Välkommen till vår specialistklinik på Östermalm

På vår specialistklinik på Artillerigatan 95 får du som patient den behandling som din ordinarie tandläkare inte kan erbjuda dig. Här är vi specialister på pedodonti (barn- och ungdomstandvård), och här har vi även vår narkosverksamhet.

Vi har även en specialistklinik på Kungsholmen där vi erbjuder behandlingar inom protetik (kron- och brokonstruktioner), käkkirurgi, parodontologi (tandlossningssjukdomar), endodonti (rotbehandlingar) och bettfysiologi.

Alla tandläkare kan remittera till oss

För dig som tandläkare tar vi emot remisser på våra två specialistkliniker för patienter som är i behov av tandvård som sträcker sig utanför den allmänna tandvården. Vi utför självklart enbart den tandvård du remitterar för. Efter utförd behandling får du tillbaka din patient. Alla verksamma tandläkare, oavsett klinik eller tandvårdsgivare, kan remittera sina patienter till våra specialistkliniker.

Testa att lämna din nästa remiss som e-remiss. Det går lite snabbare, är lite enklare och är riktigt säkert.

Remittera din patient online »

Telefontid 08.00–17.00

Vi tar emot ditt samtal alla vardagar mellan 08.00–17.00. Om vi har kö i telefonen kan du välja att bli uppringd. Ring oss på 08-597 602 50.

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Behandlingar på Specialistkliniken Östermalm

Tandvårdspersonalen på Specialistkliniken Östermalm

Mikael Silfverberg
Mikael Silfverberg Spec Tdl Endodonti
Valentina Plazinic
Valentina Plazinic Spec Tdl Orofacial
André Wikholm
André Wikholm Spec tdl Ortodonti
Parisa Tohidast
Parisa Tohidast Spec Tdl Pedodonti
Sanna Petersson
Sanna Petersson Spec tdl Pedodonti
Sofie Hübel
Sofie Hübel Spec Tdl Pedodonti
Frida Nordh
Frida Nordh Spec Tdl Radiologi
Emilia Lindqvist
Emilia Lindqvist ST-Tandl Pedodonti
Mahfuz Akhter
Mahfuz Akhter ST-Tandl Pedodonti
Christer Gunell
Christer Gunell Tandläkare
Helena Wallmark
Helena Wallmark Op Tandsköterska
Annika Strid
Annika Strid Tandsköterska
Heran Dawit
Heran Dawit Tandsköterska
Jenni Rissanen
Jenni Rissanen Tandsköterska
Lissi Wåglund Appelgren
Lissi Wåglund Appelgren Tandsköterska
Louise Fernholm
Louise Fernholm Tandsköterska
Sanna Skerdén
Sanna Skerdén Tandsköterska
Ulrika Lindbäck
Ulrika Lindbäck Tandsköterska
Ingvar Pettersson
Ingvar Pettersson Narkossköterska
katarina falk

2 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Idag besökte jag Speciall kliniken på Östermalm som ledasagare. Personen jag var med drag ut 15 tänder, fick inte reda på hur många det var även om jag frågade.
När jag ifrågasätte ifall den p. jag hjälpte inte skulle behöva ha antibiotika eller smärtstillande som är starkare än Alvedon så fick jag ett väldigt Otrevligt högmodigt svar av en tandsköterska som heter Peter ifall jag frågar om smärtstillande till mig eller den var till patienten ? och vad jag hade för erforenhet av min fråger och vad jag grundade dom på.
Jag var helt i schook tillstånd.
Hur kan man ens svar så till en som för talan för en människa som inte hör.
Väldigt oproffsigt.

Annette Annette

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Enastående! Så tacksam att vi fick komma till den här kliniken. Dr Mahfuz Akhter och Heran Dawit med teamet är helt underbara, har aldrig känt mig så trygg, nöjd och omhändertagen som här. Så bra med barn. Bästa!

Kit

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Jätte noggrann och professionella läkare och andra personalen.
Min lilla dotter var super glad efter besöket...

Anna Sunflower

1 utav 5 stjärnor

skriven för 10 månader sedan

Mycket märklig upplevelse när jag blev uppringd idag om att de fått min remiss och frågade om jag accepterar 11500kr för utdragning av en tand… Jag tyckte det lät väldigt mycket då svarade hon att då skippar vi remissen då. Herregud vilket oprofessionellt bemötande. Hon kunde ju ha förklarat varför det skulle kosta fem gånger så mycket som hos andra tandläkare. Maffiaföretag!
Synd för tandläkaren Sara på Artillerigatan som skrev remissen verkade mycket seriös.

Jeanette Almquist

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 år sedan

Jag vill verkligen rekommendera denna klinik och då speciellt käkkirurg Shahed M. Izadi och hans sköterska. Jag var väldigt nervös och rädd för att dra ut min visdomstand men båda bemötte mig med förståelse och respekt. Behandlingen utfördes lugnt och metodiskt och varje moment förklarades pedagogiskt. Allt kändes så proffsigt och väl utfört. Nu har det gått några veckor och om två dagar ska jag tillbaka för att dra ut en visdomstand till men denna gång känns det mycket lugnare för jag vet att jag tas om hand av mycket kunnig och skicklig personal❣️