Välkommen till din tandläkare i Salem! Som patient hos oss får du komma till en fräsch klinik där vi erbjuder dig och din familj en riktigt bra tandvård med en bred kompetens inom olika områden. 

Kliniken i Salem

Kliniken öppnade i Salem redan 1969. I januari 2010 överläts den till Distriktstandvården och de senaste åren har vi rustat upp och utökat med fler behandlingsrum. Vi behandlar såväl barn som vuxna och erbjuder allmän-, estetisk- och akuttandvård. Vi har även flyttat ingången och lagt väntrummet på norra sidan, med ingång mot parkeringen för enklare tillträde. Vi har lång erfarenhet av tandvårdsrädsla, meddela oss gärna innan ditt besök att du känner obehag, så är vi beredda att ge dig ett extra varmt välkomnande. Det finns även lugnande medel för den som är i behov av det för att klara sig igenom en behandling.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar i Salem

Tandvårdspersonalen i Salem

Lena Saad
Lena Saad Klinikchef/Tandläkare
Ahmed Alameri
Ahmed Alameri Tandläkare
Claes Vargas
Claes Vargas Tandläkare
Lena Karalli
Lena Karalli Tandläkare
Madelaine Fredriksson
Madelaine Fredriksson Tandläkare
Merna Jajo
Merna Jajo Tandläkare
Michael Malki
Michael Malki Tandläkare
Nora Gourie
Nora Gourie Tandläkare
Vivian Gabro
Vivian Gabro Tandläkare
Elsa Khoury Shemoun
Elsa Khoury Shemoun Tandhygienist
Jesmin Afram
Jesmin Afram Tandhygienist
Mikaela Wikstrand
Mikaela Wikstrand Tandhygienist
Nathalie Kaya
Nathalie Kaya Assisterande klinikchef / Tandsköterska
Deana Al-Rashawi
Deana Al-Rashawi Tandsköterska
Gunilla Johansson
Gunilla Johansson Tandsköterska
Kristin Melkemichel
Kristin Melkemichel Tandsköterska
Midia Lezan
Midia Lezan Tandsköterska
Rebecka Chamoun
Rebecka Chamoun Tandsköterska
Rita Talal Mikhael
Rita Talal Mikhael Tandsköterska
Zero Abraham
Zero Abraham Tandsköterska
Mark Wallström

1 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Jag misstänker ockerföretag. Tar 400kr för att berätta att du behöver använda tandtråd varav 200kr betalar skattebetalarna för. Helt oskälig ocker. Hoppas de är nöjda att förlorat en kund som gått där i 3år för att kunna ockra 400kr.

Sima Haffo

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Jätte trevlig och bra tandläkare / tandhygienist. Förklarade bra och var väldigt pedagogisk mot min 9åriga son. Han lärde sig hur han ska borsta sina tänder och hur han kan ta hand om sina tänder på bästa sätt. Rekommenderar alla att besöka distriktstandvården.

Carlos Rojas Matas

1 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

"Tyvärr inte en mycket bra upplevelse. Tandläkaren var otrevlig och kall under en sexårskontroll. Byter till en annan vårdgivare nu."

Anna L

1 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

fick tips från mikael holmberg i säbytorpsvägen att det fanns tjejer med magrutor i personalen men jag kunde inte se några

Alexander Szilagyi

2 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Efter många besök på denna tandläkarklinik till både tandläkare och hygienist kom jag fram till att personalen är trevlig, kompetent personal som gör bra jobb med fantastiska slutresultat. Lite dyra men värt det. Det har varit smidigt med bokning och betalning etc. Men sen hände plötsligt en grej.

Min tandhygienist sa "oj oj det här ser inte bra ut du måste träffa tandläkaren. Jag bokar in en tid till dig". Sagt och gjort, jag fick träffa tandläkaren.

Tandläkaren tog en titt på tänderna men såg ingenting. Så han undersökte vidare, tog röntgenbilder etc. Men till ingen nytta. Tandläkaren sade ordagrant "Nej jag förstår inte varför tandhygienisten bokade in dig. Du har friska fina tänder allting ser bra ut"

Till min förvånad fick jag betala fullt pris för hela kalaset. Ingen form av ersättning, jag känner mig grundlurad. Inte nog med att dom är dyra, dom tvingar på dig onödiga besök för dessa stora summor.

Hitta en ärlig tandklinik istället. Rekommenderar ej denna.

(Jag har nu 8 månader efter ägarens svar fortfarande inte blivit kontaktad med en lösning)