Vi har utökat med 1218 kvm specialistkompetens och har öppnat ytterligare en specialistklinik på Sankt Göransgatan 126. Här har vi även vårt dentallab. Med 17 behandlingsrum har vi gott om plats för patienter och är nu en av landets största specialistkliniker inom tandvård.

Här får du som patient den behandling som din ordinarie tandläkare inte kan erbjuda dig. Specialisttandläkarna är sakkunniga inom protetik (kron- och brokonstruktioner), käkkirurgi, parodontologi (tandlossningssjukdomar), endodonti (rotbehandlingar), pedodonti (barn- och ungdomstandvård), ortodonti (tandreglering och tandställning), radiologi (röntgen), bettfysiologi (smärta/problem i ansikte och käkar), orofacial medicin (tidigare sjukhustandvård) samt narkosverksamhet.

Remittera dina patienter till oss

För dig som tandläkare tar vi emot remisser för patienter i alla åldrar som är i behov av tandvård som sträcker sig utanför den allmänna tandvården. Vi utför självklart enbart den tandvård du remitterar för. Efter utförd behandling får du tillbaka din patient. Testa att skicka din nästa remiss som e-remiss. Det går lite snabbare, är lite enklare och är riktigt säkert.

Remittera din patient online »

En annorlunda upplevelse

Arkitekt Peter Lundbergh har tagit fram ett helt nytt koncept för Distriktstandvården som utmanar gamla föreställningar om tandvård. Vårt koncept för kliniken är att komma bort från det vanliga sjukhusliknande uttrycket och skapa en mer trivsam miljö som skapar ett lugn hos tandvårdsrädda patienter.

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Boka tid online

Behandlingar på Specialistkliniken Kungsholmen

Tandvårdspersonalen på Specialistkliniken Kungsholmen

Samaa Sayegh
Samaa Sayegh SPEC TDL BETTFYSIOLOGI
Mikael Silfverberg
Mikael Silfverberg Spec Tdl Endodonti
Shahed Mahdavi Izadi
Shahed Mahdavi Izadi Spec Tdl Käkkirurgi
Valentina Plazinic
Valentina Plazinic Spec Tdl Orofacial
André Wikholm
André Wikholm Spec tdl Ortodonti
Hero Kalkali
Hero Kalkali Spec Tdl Parodontologi
Rahi Arian
Rahi Arian Spec Tdl Parodontologi
Anna Kalicinski
Anna Kalicinski Spec Tdl Protetik
Martin Segerström
Martin Segerström Spec Tdl Protetik
Frida Nordh
Frida Nordh Spec Tdl Radiologi
Emilia Lindqvist
Emilia Lindqvist ST-Tandl Pedodonti
Mahfuz Akhter
Mahfuz Akhter ST-Tandl Pedodonti
Auliki Jogi
Auliki Jogi Tandläkare
Christer Gunell
Christer Gunell Tandläkare
Petrus Thelander
Petrus Thelander Tandläkare
Ida Eklund
Ida Eklund Tandhygienist
Johanna Magnét
Johanna Magnét Tandhygienist
Helena Wallmark
Helena Wallmark Op Tandsköterska
Amira Nasupovic
Amira Nasupovic Tandsköterska
Anna Bendix
Anna Bendix Tandsköterska
Annika Strid
Annika Strid Tandsköterska
Ayan Hirsi
Ayan Hirsi Tandsköterska
Devi Arulmoli
Devi Arulmoli Tandsköterska
Hani Hassan
Hani Hassan Tandsköterska
Lissi Wåglund Appelgren
Lissi Wåglund Appelgren Tandsköterska
Nigar Akrawi
Nigar Akrawi Tandsköterska
Pernilla Nilsson
Pernilla Nilsson Tandsköterska
Rahil Kusoglu
Rahil Kusoglu Tandsköterska
Ulrika Lindbäck
Ulrika Lindbäck Tandsköterska
Ann-Louise Karlsson
Ann-Louise Karlsson Operations-tandsköterska
Stella Tormanoff

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Jag ville tacka Shahed Mahdavi Izadi för ett fantastiskt jobb!
Det är den fjärde tanden jag blir av med i Sverige och det här är den första gången någon tandläkare skriver ut smärtstillande och mundesinfektion. De korrekta medicinerna och det försiktiga arbetet under själva ingreppet gjorde att min återhämtning går förvånansvärt snabbt och smidigt. Tidigare ingrepp och brist på information om efterbehandling har gjort läkningen svår och smärtsam, samt orsakat onödigt lidande. Jag är mycket tacksam för vänlighet, omtanke och professionellt bemötande.

Michael Hajari Loberg

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Jag besökte kliniken för att få två av mina tänder utdragna. Medan upplevelsen var obehaglig på en förväntad nivå ville jag ge beröm till min kirurg Shahed samt tandsköterska som utförde arbetet.

Shahed berättade i förväg vad som skulle hända i varje steg, lugnt och fint vilket gjorde att jag fick insikter i det som hände och det fick mig att känna mig trygg och lugnt så mycket som man kan bli.

Att dra ut tänder är obehaglig men jag är väldigt glad att Shahed var min tandläkare.

San Kamil Mohammed

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Skulle dra ut min visdoms tand av Shahed och kan bara säga bra säker: Innan vi började så hälsade han och gick igenom allt som vi skulle hända. Under extraktionen så kollade han periodiskt med mig hur jag mådde och uppdatera mig angående stegen han höll på med. Efter så gick han igenom allt standard rutiner hur man ska ta hand om munnen och skrev även ner lite extra information som jag bör vara beredd på och hålla koll på.
Från när jag kom in i rummet och lämnade tog det max 25 smärtfria minuter.

Jemimah

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Hade en bra upplevelse hos distrikt tandvården när jag skulle få bort min visdomstand. Hade övertandläkare och specialist Shahed, med bra information om hur allt skulle gå till. Allt gick smidigt, både Shahed och sköterskan Helena gjorde så att hela besöket kändes tryggt och bekvämt.

Custodi Harmsen

2 utav 5 stjärnor

skriven för 3 veckor sedan

Inget om behandlingen men däremot om betalningsrutiner. Efter behandling skickas faktura med förfallodatum en dag innan fakturadatum. Därmed går fakturan automatiskt till inkasso innan den ens är mottagen. Vid telefonkontakt uppger man att det är standardrutin vid fakturering. Akta er för fakturering från denna klinik.