Välkommen till oss på kliniken i Sickla! Här erbjuder vi både barn och vuxna allmän-, estetisk- och akuttandvård. Läget intill Sickla Station är optimalt för dig som bor och/eller jobbar i Sickla, Nacka eller Hammarby Sjöstad. Kliniken i Sickla är i enlighet med vårt nya interiörskoncept; behagliga färger, lekfulla detaljer och digitala inslag som bidrar till ett modernt och avslappnat intryck.

Är du i behov av akut tandvård?

Vi har alltid öppet dag, kväll och helg på någon av våra 30 kliniker och kan erbjuda dig akuttider varje dag. Boka en akuttid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Nya tillfälliga resvägar till kliniken

På grund av ombyggnadsarbeten och utveckling i området så har resvägarna till vår klinik i Sickla tillfälligt ändras. Busshållplatsen Sickla bro har ersatts av Sickla Västra respektive Alphyddan och gäller tills vidare. Kommer du med bil så är Sickla Industriväg avstängd för genomfart och ni hänvisas köra in från Järlaleden och Atlasrondellen vid Bauhaus.

Måndagen den 6 februari stängdes även Sickla station och Tvärbanan flyttar till en ny, tillfällig hållplats på Uddvägen som ligger bakom Nacka tingsrätt.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar i Sickla

Tandvårdspersonalen i Sickla

Amina Granov
Amina Granov Tandläkare
Beatrice Andersson
Beatrice Andersson Tandläkare
Evelyn Madsen
Evelyn Madsen Tandläkare
Lejla Sallahu
Lejla Sallahu Tandläkare
Pernille Magnusson
Pernille Magnusson Tandläkare
Pia Wicklund
Pia Wicklund Tandläkare
Reza Esfahani
Reza Esfahani Tandläkare
Edina Pondro
Edina Pondro Tandhygienist
Erika Isaksson
Erika Isaksson Tandhygienist
Suhad Siraj
Suhad Siraj Tandhygienist
Therése Landegren
Therése Landegren Tandhygienist
Adéle Kong
Adéle Kong Tandsköterska
Amira Ameur
Amira Ameur Tandsköterska
Estela Nolahn
Estela Nolahn Tandsköterska
Gabriella Gahlin
Gabriella Gahlin Tandsköterska
Jenny Mäkitalo
Jenny Mäkitalo Tandsköterska
Johanna Larsson
Johanna Larsson Tandsköterska
Johanna Larsson
Johanna Larsson Tandsköterska
Josefine Darvelid
Josefine Darvelid Tandsköterska
Malin Sallander
Malin Sallander Tandsköterska
Monika Ljung
Monika Ljung Tandsköterska
Rebecca Almberg
Rebecca Almberg Tandsköterska
Lena Bergsten

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Besökte Pernille igår! Lätt att få akuttid! Pernille är så fantastisk! Lugn, trevlig, tar sig tid, duktig! Man blir helt avslappnad hos henne! Att mottagningen är fräsch o fin är ett ytterligare plus!!

Stig Forsberg

1 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Hade råkat ut för fallolycka och skadat både tand och överläpp. På grund av den mycket smärtande överläppen var jag inte redo för tandläkarbesök så jag kontaktade Distriktstandvården för att per telefon rådfråga tandläkare hur jag skulle göra. Fick till svar att någon sådan tjänst kunde de inte tillhandahålla.

Edit: Det var ingen miss i kommunikationen (se svar jag fick nedan), jag visste mycket väl att jag var välkommen att boka en besökstid på plats. Jag klargjorde dock att mitt fysiska tillstånd var sådant att jag inte kunde utföra ett besök, men ville rådgöra med en tandläkare via telefon. Och denna tjänst sa Distriktstandvården Sickla klart och tydligt att de inte kunde tillgodogöra mig.

Karolina Kronstrand

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Har stor tandläkarskräck, men hon jag fick träffa lugnade mig och berättade hela tiden vad som skulle ske!

Jerk Looman

5 utav 5 stjärnor

skriven under den senaste veckan

Mycket bra bemötande och kunnig personal så jag är nöjd✌🏼

Tina Stålsäter

5 utav 5 stjärnor

skriven för 7 månader sedan

Gjorde 3-årskontrollen här med min dotter hon tyckte det var jättekul och det blev ett fint första besök, precis som det ska vara. Det märktes att allt i besöket var genomtänkt för att barn skulle uppleva det bra och inte bli rädda.