Välkommen till oss på kliniken i Sickla! Här erbjuder vi både barn och vuxna allmän-, estetisk- och akuttandvård. Läget intill Sickla Station är optimalt för dig som bor och/eller jobbar i Sickla, Nacka eller Hammarby Sjöstad. Kliniken i Sickla är i enlighet med vårt nya interiörskoncept; behagliga färger, lekfulla detaljer och digitala inslag som bidrar till ett modernt och avslappnat intryck.

Är du i behov av akut tandvård?

Vi har alltid öppet dag, kväll och helg på någon av våra 30 kliniker och kan erbjuda dig akuttider varje dag. Boka en akuttid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Nya tillfälliga resvägar till kliniken

På grund av ombyggnadsarbeten och utveckling i området så har resvägarna till vår klinik i Sickla tillfälligt ändras. Busshållplatsen Sickla bro har ersatts av Sickla Västra respektive Alphyddan och gäller tills vidare. Kommer du med bil så är Sickla Industriväg avstängd för genomfart och ni hänvisas köra in från Järlaleden och Atlasrondellen vid Bauhaus.

Måndagen den 6 februari stängdes även Sickla station och Tvärbanan flyttar till en ny, tillfällig hållplats på Uddvägen som ligger bakom Nacka tingsrätt.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar i Sickla

Tandvårdspersonalen i Sickla

Beatrice Andersson
Beatrice Andersson Tandläkare
Berit Magnusson
Berit Magnusson Tandläkare
Evelyn Madsen
Evelyn Madsen Tandläkare
Lejla Sallahu
Lejla Sallahu Tandläkare
Liv Höckertin
Liv Höckertin Tandläkare
Markus Bondesson
Markus Bondesson Tandläkare
Pernille Magnusson
Pernille Magnusson Tandläkare
Pia Wicklund
Pia Wicklund Tandläkare
Sanna Peters
Sanna Peters Tandläkare
Sia Farzaneh
Sia Farzaneh Tandläkare
Ahlam Nagash
Ahlam Nagash Tandhygienist
Mia Ray
Mia Ray Tandhygienist
Therése Landegren
Therése Landegren Tandhygienist
Adéle Kong
Adéle Kong Tandsköterska
Aleksandra Andric
Aleksandra Andric Tandsköterska
Amira Ameur
Amira Ameur Tandsköterska
Estela Nolahn
Estela Nolahn Tandsköterska
Gabriella Gahlin
Gabriella Gahlin Tandsköterska
Jenny Mäkitalo
Jenny Mäkitalo Tandsköterska
Josefine Darvelid
Josefine Darvelid Tandsköterska
Monika Ljung
Monika Ljung Tandsköterska
Ella

1 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Det är hemskt att man tvungen att betala 400 kr för 5 minuter med tandläkare genom videosamtal utan att få någon behandling eller medicin eller även veta vad är det för problem. Jag ville inte att komma till lokalen på grund av min ekonomi och nu fick denna faktura från Folktandvården, och de tackar nej för att hjälpa att minska det . Orättvis

Kamel Zammar

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 veckor sedan

Haft tandundersökning på tre olika kliniker innan men har aldrig känt mig under undersökningen så bekväm, väl informerad och trevlig bemött som idag på Distriktstandvården i sickla. Läkaren var riktigt proffs och gick ordentligt genom alla tänder, tandkött och den lilla minsta detalj som är viktigt men oftast missas. Rimliga priser dessutom. Väldigt nöjd, tacksam och rekommenderar till alla.

Kerstin Wallmark

5 utav 5 stjärnor

skriven för en vecka sedan

Mycket trevlig, modern mottagning
Inga långa väntetider
Och sist men inte minst, SÅ TREVLIG PERSONAL

Sofie

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Jättenöjd med mitt besök hos Liv! Otroligt professionell och allt gick snabbt och smidigt. Liv var väldigt lyhörd och tillmötesgående under mitt besök. Jag kände mig trygg och fick den hjälp jag behövde. Rekommenderar!

TheWhitelexus

5 utav 5 stjärnor

skriven för 7 månader sedan

Trots att tiderna sätts på minuten är de alltid lite sena. Toppenpersonal, trevliga, noggranna och proffsiga. Rent och snyggt.