Prefer not to speak Swedish?

Visit a dentist who speaks your language

Välkommen till Distriktstandvården i Stockholm! Hos oss är såväl barn som vuxna välkomna. Vi erbjuder allmän-, akut- och estetisk tandvård liksom specialisttandvård och mobil tandvård. Boka en tid online eller hör av dig till oss på 08-22 22 22.

Tandläkare i Stockholm samma dag
Med över 30 kliniker finns vi nästan alltid nära och har öppet även kvällar och helger. Vi har lediga tider alla dagar året om och kan oftast ta emot dig samma dag.

Kvalitetssäkrade tandläkare
Vår strävan är att erbjuda de bästa tandläkarna i Sverige. ​​Innan anställning får därför samtliga tandläkare genomföra ett test. Syftet med testet är att mäta kunskapsnivån samt granska hur tandläkaren agerar i olika patientscenarion.

På uppdrag av Region Stockholm
Vi tar hand om drygt 65 000 barn och ungdomar på uppdrag av Region Stockholm.

Tandvårdsrädd?
Vi har lång erfarenhet av att behandla dig som känner obehag eller rent av skräck över att gå till tandläkaren. När du bokar en tid hos oss kan du uppge i bokningen att du är tandvårdsrädd så tar vi hand om dig på bästa sätt.

Fri ombokning och avbokning
Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök.

Logga in på Mina sidor >>

Delbetala med Klarna
Hos oss kan du välja att betala inom 30 dagar utan extra avgifter eller dela upp kostnaden över 6, 12, 24 eller 36 månader. Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Allmänna tandvårdsbidraget och högkostnadsskyddet
Vi på Distriktstandvården i Stockholm är självklart anslutna till Försäkringskassan. Varje år får du ett tandvårdsbidrag som du kan använda vid betalning av din tandvård. Du har även ett högkostnadsskydd som skyddar dig mot höga kostnader.

Läs mer om tandvårdsstödet här >>

Riktigt schyssta garantier
För att garantera god kvalité på dina tandvårdsbehandlingar som utförs hos Distriktstandvården har vi valt att ge dig generösa garantier på tandvård.

2 år på lagningar/fyllningar

5 år på implantat och kronor

Dessutom garanterar vi att du får möta samma tandläkare eller tandhygienist under behandlingsperioden. Givetvis med reservation för plötsliga förändringar.

Vi finns även i Göteborg och Uppsala

Boka en tid på Distriktstandvården i Göteborg >>

Boka en tid på Distriktstandvården i Uppsala >>

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården är en av landets största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala och över 300 000 patientbesök om året. Vi erbjuder både barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Distriktstandvården 2022-11-16
Skrivet av: Eric Friman, Ansvarig digitala medier
  • Över 30 kliniker i Stockholm och Uppsala
  • På uppdrag av Region Stockholm
  • Tider samma dag
  • Öppet dag, kväll och helg