Kliniken ligger i Strängnäs, i köpcentrumet Präntaren. Ingången hittar du utanför Präntaren, på Trädgårdsgatan 16. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård.

En helt ny upplevelse

Med sina sju behandlingsrum har kliniken gott om plats för hela familjen. Kliniken är utformad i ett modernt koncept av arkitekt Peter Lundbergh. Med konceptet utmanar Distriktstandvården gamla föreställningar om hur en tandvårdsklinik kan se ut. Förutom en inspirerande miljö upplever du god service och moderna idéer som förenklar och förbättrar tandvårdsupplevelsen.

Akuttandvård i Strängnäs

Vi på Distriktstandvården i Strängnäs är här för att hjälpa dig med akuta besvär. Oavsett om det rör sig om tandvärk, en utslagen tand eller andra akuta besvär, kan du boka en tid hos oss. Vi erbjuder oftast tider redan samma dag. Boka en akuttid online eller ring oss på 0152-150 00.

Betala din tandvård med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar i Strängnäs

Tandvårdspersonalen i Strängnäs

Anahya Nabatyan
Anahya Nabatyan Tandläkare
Negar Mahmoudi
Negar Mahmoudi Tandläkare
Camilla Karlsson
Camilla Karlsson Tandhygienist
Sandi Baza
Sandi Baza Tandhygienist
Maria Andersson
Maria Andersson Tandsköterska
Sara Kjellström
Sara Kjellström Tandsköterska
Sara Hellgren
Sara Hellgren Receptionist
Patricia

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 veckor sedan

Otroligt professionellt bemötande. Rekommenderar starkt!

Marie Persson

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Sara Berti

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Alf Johansson

5 utav 5 stjärnor

skriven under den senaste veckan

Isabella Erixon

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan