Välkommen till din tandläkare & tandhygienist i Solna!

Det är med stor glädje och entusiasm som vi välkomnar dig som bor och/eller jobbar i Solna till vår klinik. Här möts du av en inspirerande miljö, där duktiga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor tar hand om dig och dina tänder. Boka en tid online, ring oss eller sväng förbi!

Har du redan en tandläkare, men vill besöka oss istället?

I Sverige är valet av tandläkare är helt fritt. Det innebär att du kan byta till oss när som helst utan att du behöver göra någonting. Du kan behöva ta med dina röntgenbilder från tidigare tandläkare. Antingen kontaktar du din tandläkare och meddelar att du vill plocka ut dina journaler, eller så kan vi hjälpa dig med det. Då behöver du skriva under ett samtyckesunderlag för journalöverföring. Kontakta oss och berätta hur du vill göra så löser vi det!

Distriktstandvården i Solna centrum

Du hittar Distriktstandvården i Solna centrum, precis intill Nilsons skor, mittemot Taco Bar. Här arbetar tandläkare och tandhygienister som med stort engagemang behandlar både barn och vuxna. Dagar, kvällar och helger erbjuder vi akuttandvård, allmäntandvård samt estetisk tandvård till dig som bor och/eller jobbar i Solna.

Blek tänderna på kliniken

På vår klinik i Solna kan du bleka tänderna direkt hos din tandläkare eller tandhygienist med hjälp av en ZOOM whitespeed-lampa. Efter cirka 90 minuter ser du synliga resultat!

Läs mer och boka tid för tandblekning här >>

En annorlunda upplevelse

Arkitekt Peter Lundbergh har tagit fram ett helt nytt koncept för Distriktstandvården som utmanar gamla föreställningar om tandvård. Förutom en inspirerande miljö upplever du god service och moderna idéer som förenklar och förbättrar tandvårdsupplevelsen.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Du kan antingen betala efter löning, eller dela upp betalningen över flera månader. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan avsatt tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Stockholms ledande tandvårdskedja

Sedan vi 2010 tog över 10 kliniker från Folktandvården så har vi expanderat med raketfart. Med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala, kan vi stolt presentera oss som Stockholms ledande tandvårdskedja. Vi erbjuder allmäntandvård, akuttandvård samma dag samt estetisk tandvård på alla kliniker. Vi samarbetar med Distriktstandvårdens egna specialistklinik och remitterar vid behov av avancerade behandlingar. Här är du trygg med riktigt schyssta garantier och vi utlovar ett gott bemötande.

Välkommen till Distriktstandvården i Solna Centrum!

Boka tid online

Behandlingar på Solna

Tandvårdspersonalen på Solna

Christina Stenström
Christina Stenström Tandläkare
Evelyn Andersson
Evelyn Andersson Tandläkare
Katarina Vinter
Katarina Vinter Tandläkare
Majed Saleh Aloglah
Majed Saleh Aloglah Tandläkare
Malin Westin
Malin Westin Tandläkare
Martha Garcia
Martha Garcia Tandläkare
Micheal Asfoura
Micheal Asfoura Tandläkare
Mikael Karlsson
Mikael Karlsson Tandläkare
Mona Haghdani
Mona Haghdani Tandläkare
Nader Safa
Nader Safa Tandläkare
Patricia Nordell
Patricia Nordell Tandläkare
Shigufta Syed
Shigufta Syed Tandläkare
Sofia Arzt Wallen
Sofia Arzt Wallen Tandläkare
Ahlam Nagash
Ahlam Nagash Tandhygienist
Aleksandra Ilievski
Aleksandra Ilievski Tandhygienist
Omid Parsya
Omid Parsya Tandhygienist
Sarah Al-Baker
Sarah Al-Baker Tandhygienist
Zala Surchi
Zala Surchi Tandhygienist
Ban Hussein
Ban Hussein Tandsköterska
Ilham Sheikh
Ilham Sheikh Tandsköterska
Ingela Susi
Ingela Susi Tandsköterska
Kerstin Elisabeth Margareta Ingeson
Kerstin Elisabeth Margareta Ingeson Tandsköterska
Maarit Liimatainen
Maarit Liimatainen Tandsköterska
Mitra Azimi Sanavi
Mitra Azimi Sanavi Tandsköterska
Natalie Kaspo
Natalie Kaspo Tandsköterska
Nicole Loupeidis
Nicole Loupeidis Tandsköterska
Setara Mahbob
Setara Mahbob Tandsköterska
Tina Saemian
Tina Saemian Tandsköterska
Viktoria Södergren

5 utav 5 stjärnor

skriven under den senaste veckan

Jag är riktigt rädd och orolig inför tandläkarbesök - blev fantastiskt fint och respektfullt bemött. Kände mig trygg och omhändertagande. Proffsiga tandläkare!
Rekommenderar starkt! Och kommer fortsätta besöka kliniken i framtiden.

Erik Braatz

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 veckor sedan

Trevliga kunniga. Lätt att boka, samt boka om. Oändligt mycket bättre i samtliga avseenden än folktandvården där jag tidigare gick.

Lise-Lotte Sjoholm

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Akutbesök idag med en tolvårig som lider av enorm tandläkarskräck! Var helt övertygad om att det skulle sluta som förra gången då en tand skulle dras ut dvs att tolvåringen skulle rusa därifrån. Idag har vi träffat världens bästa ,mest pedagogiska tandläkare Majed Saleh Aloglah. Tanden är ute och det är ingen tvekan om vart framtida tandläkarbesök kommer att ske.
Tusen tack för det fantastiska bemötandet!
Till er som är eller har barn med tandläkarskräck kan jag varmt rekommendera Majed!

AndersoAnnelie Nilsson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 veckor sedan

Som riktigt tandvårdsrädd har jag blivit fantastiskt väl omhändertagen av Patricia på Distriktstandvården i Solna. Har klarat av både rotfyllning o tandborttagning.

Fredrik Åslund

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Superbra! Var där med min flickvän idag och träffade Evelyn. Min flickvän var väldigt nervös efter att förut varit hos en *riktigt* usel tandläkare (Sthlm Dental i Kista, varning för dem!). Men Evelyn tog väldigt god hand om henne, berättade vad hon skulle göra och fick henne att känna sig trygg.
Väldigt profsigt och bra.