Vi öppnar en annorlunda tandvårdsklinik i Solna

Vi öppnar en annorlunda tandvårdsklinik i Solna  

Vi öppnar en ny klinik i Solna centrum och har nu 21 kliniker i Stockholms län. Från september välkomnar vi barn och vuxna för komplett allmäntandvård. Du får Sveriges bästa garantier, akuttandvård samma dag och en annorlunda miljöupplevelse.

Boka in dig hos oss

Vi öppnar kliniken i september, men du kan enkelt boka in dig redan nu! Välj “Kalla mig för en undersökning”, så återkommer vi till dig för att boka in en tid för en första undersökning. Du kan också ringa 08-22 22 22 så bokar vi in en tid under hösten direkt. Välkommen till din tandläkare i Solna.

Har du redan en tandläkare, men vill besöka oss istället?

I Sverige är valet av tandläkare är helt fritt. Det innebär att du kan byta till oss när som helst utan att du behöver göra någonting.

Distriktstandvården i Solna centrum

Från och med september hittar du Distriktstandvården i Solna centrum, precis intill Taco Bar, bredvid Din Sko och mittemot Folktandvården. Här kommer tandläkare och tandhygienister engagerat behandla både barn och vuxna. Dagar, kvällar och helger erbjuder vi akuttandvård, allmäntandvård samt estetisk tandvård till dig som bor och/eller jobbar i Solna.

En annorlunda upplevelse

Arkitekt Peter Lundbergh har tagit fram ett helt nytt koncept för Distriktstandvården som utmanar gamla föreställningar om tandvård. Förutom en inspirerande miljö kommer du uppleva god service och moderna idéer som förenklar och förbättrar tandvårdsupplevelsen.

Stockholms ledande tandvårdskedja

Sedan 2010 har Distriktstandvården expanderat i raketfart. Med 21 kliniker i Stockholms län är vi idag Stockholms ledande tandvårdskedja. Vi erbjuder allmäntandvård, akuttandvård samma dag samt estetisk tandvård på alla kliniker. Vi samarbetar med Distriktstandvårdens egna specialistklinik och remitterar vid behov av avancerade behandlingar. Här är du trygg med Sveriges bästa garantier och vi utlovar ett gott bemötande.

Välkommen till dig nya tandläkare i Solna centrum i september!

Jag vill bli kallad till tandläkaren

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig inom kort.