Vi finns nu på två platser på Södermalm – och välkomnar dig till vår klinik på Skånegatan! På kliniken har vi ett komplett tandvårdsutbud med allmän-, akut- och estetisk tandvård för både barn och vuxna.

Besök våra omtyckta tandläkare

På kliniken kan du besöka tandläkare Attilio Bretto och Jennifer Borys. Attilio har över 30 års erfarenhet som tandläkare och hjälper gärna dig som är intresserad av tandimplantat. Jennifer hjälper både barn och vuxna som är i behov av tandvård. Vill du bli patient hos Attilio eller Jennifer? Boka en tid redan idag!

Är du i behov av akut tandvård på Södermalm?

Våra tandläkare på Skånegatan har lång erfarenhet av att hjälpa dig som är i behov av akut tandvård. Boka en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Boka en akuttid >>

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar på Skånegatan

Tandvårdspersonalen på Skånegatan

Attilio Bretto
Attilio Bretto Tandläkare
Jennifer Borys
Jennifer Borys Tandläkare
Louise Törlind
Louise Törlind Tandhygienist
Rawda Berhane
Rawda Berhane Tandhygienist
Emil Eriksson
Emil Eriksson Tandsköterska
Linda Vallimaa
Linda Vallimaa Tandsköterska
Ninnie Vasanoja
Ninnie Vasanoja Tandsköterska
Per Mathison

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Trevligt bemötande. Behövde inte vänta så länge på att komma in. Tandläkare Atillio - proffsig som vanligt. Tandsköterska Camilla - sympatisk o duktig. /Per

Christian Skarman

5 utav 5 stjärnor

skriven för 6 månader sedan

Jag är väldigt nöjd efter mina 5 första besök! Kom först akut till Attilio Bretto som var väldigt trevlig och förklarade pedagogiskt vad som behövde göras samt vilka alternativ som fanns. Tandsköterska Louise Sommar var också rar och hjälpsam. Bestämde mig för att fortsätta gå till Attilio & Louise och har även varit hos duktiga tandhygienisten Heaven Sevgili som gjorde mina tänder jättefina!

Nurten Ozkoray

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Idag, hade jag tandhygienisten Louise göra ett perfekt jobb om mina tänder. Hon berättade för mig om undersökning jag behöver. Snäll, effektivt och professionellt service.

Sofia Franczak

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Mycket professionell och förtroendeingivande tandläkare som är tydlig med sin rekommendation och förklarar pedagogiskt vad för olika alternativ som finns. Gillar dig skarpt Jennifer Borys!

Per Svensson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Vänligt och professionellt bemötande. Tydlig information, utan onödiga ingrepp.