Välkommen till en annorlunda upplevelse

Välkommen till en annorlunda upplevelse  

Vi har öppnat en ny klinik i Solna centrum och har nu 22 kliniker i Stockholms län. Vi välkomnar barn och vuxna för komplett tandvård. Vi lovar dig akuttandvård när du behöver, Sveriges bästa garantier och 300 kr att nyttja på valfri behandling.

Ny tandläkare i Solna centrum

Med stor dos entusiasm välkomnar vi dig till vår nyöppnade klinik i Solna centrum. Här möts du av en inspirerande miljö, där duktiga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor tar hand om dig och dina tänder. Boka en tid online, ring oss eller sväng förbi! Välkommen till din tandläkare i Solna.

Har du redan en tandläkare, men vill besöka oss istället?

I Sverige är valet av tandläkare är helt fritt. Det innebär att du kan byta till oss när som helst utan anledning eller ansträngning. Boka en tid, så löser vi resten.

Distriktstandvården i Solna centrum

Du kommer lättast hit via entrén Stadshusgången norra. Vår klinik ligger precis intill Taco Bar, bredvid Din Sko och mittemot Folktandvården. Med skicklighet och hjärta behandlar våra tandläkare och tandhygienister både barn och vuxna. Dagar, kvällar och helger erbjuder vi akuttandvård, allmäntandvård samt estetisk tandvård.

Väletablerad tandvårdskedja bjuder på annorlunda miljö

Arkitekt Peter Lundbergh har tagit fram ett helt nytt koncept för Distriktstandvården Solna som utmanar gamla föreställningar om tandvårdsmiljöer. Förutom en inspirerande interiör kommer du uppleva god service och moderna idéer som förenklar och förbättrar tandvårdsupplevelsen.

Välkommen till din nya tandläkare i Solna centrum!

Jag vill bli kallad till tandläkaren

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig inom kort.