Vi finns nu på två platser på Södermalm – och välkomnar dig till vår klinik på Skånegatan! På kliniken har vi ett komplett tandvårdsutbud med allmän-, akut- och estetisk tandvård för både barn och vuxna.

Tandläkare Attilio Bretto jobbar här

På kliniken kan du besöka tandläkare Attilio Bretto. Attilio har över 30 års erfarenhet som tandläkare och hjälper gärna dig som är intresserad av tandimplantat. Vill du bli patient hos Attilio? Boka en tid redan idag!

Är du i behov av akut tandvård på Södermalm?

Våra tandläkare på Skånegatan har lång erfarenhet av att hjälpa dig som är i behov av akut tandvård. Boka en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, två specialistkliniker samt narkosverksamhet.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar på Skånegatan

Tandvårdspersonalen på Skånegatan

Attilio Bretto
Attilio Bretto Tandläkare
Jennifer Borys
Jennifer Borys Tandläkare
Katia Carlsson
Katia Carlsson Tandhygienist
Linda Vallimaa
Linda Vallimaa Tandsköterska
Louise Sommar
Louise Sommar Tandsköterska
Pincha Berglund
Pincha Berglund Tandsköterska
Åsa Söderström
Åsa Söderström Tandsköterska
Anne Thelander

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 veckor sedan

Både min man och jag går hos tandläkare Attilio och är fantastiskt nöjda! Alltid lika trevlig, kan inte bli bättre!

Giulia Pirotto

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 veckor sedan

Mycket trevlig personal, ett trevligt bemötandet, dessutom i närheten där jag bor. Allt kändes positivt, tom för min del, eftersom jag har aldrig gillat att besöka en tandläkare.

Lisa och Matthijs Melse Ekström

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Super bra service och proffsigt bemötande! Lugn stämning så bra om en tycker att det är lite trist att gå till tandläkaren 😊

Catrin Svensson

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Jag hade en tid med min dotter hos tandläkaren Jennifer Borys och måste säga WOW vilken bra upplevelse! Hon var fantastisk och pedagogisk på alla sätt och min dotter kom ut därifrån superglad!! Tack för ert fina bemötande och engagemang :)

Jörgen Falk

5 utav 5 stjärnor

skriven för en vecka sedan

Var hos tandhygienist och det var den mest kompetenta jag någonsin mött!