Välkommen till oss på kliniken i Sickla! Här erbjuder vi både barn och vuxna allmän-, estetisk- och akuttandvård. Läget intill Sickla Station är optimalt för dig som bor och/eller jobbar i Sickla, Nacka eller Hammarby Sjöstad. Kliniken i Sickla är i enlighet med vårt nya interiörskoncept; behagliga färger, lekfulla detaljer och digitala inslag som bidrar till ett modernt och avslappnat intryck.

Är du i behov av akut tandvård?

Vi har alltid öppet dag, kväll och helg på någon av våra 30 kliniker och kan erbjuda dig akuttider varje dag. Boka en akuttid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Nya tillfälliga resvägar till kliniken

På grund av ombyggnadsarbeten och utveckling i området så har resvägarna till vår klinik i Sickla tillfälligt ändras. Busshållplatsen Sickla bro har ersatts av Sickla Västra respektive Alphyddan och gäller tills vidare. Kommer du med bil så är Sickla Industriväg avstängd för genomfart och ni hänvisas köra in från Järlaleden och Atlasrondellen vid Bauhaus.

Måndagen den 6 februari stängdes även Sickla station och Tvärbanan flyttar till en ny, tillfällig hållplats på Uddvägen som ligger bakom Nacka tingsrätt.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar i Sickla

Tandvårdspersonalen i Sickla

Beatrice Andersson
Beatrice Andersson Tandläkare
Evelyn Madsen
Evelyn Madsen Tandläkare
Lejla Sallahu
Lejla Sallahu Tandläkare
Liv Höckertin
Liv Höckertin Tandläkare
Markus Bondesson
Markus Bondesson Tandläkare
Olle Nilsson
Olle Nilsson Tandläkare
Pernille Magnusson
Pernille Magnusson Tandläkare
Pia Wicklund
Pia Wicklund Tandläkare
Ahlam Nagash
Ahlam Nagash Tandhygienist
Mia Ray
Mia Ray Tandhygienist
Therése Landegren
Therése Landegren Tandhygienist
Adéle Kong
Adéle Kong Tandsköterska
Aleksandra Andric
Aleksandra Andric Tandsköterska
Amira Ameur
Amira Ameur Tandsköterska
Estela Nolahn
Estela Nolahn Tandsköterska
Gabriella Gahlin
Gabriella Gahlin Tandsköterska
Jenny Mäkitalo
Jenny Mäkitalo Tandsköterska
Josefine Darvelid
Josefine Darvelid Tandsköterska
Monika Ljung
Monika Ljung Tandsköterska
TheWhitelexus

5 utav 5 stjärnor

skriven för 5 månader sedan

Trots att tiderna sätts på minuten är de alltid lite sena. Toppenpersonal, trevliga, noggranna och proffsiga. Rent och snyggt.

Ingegerd Lönn

1 utav 5 stjärnor

skriven för 2 veckor sedan

Otur med bokningar, fått tid men jag var inte inbokad i tid bok. Erbjuden återbudstid. Super bra. Men jag fick inget sms... rec sa inget sms då finns du inte i tidboken! Idag lördag kl. 8.00 inget sms. Står jag i tidboken. Ska jag gå 30 min för att komma. Ja. Jag stod i tidboken.
Ingen kod till dörren men en vakt släppte in mig...bättre data?
Super nöjd med Therese.
Tack. Ingegerd

Diana Kyrk

1 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Pga slarv av Pernille Magnusson och Pia Wicklund, fick jag infektion som varade i 2 år och förlust av tand..framtida dyra behandlingar och implantat måste göras.

Jag gick till denna klinik i 3 år för årliga undersökningar, de senaste 2 åren gjorde mitt tandkött väldigt ont, där jag har kronan, i 2 år klagade jag till Pernille Magnusson och Pia Wicklund på denna klinik om smärtan och att mitt tandkött är röd och svullet men de uppmärksammade inte detta och gjorde ingenting.

I december 2023 började jag få väldigt stark smärta, kunde inte sova och jag fick en akut tid hos Evelyn Madsen, hon sa att det inte fanns någon information i systemet om problemet med den här tanden alls och att jag klagade på smärta för sista 2 år. Vi båda blev överraskade, men tack så mycket för att hon såg en skugga och var orolig för mig och skickade remiss till en annan klinik, om det hade gått mer än en månad till, kunde jag få en bihåleinflammation och benet kunde ha ätits upp av en infektion, vilket skulle ha gjort installationen av implantatet omöjlig för mig.

Tyvärr är det för sent att rädda tanden pga Pernille Magnussons och Pia Wicklunds försumlighet, som 27-åring tappar jag den viktigaste tanden, nu måste jag genomgå en komplex borttagningsoperation på grund av infektion vilket kostar 9000 kr, sen måste jag göra ett tandimplantat som kommer att ta 9 månader till över 1 år beroende på situationen med benet och jag kommer att ha stora kostnader över 30.000kr…

Självklart nu går jag till en annan privat klinik på Södermalm för alla behandlingar och jag kommer inte att rekommendera det här kliniken till någon i framtiden, speciellt till min man som hittills också var kund hos Distriktstandvården.

Christina Rehnström

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Fantastiskt bra tandvård. De tar hand om mina tänder ansvarsfullt och noggrant, både tandläkare och tandhygienist.Där finns all kompetens jag behöver plus kontakt med specialister vid behov. De är mycket vänliga och omtänksamma, mjukt och fint handlag. Det är skönt att gå till tandläkaren. Jag känner mig omhändertagen på bästa sätt.

Linda Murphy

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Snabb hjälp, superfin personal som tydligt förklarar vad som ska åtgärdas och hur det ska gå till! Och tillgängliga på kvällen och ny tid dagen efter