Tandläkare Stockholm - Distriktstandvården

Specialisttandvård Stockholm

rotbehandling_endodonti

Specialisttandvård i Stockholm city, Östermalm

Hitta din närmaste klinik här >>
Boka tid hos din tandläkare här >>

Korta kötider till specialisttandvård

Som patient hos Distriktstandvården har du tillgång till förstklassig specialisttandvård i Stockholm city. Ibland är inte allmäntandvården tillräcklig för att tillgodose ditt behov, det kan då behövas en tid hos specialisttandläkaren. Din allmäntandläkare hos Distriktstandvården arbetar med samma journalsystem som din specialisttandläkare för att få en samlad dokumentation över den vård du får. Och för din trygghet får du hos upp till fem års garanti på dina behandlingar.

Specialisttandvård med remiss

Distriktstandvården har en specialisttandvårdsklinik på Artillerigatan 93 på Gärdet med enbart specialisttandvård. Hit kommer du som har fått en remiss och är i behov av käkkirurgi,  protetik-, implantat- eller rotbehandling.

Hitta till Specialistkliniken

Specialistkliniken på Gärdet hittar du på Artillerigatan 93. Hit kommer du enkelt med bil genom att köra Valhallavägen, svänga in på Erik Dahlbergsgatan, vänster på Strindbergsgatan och höger in på Artillerigatan. Med kollektiv trafik åker du antingen tunnelbana till Stadion eller Karlaplan, gå sedan ca 7 min. Med buss når du vår specialisttandvård i Stockholm via hållplatserna Jungfrugatan, Erik Dahlbergsgatan eller Kallskärsgatan.

Du når oss alltid på telefon: 08-597 60 250
Eller mejla: specialistkliniken@distriktstandvarden.se

Specialisttandvård Stockholm was last modified: April 28th, 2017 by Distriktstandvården
Ställ en fråga här

Patienters frågor & tandläkarens svar - Specialisttandvård