Tandläkare i Spånga?

Letar du efter en tandläkare i Spånga? Vår helt nya och moderna klinik finns nära dig i Barkarby!
Tandläkare i Spånga?

Är du i behov av en tandläkare i Spånga?

Vi finns i Barkarby! På vår klinik kan vi erbjuda dig allmän-, akut- och estetisk tandvård. Här utlovar våra tandläkare modern tandvård och korta kötider.

Läs mer om vår klinik i Barkarby >>

Akuttandvård i Spånga?

Är du i behov av akuttandvård och vill besöka tandläkaren redan idag? På Distriktstandvården har vi akuttider varje dag, här kan vi hjälpa dig med dina tandbesvär redan samma dag.

Boka en akuttid online >>

Delbetala med Klarna

På Distriktstandvården behöver du inte betala hela tandvårdskostnaden på en gång. Du kan antingen betala efter löning, eller dela upp betalningen över flera månader. Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med klarna här >>

Riktigt schyssta garantier

Känn en trygghet i att Distriktstandvården har riktigt schyssta garantier på tandvård! Vi har 2 års garanti på lagning/fyllning och 5 års garanti på kronor och implantat.

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården är en av Sveriges största tandvårdskedjor med 39 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Vanliga frågor

Var finns ni?
Kliniken ligger på Bällstaågatan 18 i byggnaden Bas Barkarby. Hit tar du dig enkelt med både pendeltåg och buss. Kör du bil följer du skyltarna mot Bas Barkarby, och du kan parkera i byggnadens parkeringshus.
Hur mycket kostar det att gå till Distriktstandvården?
En undersökning kostar 1100 kr. Tillsammans med det statliga tandvårdsbidraget kan kostnaden bli ännu lägre.

Beroende på ålder så får du 300 eller 600 kronor per år i tandvårdsbidrag. Ett bidrag går att spara i två år, vilket betyder att du kan ha upp till 1200 kr i innestående bidrag. Här kan du kolla vad du kan ha i tandvårdsbidrag.
Vilka är Distriktstandvården?
Distriktstandvården är en av Sveriges största tandvårdskedjor med 36 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.