Tandläkare Stockholm - Distriktstandvården

Specialisttandvård Stockholm

rotbehandling_endodonti

Specialisttandvård Stockholm och Södertälje

Hitta din närmaste klinik här >>
Boka tid hos din tandläkare här >>

Som patient hos Distriktstandvården har du tillgång till förstklassig specialisttandvård Stockholm och Södertälje. Ibland är inte allmäntandvården tillräcklig för att tillgodose ditt behov, det kan då behövas en tid hos specialisttandläkaren.

Din allmäntandläkare hos Distriktstandvården arbetar med samma journalsystem som din specialisttandläkare för att få en samlad dokumentation över den vård du får. Och för din trygghet får du hos upp till fem års garanti på dina behandlingar.

Distriktstandvården har en specialisttandvårdsklinik på Artillerigatan 93 på Gärdet med enbart specialisttandvård. Hit kommer du som har fått en remiss och är i behov av käkkirurgi,  protetik-, implantat- eller rotbehandling.

Våra specialisttandläkare finns även tillgängliga för dig på Drottninggatan i Stockholm och i Södertälje och tar emot dig och din remiss.

Akuttandvård i Stockholm alla dagar i veckan

På Drottninggatan 65, mitt i city erbjuder vi också akuttandvård med ett snabbt omhändertagande.

Kliniken har öppet alla dagar, kvällar och helger året om.

Hur hittar du till Distriktstandvårdens specialisttandvård Stockholm?

Specialistkliniken på Gärdet hittar du på Artillerigatan 93. Hit kommer du enkelt med bil genom att köra Valhallavägen, svänga in på Erik Dahlbergsgatan, vänster på Strindbergsgatan och höger in på Artillerigatan. Med kollektiv trafik åker du antingen tunnelbana till Stadion eller Karlaplan, gå sedan ca 7 min. Med buss når du vår specialisttandvård i Stockholm via hållplatserna Jungfrugatan, Erik Dahlbergsgatan eller Kallskärsgatan.

Drottninggatan 65 är enklast att åka till med tunnelbana. Gå av vid Hötorget, uppgång mot Kungsgatan.

Vår specialisttandvård i Södertälje hittar du på Lovisinsgatan 3, våning 4. Vi finns ca 200 m från Södertäljes buss- och tågstation.

Specialisttandvård Stockholm was last modified: March 22nd, 2016 by Distriktstandvården
Ställ en fråga här

FAQ - Specialisttandvård

Vad kostar det när man har remiss till lasarettet
Svar:
Hej!
Det beror på vad du ska göra och om du har rätt till tandvård till sjukvårdsavgift. Ring och fråga.
Med vänlig hälsning Anna Velander - Leg. tandläkare 2017-02-20
Hej, jag är 16 år och jag tycker verkligen inte om mina tänder. Jag har gått till tandläkaren sen ja va liten och inget har förändras utan att de har bara gjort lite här och där. Det ser inte ut som jag hade tänkt mig, ser bara fulare ut. Kan jag som är 16 få specialisttandvård? kostar det något då? Jag orkar inte bli mobbad längre pgr av mina tänder. Tack i förhand!
Svar:
Hej. För att få specialisttandvård behöver man få en remiss från sin vanliga tandläkare. Jag tycker att du ska börja med att boka en tid hos din tandläkare för att berätta vad det är som du inte är nöjd med och så får tandläkaren förklara om det finns något man kan göra och isåfall vad. Lycka till. Sofia Jofred, leg tandläkare
Min pappa som är ca 70 år har inte varit hos en tandläkare på väldigt många år. Han har tappat alla främre tänderna både uppe och nere och skäms för det här. Hur kan jag hjälpa honom med en första kontakt? Ska jag kontakta folktandvården eller söka hos någon specialist?Mvh Marcus
Svar:
Hej,
Jag rekommenderar att du bokar en tid till en tandläkare för att göra en vanlig undersökning och få ett kostnadsförslag på vad som behöver göras för att din far ska få ett bra och funktionellt bett som han inte skäms för. Linnéa Linnér, leg tandläkare
Hej!Jag undrar om man kan boka en tid hos specialisten om tandställningen?Jag är 16 år gammal.
Svar:
Hej,
Du är välkommen att boka en tid till tandläkaren för att få en första bedömning om tandställning behövs. Om tandläkaren bedömer att du har ett tandregleringsbehov bokas en tid därefter till specialisttandläkaren. Linnéa Linnér, leg tandläkare
Jag har hört att det finns en speciell distriktstandvård som tar hand om implantat och bryggor.Den ska ligga i innerstaden. Stämmer det?Jag vill i så fall ha kontakt med dem.
Svar:
Hej!
Det stämmer att det finns specialisttandvård på Distriktstandvården Drottninggatan 65 i Stockholm.
Implantat, kronor och broar görs också på flera andra Distriktstandvårdskliniker, bl.a. i Nynäshamn Telivägen 8.
Tel nr till kliniken på Drottninggatan: 08 412 007 50.
Tel nr till kliniken i Nynäshamn: 08 520 101 10.
På vår hemsida www.distriktstandvarden.se kan du hitta kontaktuppgifter till fler kliniker.
Välkommen att höra av dig till oss.
Inger Knutsson Stålhandske leg. tandläkare