Snart öppnar vi äntligen en klinik i Strängnäs  

Distriktstandvården fortsätter att växa och till våren öppnar vi i Strängnäs. Redan nu kan du ordna 500 kr rabatt på din första undersökning hos oss!
Snart öppnar vi äntligen en klinik i Strängnäs <span class="smiley"> </span>

En helt ny upplevelse

Med sina sju behandlingsrum har kliniken gott om plats för hela familjen. Kliniken är utformad i ett modernt koncept av arkitekt Peter Lundbergh. Med konceptet utmanar Distriktstandvården gamla föreställningar om hur en tandvårdsklinik kan se ut. Förutom en inspirerande miljö upplever du god service och moderna idéer som förenklar och förbättrar tandvårdsupplevelsen.

Du hittar oss centralt i Strängnäs, i köpcentrumet Präntaren. Ingången hittar du utanför Präntaren, på Trädgårdsgatan 16.

Öppningserbjudande

Om du anmäler ditt intresse redan nu så erbjuder vi 500 kr rabatt på din första undersökning! Med ditt allmänna tandvårdsbidrag kan besöket då till och med bli helt gratis. Erbjudandet gäller till och med 31 januari 2024. Vi hör av oss till dig när vi öppnat.

Det går bra att lägga till fler familjemedlemmar i formuläret, som då också får rabatten. Barn och ungdomar under 24 år får kostnadsfri tandvård.

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård.

Vanliga frågor

Vad händer när jag anmäler intresse?
Du binder inte upp dig på något sätt. När personalen är på plats i vår kommer de höra av sig till dig för att boka in en tid med din rabatt.
Vad kostar en undersökning?
För våra nya patienter börjar det alltid med en undersökning, som kostar 1100 kr. Med vårt öppningserbjudande får du 500 kr rabatt på denna undersökning och tillsammans med det statliga tandvårdsbidraget kan kostnaden bli ännu lägre.

Beroende på ålder så får du 300 eller 600 kronor per år i tandvårdsbidrag. Ett bidrag går att spara i två år, vilket betyder att du kan ha upp till 1200 kr i innestående bidrag. Här kan du kolla vad du kan ha i tandvårdsbidrag.
Var kommer ni finnas?
Vi bygger vår nya fina klinik centralt beläget på Trädgårdsgatan 16, vid köpcentrumet Präntaren.
Vilken tandvård erbjuder ni?
Vi erbjuder vuxna och barn allmän-, akut och estetisk tandvård.
Går barn och ungdomar gratis till er?
Ja! Vi utför kostnadsfri tandvård till och med det år man fyller 23 år.