Tandläkare Stockholm - Distriktstandvården

Specialisttandvård Stockholm

rotbehandling_endodonti

Specialisttandvård Stockholm och Södertälje

Hitta din närmaste klinik här >>
Boka tid hos din tandläkare här >>

Som patient hos Distriktstandvården har du tillgång till förstklassig specialisttandvård Stockholm och Södertälje. Ibland är inte allmäntandvården tillräcklig för att tillgodose ditt behov, det kan då behövas en tid hos specialisttandläkaren.

Din allmäntandläkare hos Distriktstandvården arbetar med samma journalsystem som din specialisttandläkare för att få en samlad dokumentation över den vård du får. Och för din trygghet får du hos upp till fem års garanti på dina behandlingar.

Distriktstandvården har en specialisttandvårdsklinik på Artillerigatan 93 på Gärdet med enbart specialisttandvård. Hit kommer du som har fått en remiss och är i behov av käkkirurgi,  protetik-, implantat- eller rotbehandling.

Våra specialisttandläkare finns även tillgängliga för dig på Drottninggatan i Stockholm och i Södertälje och tar emot dig och din remiss.

Akuttandvård i Stockholm alla dagar i veckan

På Drottninggatan 65, mitt i city erbjuder vi också akuttandvård med ett snabbt omhändertagande.

Kliniken har öppet alla dagar, kvällar och helger året om.

Hur hittar du till Distriktstandvårdens specialisttandvård Stockholm?

Specialistkliniken på Gärdet hittar du på Artillerigatan 93. Hit kommer du enkelt med bil genom att köra Valhallavägen, svänga in på Erik Dahlbergsgatan, vänster på Strindbergsgatan och höger in på Artillerigatan. Med kollektiv trafik åker du antingen tunnelbana till Stadion eller Karlaplan, gå sedan ca 7 min. Med buss når du vår specialisttandvård i Stockholm via hållplatserna Jungfrugatan, Erik Dahlbergsgatan eller Kallskärsgatan.

Drottninggatan 65 är enklast att åka till med tunnelbana. Gå av vid Hötorget, uppgång mot Kungsgatan.

Vår specialisttandvård i Södertälje hittar du på Lovisinsgatan 3, våning 4. Vi finns ca 200 m från Södertäljes buss- och tågstation.

Specialisttandvård Stockholm was last modified: March 22nd, 2016 by Distriktstandvården