Tandläkare i Solna | Distriktstandvården öppnar i Solna centrum

Tandläkare i Solna | Distriktstandvården öppnar i Solna centrum

Stockholms ledande tandvårdskedja

Sedan 2010 har Distriktstandvården expanderat i raketfart. Med 21 kliniker i Stockholms län är vi idag Stockholms ledande tandvårdskedja. Vi står för en trygg tandvård, där transparens och professionalism är viktigt i förhållandet till dig som patient.

Nu växer vi! Bor och/eller arbetar du i Solna? Från och med september kan du boka tid hos oss, eller lista dig på vår nyrenoverade klinik i Solna centrum. Välkommen till din nya tandläkare i Solna!

Distriktstandvården öppnar i Solna

Söker du efter bra tandvård i Solna? Är du på jakt efter en ny tandläkare? Från och med september hittar du Distriktstandvården i Solna centrum. Vi slår upp dörrarna till en av våra största kliniker, där vi kommer att behandla barn och vuxna, både kvällar och helger.

Tandläkare i Solna

På kliniken kommer tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor att arbeta. Tillsammans erbjuder vi våra patienter allmäntandvård och estetisk tandvård. Ett nära samarbete med vår egna specialistklinik på Gärdet gör att vi kan remittera utan väntetider. På kliniken kommer akuttandläkare att arbeta och ta hand om dig med tandvärk eller övriga tandbesvär.

Akuttandvård i Solna

När vi slår upp portarna till vår nya klinik kommer vi att erbjuda akuttider varje dag. Akuta besvär prioriteras och våra akuttandläkare i Solna kommer att stå redo att hjälpa dig vid akuta besvär. Från och med september kan du kan boka akuttandvård i Solna online, eller ringa 08-22 22 22.

.

Kom och träffa din nya tandläkare i Solna centrum i september!

Fråga tandläkaren

Undrar du över något du inte hittar svar på är du välkommen att ställa din fråga här.

Vi förbehåller oss rätten att publicera din fråga på vår webbsida. Vi visar aldrig ditt fullständiga namn eller e-postadress.

Ring oss på 08‑22 22 22 Ring Upp