Tandläkare Sollentuna

Letar du efter tandläkare i Sollentuna? Vi finns nära dig i Kallhäll och Upplands Väsby!

Tandläkare Sollentuna

Är du i behov av tandläkare i Sollentuna?

Vi finns i Kallhäll och Upplands Väsby, bara ett stenkast bort från Sollentuna! På båda klinikerna kan vi erbjuda dig allmän-, akut- och estetisk tandvård. Här utlovar våra tandläkare en modern tandvård och korta kötider.

Akut tandvård i Sollentuna

Är du i behov av akut tandvård i Sollentuna och vill besöka tandläkaren redan idag? På Distriktstandvården har vi akuttider varje dag, här kan vi hjälpa dig med dina tandbesvär redan samma dag.

Boka akuttid

Tillgänglig tandläkare

Utöver våra kliniker i Kallhäll och Upplands Väsby så finns vi på sammanlagt 25 platser i Stockholm och Uppsala. Du kanske bor i Sollentuna men jobbar i Stockholm city? Då kan du till exempel besöka någon av våra kliniker på Kungsgatan eller Drottninggatan!

Delbetala med Klarna

På Distriktstandvården behöver du inte betala hela tandvårdskostnaden på en gång. Du kan antingen betala efter löning, eller dela upp betalningen över flera månader. Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med klarna här >>

Riktigt schyssta garantier

Känn en trygghet i att Distriktstandvården har riktigt schyssta garantier på tandvård! Vi har 2 års garanti på lagning/fyllning och 5 års garanti på kronor och implantat.

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården är en av Sveriges största tandvårdskedjor med 32 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Fråga tandläkaren

Undrar du över något du inte hittar svar på är du välkommen att ställa din fråga här.

Vi förbehåller oss rätten att publicera din fråga på vår webbsida. Vi visar aldrig ditt fullständiga namn eller e-postadress.