Vi finns nu på två platser på Södermalm – och välkomnar dig till vår klinik på Skånegatan! På kliniken har vi ett komplett tandvårdsutbud med allmän-, akut- och estetisk tandvård för både barn och vuxna.

Besök våra omtyckta tandläkare

På kliniken kan du besöka tandläkare Attilio Bretto och Jennifer Borys. Attilio har över 30 års erfarenhet som tandläkare och hjälper gärna dig som är intresserad av tandimplantat. Jennifer hjälper både barn och vuxna som är i behov av tandvård. Vill du bli patient hos Attilio eller Jennifer? Boka en tid redan idag!

Är du i behov av akut tandvård på Södermalm?

Våra tandläkare på Skånegatan har lång erfarenhet av att hjälpa dig som är i behov av akut tandvård. Boka en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Boka en akuttid >>

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar på Skånegatan

Tandvårdspersonalen på Skånegatan

Attilio Bretto
Attilio Bretto Tandläkare
Jennifer Borys
Jennifer Borys Tandläkare
Louise Törlind
Louise Törlind Tandhygienist
Rawda Berhane
Rawda Berhane Tandhygienist
Emil Eriksson
Emil Eriksson Tandsköterska
Linda Vallimaa
Linda Vallimaa Tandsköterska
Louise Sommar
Louise Sommar Tandsköterska
Kim Ikonen Jennings / Kim Ikonen Creatives

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Jennifer Borys tog väl hand om min mamma då vi besökte henne 2 gånger akut för rotbehandling (och lagning). Trots att mamma har lite svårt att röra sig var Jennifer lugn och tålmodig, och tog sig verkligen tid att säkerställa ifall mamma behövde mer bedövning och att hon hade det bra. Super nöjda med besöken hos Jennifer. Både trevlig, kunnig och professionell.

Gabriella Johansson

1 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

alldeles nyss
NY
Otroligt missnöjd med mitt besök på Distrikstandvården Skånegatan. Besöket börjar med att knappt bli hälsad på. Jennifer som skulle hjälpa mig hälsade knappt, övrig personal hälsade inte ens när dom gick in i behandlingsrummet. Jag kom dit för att det hade blivit vasst på en tand pga tandgnissel? som påverkade mig genom att det blev vasst att ta bort mat med tungan där. Kände mig dumförklarad av Jennifer som sa att det ska vara vasst på tänderna. Det ska det självklart vara men man ska ju inte behöva få ont. Hon ville knappt putsa på den så jag kände ingen skillnad efteråt. Jag sa att jag fortfarande tyckte att det var vasst men fick inget svar. Jag betalade 1300 tror jag det var för att inte ens ha blivit hjälpt och otrevligt behandlad. Tanden var sen tidigare oputsad och naturlig, gick några dagar efter till en annan klinik där dom putsade mer. Det gick utan att skada emaljen.

En ersättning från er skulle vara på sin plats.

Carina Elander

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Så underbar personal och professionell.
Har så tandläkar skräck ,men de var så gulliga alla.
De gjorde det bästa för mig

Amanda A

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Fick snabb hjälp och ett proffsigt bemötande! Kommer absolut gå tillbaks.

Amanda Sollén Bredberg

5 utav 5 stjärnor

skriven för en vecka sedan

Attilio är den bästa tandläkare jag gått till på länge.