Vi har utökat med 1218 kvm specialistkompetens och har öppnat ytterligare en specialistklinik på Sankt Göransgatan 126. Här har vi även vårt dentallab. Med 17 behandlingsrum har vi gott om plats för patienter och är nu en av landets största specialistkliniker inom tandvård.

Här får du som patient den behandling som din ordinarie tandläkare inte kan erbjuda dig. Specialisttandläkarna är sakkunniga inom protetik (kron- och brokonstruktioner), käkkirurgi, parodontologi (tandlossningssjukdomar), endodonti (rotbehandlingar), pedodonti (barn- och ungdomstandvård), ortodonti (tandreglering och tandställning), radiologi (röntgen), bettfysiologi (smärta/problem i ansikte och käkar), orofacial medicin (tidigare sjukhustandvård) samt narkosverksamhet.

Remittera dina patienter till oss

För dig som tandläkare tar vi emot remisser för patienter i alla åldrar som är i behov av tandvård som sträcker sig utanför den allmänna tandvården. Vi utför självklart enbart den tandvård du remitterar för. Efter utförd behandling får du tillbaka din patient. Testa att skicka din nästa remiss som e-remiss. Det går lite snabbare, är lite enklare och är riktigt säkert.

Remittera din patient online »

En annorlunda upplevelse

Arkitekt Peter Lundbergh har tagit fram ett helt nytt koncept för Distriktstandvården som utmanar gamla föreställningar om tandvård. Vårt koncept för kliniken är att komma bort från det vanliga sjukhusliknande uttrycket och skapa en mer trivsam miljö som skapar ett lugn hos tandvårdsrädda patienter.

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Boka tid online

Behandlingar på Specialistkliniken Kungsholmen

Tandvårdspersonalen på Specialistkliniken Kungsholmen

Samaa Sayegh
Samaa Sayegh SPEC TDL BETTFYSIOLOGI
Mikael Silfverberg
Mikael Silfverberg Spec Tdl Endodonti
Shahed Mahdavi Izadi
Shahed Mahdavi Izadi Spec Tdl Käkkirurgi
Valentina Plazinic
Valentina Plazinic Spec Tdl Orofacial
André Wikholm
André Wikholm Spec tdl Ortodonti
Hero Kalkali
Hero Kalkali Spec Tdl Parodontologi
Rahi Arian
Rahi Arian Spec Tdl Parodontologi
Anna Kalicinski
Anna Kalicinski Spec Tdl Protetik
Martin Segerström
Martin Segerström Spec Tdl Protetik
Frida Nordh
Frida Nordh Spec Tdl Radiologi
Emilia Lindqvist
Emilia Lindqvist ST-Tandl Pedodonti
Mahfuz Akhter
Mahfuz Akhter ST-Tandl Pedodonti
Auliki Jogi
Auliki Jogi Tandläkare
Christer Gunell
Christer Gunell Tandläkare
Janne Forsberg
Janne Forsberg Tandläkare
Narmina Sandlund
Narmina Sandlund Tandläkare
Petrus Thelander
Petrus Thelander Tandläkare
Ida Eklund
Ida Eklund Tandhygienist
Johanna Magnét
Johanna Magnét Tandhygienist
Helena Wallmark
Helena Wallmark Op Tandsköterska
Amira Nasupovic
Amira Nasupovic Tandsköterska
Anna Bendix
Anna Bendix Tandsköterska
Annika Strid
Annika Strid Tandsköterska
Ayan Hirsi
Ayan Hirsi Tandsköterska
Devi Arulmoli
Devi Arulmoli Tandsköterska
Doris Lundgren
Doris Lundgren Tandsköterska
Hani Hassan
Hani Hassan Tandsköterska
Lissi Wåglund Appelgren
Lissi Wåglund Appelgren Tandsköterska
Nigar Akrawi
Nigar Akrawi Tandsköterska
Pernilla Nilsson
Pernilla Nilsson Tandsköterska
Rahil Kusoglu
Rahil Kusoglu Tandsköterska
Ulrika Lindbäck
Ulrika Lindbäck Tandsköterska
Ann-Louise Karlsson
Ann-Louise Karlsson Operations-tandsköterska
Lena Ferm

1 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Skulle göra ett implantat. Hade fått ett kostnadsförslag av Distriktstandvården på ett annat ställe de skulle göra det där och sa att det inte kommer att kosta mer. Sedan kunde de helt plötsligt inte göra det och skickade mig hit. Tandläkaren tog panoramabild och undersökte tanden och sedan får jag reda på att det helt plötsligt ska kosta det dubbla. Jag säger till tandläkaren att jag har fått ett kostnadsförslag redan från dem tidigare då säger tandläkaren att detta är en specialistvård och att den personen jag pratade med var den enda specialisten. Jag tackar för mig. Receptionisten var otrevlig och jag fick veta att besöket kostade nära 4000:- som jag ej fått veta innan. Jag var jättearg och besviken när jag gick därifrån.

Jeanette Lindberg

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 veckor sedan

Kan varmt rekommendera Hero Kalkali som i en utmanande situation ingav proffsig trygghet och visade stor skicklighet när hon avlägsnade en strulig tand. Även tack till en proffsig, varmhjärtad sköterska och mycket bra mottagande av Mikael Silvferberg. Blev bara vänligt bemött och dessutom blev det billigare än kostnadsförslaget tack vare Heros skicklighet!

josefine söderlund

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Var och tog bort en visdomstand, trots stor tandläkarskräck var jag väldigt trygg när ingreppet utfördes. Shahed var mycket lugn och trevlig, samt förklarade tydligt och noggrant hur det gick till. Vilket gjorde att rädslan blev mycket mindre, och jag kände mig trygg :)

Adam Kremsky

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Har opererat bort 3 st visdomständer hos Shahed M. och jag har varit supernöjd varje gång. Operationerna gick smidigt till, var helt smärtfria och läkningen tog kortare tid än förväntat. Shahed M. var väldigt trevlig, lugn och förklarade och förberedde en för varje steg i operationsprocessen. Rekommenderar Specialistkliniken Kungsholmen och Shahed M. starkt!

Hacer Dilara Karaca

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Skulle dra ut en visdomstand hos Shahed och var lite nervös som vem som helst är innan ett större ingrepp, men han var mycket trevlig och välkomnande , kollade hur jag kände och mådde under hela proceduren. Efter en halvtimme var vi klara, utan smärta eller obehag. Är otroligt nöjd och skulle 100% rekommendera honom till alla