André Wikholm, specialisttandläkare ortodonti

André Wikholm är utbildad vid Odontologiska fakulteten, Malmö Universitet med examen 2003 och han är specialisttandläkare i tandreglering sedan 2014. André har arbetat som övertandläkare i Örebro och Gävle inom offentlig tandvård. Sedan 2017 arbetar han inom privat tandvård som specialisttandläkare och affärsområdesansvarig och har varit hos oss på Distriktstandvården i Stockholm sedan 2021.

André arbetar med alla typer av tandreglering men har en särskild passion för aligners eller så kallad ”osynlig” tandreglering dvs sådan som genomförs med hjälp av genomskinliga plastskenor. André har bland annat varit Invisalign Diamond Provider i flera år, en titel som innebär att man startar fler än 150 fall med Invisalign tandställning per år. Som en av få skandinaviska tandregleringsspecialister har han under 2021-2022 varit med i Invisaligns Masters Plan, ett utbildningsprogram för särskilt meriterade specialister där man lägger fokus på avancerade behandlingar med Invisalign tandställning.

Det André tycker är viktigt är att alla tandställningsbehandlingar som görs inom Distriktstandvården ska hålla en god och hög kvalitet. Att dessutom erbjuda högsta möjliga personliga servicenivå tror han kan göra resan mot ett nytt leende behagligare. ”Ett leende tar jag på största allvar” säger André.

André och hans team finns på Specialistkliniken Östermalm och tar emot patienter med och utan remiss.

BOKA DENNA BEHANDLARE
Fråga tandläkaren

Undrar du över något du inte hittar svar på är du välkommen att ställa din fråga här.

Vi förbehåller oss rätten att publicera din fråga på vår webbsida. Vi visar aldrig ditt fullständiga namn eller e-postadress.