Tandläkare Stockholm - Distriktstandvården

Tandläkare Södertälje | Distriktstandvården

Distriktstandvården med tandläkare i Södertälje

Hjärtligt välkommen till Distriktstandvården Södertälje! Här erbjuder vi dig akut tandvård och allmäntandvård. Vi remitterar snabbt till Distriktstandvårdens egna specialistklinik. Med goda anslutningar till kollektiv trafiken hittar du enkelt hit. Kom själv, eller ta med hela familjen. Vi har även öppet kvällar och lördagar.

Kliniken i Södertälje

För det första På vår populära klinik i Södertälje arbetar tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister.För det andra Precis vid centrum hittar du denna nyrenoverade tandvårdsklinik. För det tredje Med kort gångavstånd till pendeltågsstationen och busshållplatser tar du dig lätt hit. Slutligen Här strävar vi ständigt efter att du som patient ska få en god upplevelse. Vi har lång erfarenhet och kunskap inom tandvård. Både barn och vuxna är välkomna till oss.

Certifikat för tandvårdsrädda

På kliniken arbetar leg. tandläkare Mia Larsen. Mia har ett certifikat från Socialstyrelsen som hon erhållit efter att ha utbildat sig specifikt för behandling av tandvårdsrädda patienter. Om du söker god tandvård i Södertälje men känner obehag, skräck eller rädsla inför ett tandläkarbesök så hänvisar vi dig till Mia på Distriktstandvården i Södertälje.

Medicinsk tandvård och remisser för apnéskenor

Förutom allmäntandvård kan vi nu erbjuda medicinsk tandvård till patienter med en mer komplicerad medicinsk sjukdomsbild, funktionsnedsättning eller medicinering. Vi har erfaren personal med mångårig kompetens från sjukhusbunden tandvård.

Vi har även behandlare med mångårig erfarenhet av arbete med patienter som lider av OSA (obstruktiv sömnapné). Vi vill nu meddela att vi tar emot remisser för framställning av antiapnéskenor efter medicinsk utredning. Efter medicinsk utredning och remiss till oss kostar besöken enbart 200 kronor/besök.

Tekniska hjälpmedel under behandlingarna

I varje behandlingsrum finns en tv-skärm fastmonterad i taket. Du kan slappna av och kika på ett underhållningsprogram medan tandläkaren utför behandlingen. I bakgrunden hörs ofta svag musik som ofta har en lugnande inverkan. I rummen finns också ett modernt röntgensystem. Kliniken har en OPG som möjliggör röntgenbilder av hela käken. Detta underlättar vid implantatbehandlingar och käkskador. OPG upptäcker också sjukdomsförändringar i tänder och käke i ett tidigt skede. Här ligger du bekvämt i våra behandlingsstolar, med skönt extra nackstöd om så önskas.

Vad säger patienter om oss?

Under slutet av 2015 utfördes en patientundersökning. Detta för att få en inblick i hur våra patienter uppfattar Distriktstandvården. I Södertälje uppskattas det centrala läget, kompetensen samt den lugna miljön.

Bra att veta

Med ett gemensamt journalsystem är du välkommen att med enkelhet byta mellan våra kliniker. Samtliga kliniker erbjuder allmäntandvård och akuttandvård till barn och vuxna. Vi utför även estetiska behandlingar. Vi har garantier på upp till 5 år och är givetvis anslutna till Försäkringskassan. Innan behandlingen erbjuds du ett skriftligt kostnadsförslag. Vi ordnar familjetider samt barnpassning på kliniken medan föräldern behandlas.

Kort om Distriktstandvården

Sedan 2010 har vi tillgängliggjort den professionella tandvården. Idag finns vi på 17 ställen i Stockholms län. Vi har även en mobil tandvårdsenhet, samt en klinik på Åland. Vår vision är att bli den självklara tandvårdskedjan i Stockholm. Det miljömässiga och sociala ansvaret ligger högt upp i vår affärsverksamhet. Vi står för trygghet och engagemang.

Boka tid nu

Behandlingar

Tandvårdspersonalen i Södertälje

Tandläkare Behzad Bahrami Hessari
Behzad Bahrami Hessari Tandläkare
Tandläkare Dunia Butrus
Dunia Butrus Tandläkare
Tandläkare Evin Sarihan
Evin Sarihan Tandläkare
Tandläkare Loucian Alshamani
Loucian Alshamani Tandläkare
Tandläkare Marie Larsen
Marie Larsen Tandläkare
Tandhygienist Maria Shamoun
Maria Shamoun Tandhygienist
Tandhygienist Mariam Majid
Mariam Majid Tandhygienist
Tandhygienist Ornina Eskander
Ornina Eskander Tandhygienist
Tandsköterska Anna Kanter
Anna Kanter Tandsköterska
Tandsköterska Reta Kamal
Reta Kamal Tandsköterska
Tandsköterska Tanya Toma Kanon
Tanya Toma Kanon Tandsköterska
Kartan laddar...
Tandläkare Södertälje | Distriktstandvården was last modified: January 26th, 2017 by Distriktstandvården
Kaisa Olivestedt
Kaisa Olivestedt

5 utav 5 stjärnor

skriven 1 månad sedan

Jätte trevlig och lugn personal. Jag lider av tandläkarskräck. Kan inte sova eller äta flera dagar innan besök. Inte varit hos tandläkare på 6 år. Nu var jag tvungen att gå. Pga tandvärk. För första gången var jag lugn när jag satt i stolen! Otroligt.
Frächa lokaler och bra tandläkar stolar. Trodde aldrig att jag skulle prata bra om tandläkare. Men den jag fick var underbar.

Lasse Rijns
Lasse Rijns

5 utav 5 stjärnor

skriven 1 år sedan

Superduktig personal och fräscha lokaler! Lätt att hitta, nära centrum!

Catherine Hirota Permats
Catherine Hirota Permats

5 utav 5 stjärnor

skriven 6 månader sedan
Anna Agrell
Anna Agrell

5 utav 5 stjärnor

skriven 6 månader sedan
catsie1234
catsie1234

5 utav 5 stjärnor

skriven 6 månader sedan