Vi har utökat med 1218 kvm specialistkompetens och har öppnat ytterligare en specialistklinik på Sankt Göransgatan 126. Här har vi även vårt dentallab. Med 17 behandlingsrum har vi gott om plats för patienter och blir nu en av landets största specialistkliniker inom tandvård.

Här får du som patient den behandling som din ordinarie tandläkare inte kan erbjuda dig. Specialisttandläkarna är sakkunniga inom protetik (kron- och brokonstruktioner), käkkirurgi, parodontologi (tandlossningssjukdomar), endodonti (rotbehandlingar), pedodonti (barn- och ungdomstandvård), ortodonti (tandreglering och tandställning), radiologi (röntgen), bettfysiologi (smärta/problem i ansikte och käkar), orofacial medicin (tidigare sjukhustandvård) samt narkosverksamhet.

Remittera dina patienter till oss

För dig som tandläkare tar vi emot remisser för patienter i alla åldrar som är i behov av tandvård som sträcker sig utanför den allmänna tandvården. Vi utför självklart enbart den tandvård du remitterar för. Efter utförd behandling får du tillbaka din patient. Testa att skicka din nästa remiss som e-remiss. Det går lite snabbare, är lite enklare och är riktigt säkert.

Remittera din patient online »

En annorlunda upplevelse

Arkitekt Peter Lundbergh har tagit fram ett helt nytt koncept för Distriktstandvården som utmanar gamla föreställningar om tandvård. Vårt koncept för kliniken är att komma bort från det vanliga sjukhusliknande uttrycket och skapa en mer trivsam miljö som skapar ett lugn hos tandvårdsrädda patienter.

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Boka tid online

Behandlingar på Specialistkliniken Kungsholmen

Tandvårdspersonalen på Specialistkliniken Kungsholmen

Samaa Sayegh
Samaa Sayegh SPEC TDL BETTFYSIOLOGI
Mikael Silfverberg
Mikael Silfverberg Spec Tdl Endodonti
Shahed Mahdavi Izadi
Shahed Mahdavi Izadi Spec Tdl Käkkirurgi
Valentina Plazinic
Valentina Plazinic Spec Tdl Orofacial
André Wikholm
André Wikholm Spec tdl Ortodonti
Hero Kalkali
Hero Kalkali Spec Tdl Parodontologi
Rahi Arian
Rahi Arian Spec Tdl Parodontologi
Anna Kalicinski
Anna Kalicinski Spec Tdl Protetik
Martin Segerström
Martin Segerström Spec Tdl Protetik
Frida Nordh
Frida Nordh Spec Tdl Radiologi
Emilia Lindqvist
Emilia Lindqvist ST-Tandl Pedodonti
Mahfuz Akhter
Mahfuz Akhter ST-Tandl Pedodonti
Auliki Jogi
Auliki Jogi Tandläkare
Christer Gunell
Christer Gunell Tandläkare
Janne Forsberg
Janne Forsberg Tandläkare
Narmina Sandlund
Narmina Sandlund Tandläkare
Petrus Thelander
Petrus Thelander Tandläkare
Ida Eklund
Ida Eklund Tandhygienist
Johanna Magnét
Johanna Magnét Tandhygienist
Helena Wallmark
Helena Wallmark Op Tandsköterska
Amira Nasupovic
Amira Nasupovic Tandsköterska
Anna Bendix
Anna Bendix Tandsköterska
Annika Strid
Annika Strid Tandsköterska
Ayan Hirsi
Ayan Hirsi Tandsköterska
Devi Arulmoli
Devi Arulmoli Tandsköterska
Doris Lundgren
Doris Lundgren Tandsköterska
Hani Hassan
Hani Hassan Tandsköterska
Joanna Arnell
Joanna Arnell Tandsköterska
Lissi Wåglund Appelgren
Lissi Wåglund Appelgren Tandsköterska
Nigar Akrawi
Nigar Akrawi Tandsköterska
Pernilla Nilsson
Pernilla Nilsson Tandsköterska
Rahil Kusoglu
Rahil Kusoglu Tandsköterska
Ulrika Lindbäck
Ulrika Lindbäck Tandsköterska
Stella Chirinos

5 utav 5 stjärnor

skriven under den senaste veckan

Hissen stannade jätteofta även fast ingen tryckte på knappen vilket var störande - men jag drog ut två tänder och det gick bra👍🏻

J Bone

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Hade en väldigt bra och trevligt besök för att operera ut en visdomstand hos er. Blev väl omhändertagen av käkkirurgen, Shahed M. Izadi, och sjuksköterskan, Helena. Hela besöket (röntgen + operation) tog runt 30 minuter och allt har gått toppen med återhämtning/läkning. Jag var nervös under operationen, men båda pratade lugnt och förklarade händelseförloppet steg för steg. Personen som satt i receptionen var också väldigt trevlig och tillmötesgående.

Klaus Hammes

1 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Omöjligt att komma till. Jag har ett barn som skulle behöva en undersökning för en tandställning som inte betalas av det offentliga. Barnet är redan listat hos distriktstandvården så det går inte bara att boka tid för att få en kostnadsfri undersökning för tandställning. Har varit i kontakt med distrikttandvården där barnet är listat som skulle skicka det vidare till Kungsholmen som skulle då kontakta mig men efter 6 m har det fortfarande inte hänt något. Ska koll med någon annan vårdgivare

Jimmy Å

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Jag är otroligt orolig för tandläkarbesök och kirurgiska ingrepp. Men hos Distriktstandvården får man träffa riktigt professionell personal som lugnar ned en mycket bra genom att både lyssna på dig och berätta lugnt och sansat vad som ska ske och vad dom kan göra för dig så att du ska få en så behaglig upplevelse som möjligt innan dom sätter igång med ingreppet. Jag går hos specialisten Shahed Mahdavi Izadi och sköterskan Helena och dom kan jag varmt rekommendera!

Artem Los

1 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Jag fick ingen kostnadsestimering innan behandling och kunde därför inte ta ställning till den innan. Besviken på koordineringen mellan Distriktstandvården Kungsholmen och denna mottagning. Rekommenderar inte att vända sig till dem. Dessutom togs fler bilder än nödvändigt vilket är väldigt konstigt varför det gjordes.