Vi finns nu på två platser på Södermalm – och välkomnar dig till vår klinik på Skånegatan! På kliniken har vi ett komplett tandvårdsutbud med allmän-, akut- och estetisk tandvård för både barn och vuxna.

Besök våra omtyckta tandläkare

På kliniken kan du besöka tandläkare Attilio Bretto och Jennifer Borys. Attilio har över 30 års erfarenhet som tandläkare och hjälper gärna dig som är intresserad av tandimplantat. Jennifer hjälper både barn och vuxna som är i behov av tandvård. Vill du bli patient hos Attilio eller Jennifer? Boka en tid redan idag!

Är du i behov av akut tandvård på Södermalm?

Våra tandläkare på Skånegatan har lång erfarenhet av att hjälpa dig som är i behov av akut tandvård. Boka en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Boka en akuttid >>

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar på Skånegatan

Tandvårdspersonalen på Skånegatan

Attilio Bretto
Attilio Bretto Tandläkare
Jennifer Borys
Jennifer Borys Tandläkare
Heaven Sevgili
Heaven Sevgili Tandhygienist
Katia Carlsson
Katia Carlsson Tandhygienist
Emil Eriksson
Emil Eriksson Tandsköterska
Linda Vallimaa
Linda Vallimaa Tandsköterska
Louise Sommar
Louise Sommar Tandsköterska
Åsa Söderström
Åsa Söderström Tandsköterska
Kim Ikonen Jennings / Kim Ikonen Creatives

5 utav 5 stjärnor

skriven för en vecka sedan

Jennifer Borys tog väl hand om min mamma då vi besökte henne 2 gånger akut för rotbehandling (och lagning). Trots att mamma har lite svårt att röra sig var Jennifer lugn och tålmodig, och tog sig verkligen tid att säkerställa ifall mamma behövde mer bedövning och att hon hade det bra. Super nöjda med besöken hos Jennifer. Både trevlig, kunnig och professionell.

Suzanna Leung

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Både Jennifer och Linda är professionella och vänliga. Jag har varit här förut och kom tillbaka igen. Rekommendera denna plats för tandvårdsbehov.

Natalia Soderberg

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Jag var mycket nöjd med mitt besök av kliniken. Katia Carlsson tog hand om mig och jag kännde mig i trygga händer av en duktig specialist och riktig proffs.

Jennifer Nilsson

1 utav 5 stjärnor

skriven för 6 månader sedan

Kände tyvärr inte att tandläkaren Jennifer Borys var så mjuk och förstående till dottern som har tandläkarskräck. Kändes som hon ville få jobbet gjort väldigt snabbt och gjorde inget åt dottern som blev rädd under undersökningen. Försökte lugna henne under processen och fick svar att man borde hjälpa sina barn med tandborstning upptill 10 år, vilket vi gör hemma. Dottern kände att besöket inte kändes så roligt efteråt. Att hon är 3,5 år gammal tog ingen hänsyn till heller upplevde vi. Nu har vi listat om dottern. Tandläkare borde öva på ett mjukare förhållningssätt till små barn kan jag tycka under själva undersökningen.

Dounia Nassif

5 utav 5 stjärnor

skriven för 7 månader sedan

Service på toppen, trevliga och professionella.
Hade en dålig upplevelse hos en annan klinik / ett annat företag, var lite stressad inför mitt besök igen hos en tandläkare. Dom var super snälla och duktiga på Skånegatan 67, rekommenderar starkt!