Välkommen till oss på kliniken i Sickla! Här erbjuder vi både barn och vuxna allmän-, estetisk- och akuttandvård. Läget intill Sickla Station är optimalt för dig som bor och/eller jobbar i Sickla, Nacka eller Hammarby Sjöstad. Kliniken i Sickla är i enlighet med vårt nya interiörskoncept; behagliga färger, lekfulla detaljer och digitala inslag som bidrar till ett modernt och avslappnat intryck.

Är du i behov av akut tandvård?

Vi har alltid öppet dag, kväll och helg på någon av våra 30 kliniker och kan erbjuda dig akuttider varje dag. Boka en akuttid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, två specialistkliniker samt narkosverksamhet.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar på Sickla

Tandvårdspersonalen på Sickla

Beatrice Andersson
Beatrice Andersson Tandläkare
Evelyn Madsen
Evelyn Madsen Tandläkare
Lejla Sallahu
Lejla Sallahu Tandläkare
Pernille Magnusson
Pernille Magnusson Tandläkare
Pia Wicklund
Pia Wicklund Tandläkare
Reza Esfahani
Reza Esfahani Tandläkare
Sara Khabazbashi
Sara Khabazbashi Tandläkare
Sara Shamun
Sara Shamun Tandläkare
Edina Pondro
Edina Pondro Tandhygienist
Emma Selgeryd
Emma Selgeryd Tandhygienist
Camilla Lindström
Camilla Lindström Tandsköterska
Gabriella Gahlin
Gabriella Gahlin Tandsköterska
Gun Mustafayeva
Gun Mustafayeva Tandsköterska
Jenny Mäkitalo
Jenny Mäkitalo Tandsköterska
Johanna Christoffersson
Johanna Christoffersson Tandsköterska
Josefine Darvelid
Josefine Darvelid Tandsköterska
Christer Shipley
Christer Shipley Klinikansvarig
Anna Grundin

5 utav 5 stjärnor

skriven för en vecka sedan

Så väl omhändertagen på Distriktstandvården i Sickla. Det är ett stort jobb som ska göras med mina tänder. Varje besök har varit så bra. Min tandläkare och assistent är guld värda! Allting förklaras innan behandlingen startar. Kollar upp under ingreppet hur jag mår. Förklarar hur jag ska ta hand om mig efter ingreppet och talar även om vad som ska ske vid nästa besök. Fick hemskickat en specificerad kostnadsberäkning.
Jag är så nöjd!!!!!!

Merja Barner

5 utav 5 stjärnor

skriven under den senaste veckan

Det gick extremt snabbt att få tid. Från det att jag igår kväll tappade en stor gammal lagning till att den nu 12 timmar senare är lagad. Fina fräscha lokaler och extremt vänlig personal. Mycket kunnig och förtoendeingivande tandläkare. Jag är jättenöjd. Tack för idag.
Rekommenderas varmt.
Merja B.

Irena Kruskovic

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Absolut det bästa bemötande ever! Väldigt bra! Vill absolut rekommendera Distriktstandvården Sickla! Har träffat så trevligt och lugnt tandläkare(Pernilla tror jag) alltså jag kom med så mycket ångest 😦 och gick hem så glad 💃🏻!

Suzanne Ardell

5 utav 5 stjärnor

skriven under den senaste veckan

Kan inte bli bättre! Jätteglad att jag hittat er.

Daria Bitner

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Träffade en otroligt vänlig, snäll och förstående tandläkare, Pernilla. Jag upplever mycket ångest vid tandläkarbesök och Pernilla tog det lugnt och förklarade allting så hela besöket gick toppen. Tack!