Tandläkare i Solna centrum

Välkommen till din tandläkare & tandhygienist i Solna!

Det är med stor glädje och entusiasm som vi välkomnar dig som bor och/eller jobbar i Solna till vår klinik. Här möts du av en inspirerande miljö, där duktiga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor tar hand om dig och dina tänder. Boka en tid online, ring oss eller sväng förbi!

Har du redan en tandläkare, men vill besöka oss istället?

I Sverige är valet av tandläkare är helt fritt. Det innebär att du kan byta till oss när som helst utan att du behöver göra någonting.

Distriktstandvården i Solna centrum

Du hittar Distriktstandvården i Solna centrum, precis intill Nilsons skor, mittemot Taco Bar. Här arbetar tandläkare och tandhygienister som med stort engagemang behandlar både barn och vuxna. Dagar, kvällar och helger erbjuder vi akuttandvård, allmäntandvård samt estetisk tandvård till dig som bor och/eller jobbar i Solna.

Blek tänderna på kliniken

På vår klinik i Solna kan du bleka tänderna direkt hos din tandläkare eller tandhygienist med hjälp av en ZOOM whitespeed-lampa. Efter cirka 90 minuter ser du synliga resultat!

Läs mer och boka tid för tandblekning här >>

En annorlunda upplevelse

Arkitekt Peter Lundbergh har tagit fram ett helt nytt koncept för Distriktstandvården som utmanar gamla föreställningar om tandvård. Förutom en inspirerande miljö upplever du god service och moderna idéer som förenklar och förbättrar tandvårdsupplevelsen.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Du kan antingen betala efter löning, eller dela upp betalningen över flera månader. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan avsatt tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Stockholms ledande tandvårdskedja

Sedan 2010 har Distriktstandvården expanderat i raketfart. Med 23 kliniker i Stockholms län är vi idag Stockholms ledande tandvårdskedja. Vi erbjuder allmäntandvård, akuttandvård samma dag samt estetisk tandvård på alla kliniker. Vi samarbetar med Distriktstandvårdens egna specialistklinik och remitterar vid behov av avancerade behandlingar. Här är du trygg med Sveriges bästa garantier och vi utlovar ett gott bemötande.

Välkommen till Distriktstandvården i Solna Centrum!

Boka en tid online

Behandlingar på Solna

Tandvårdspersonalen på Solna

Christina Stenström
Christina Stenström Tandläkare
Elisa De Carlos Alvarez
Elisa De Carlos Alvarez Tandläkare
Majed Saleh Aloglah
Majed Saleh Aloglah Tandläkare
Saad Bashir
Saad Bashir Tandläkare
Saghar Solhi
Saghar Solhi Tandläkare
Shigufta Syed
Shigufta Syed Tandläkare
Simon Linnér
Simon Linnér Tandläkare
Sofia Arzt Wallen
Sofia Arzt Wallen Tandläkare
Sumeet Bhangra
Sumeet Bhangra Tandläkare
Ahlam Nagash
Ahlam Nagash Tandhygienist
Sarah Al-Baker
Sarah Al-Baker Tandhygienist
Johanna Christoffersson
Johanna Christoffersson Tandsköterska
Maarit Liimatainen
Maarit Liimatainen Tandsköterska
Mitra Azimi Sanavi
Mitra Azimi Sanavi Tandsköterska
Tina Saemian
Tina Saemian Tandsköterska
Zhina Fadhil
Zhina Fadhil Tandsköterska
Zhina Fadhil
Zhina Fadhil Tandsköterska
Michael Hubbert

5 utav 5 stjärnor

skriven under den senaste veckan

Snabb och bra service. Trevlig, kunnig och professionell personal. Som patient känner jag mig dessutom välkommen från första stund när jag kliver in i lokalen. Extra plus för fräscha lokaler och centralt läge nära buss och tunnelbana.

Louise bra

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 veckor sedan

Pga att min tandläkare byte till denna klinik, valde jag att följa efter. Första kontakten med denna mottagning. Mer fantastiskt mottagande går nog inte att få. Extremt lyhörda, förstående och jätte engagerade. Man känner sig verkligen välkommen. Rekommenderas varmt då detta är sällsynt.

Helt fantastiskt.

Jesper Stark

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Väldigt bra service, har hjälpt mig komma över min tandläkarskräck. Alla är väldigt trevliga, får alltid ett bra och vänlig bemötande.
Rekommenderar starkt till alla.
Prisvärt alla dagar, bra råd och rekommendationer ifrån all personal.

Andreas Westman

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Super bra ställe allt ifrån Josefin i Receptionen som är väldigt snäll och trevlig till min tandläkare som jag tyvärr inte kom ihåg namnet på var väldigt service inriktad och lugnade ner mig när jag sa att jag hade tandläkar skräck. Detsamma gäller min tandhygienist som var lugn och förstående. Bra ställe rekommenderas. /Andreas

Bo Hammarbäck

1 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Fick betala för uppföljande rådgivning, utan att man fick veta det. Gör man så med alla patienter så så får dom in mycket pengar Nej tack,för dolda kostnader

Skicka meddelande