drick då mina tänder ilade konstant, personalen säger då att det ska vara så och det tar tid för tänderna att anpassa sig efter lagningar och att det kan ta upp till 2 veckor. Jag väntade ytligare en vecka men smärtan hade inte lagt sig. Så jag ringde tillbaka ännu en gång och var lite frustrerad och ville ha en ny tid för efterkontroll/åtgärd av mitt problem. De hade ingen tid närmaste dagarna sa hon då. Jag valde då att gå till en privattandläkare som har fått topp betyg av sina patienter. Privat tandläkaren undersökte mina tänder och upptäckte att lagningen som distriktstandvården gjort inte var ordentligt gjord och därför kom de mat/vätska direkt på nerverna - därav min smärta.. Jag återgick till Distriktstandvården i
Salem och gjorde efterkontroll och då påstår dom att dom ej gjort lagningen på den tanden som ilade mest, trots att ingen annan tandläkare lagat mina tänder - bara undersökt. Tanden var trasig innan första besöket hos distriktstandvården och lagad när jag gick därifrån...

Dan Billingfors

5 utav 5 stjärnor

skriven för 8 månader sedan

Bra bemötande då jag har tandläkar skräck.

Skicka meddelande