Är du student? Hos oss går du billigare till tandläkaren!

Du som studerar får 500 kronor rabatt på en undersökning hos oss. Du betalar endast 600 kronor. Om du har innestående tandvårdsbidrag från Försäkringskassan kan kostnaden bli ännu lägre eller ingenting.
Är du student? Hos oss går du billigare till tandläkaren!

Studenterbjudande hos tandläkare

Vi ger dig som student 500 kronor i avdrag vid bokning av en undersökning hos oss. Det innebär att du endast betalar 600 kronor (ord.pris 1100 kronor). Om du har innestående tandvårdsbidrag från Försäkringskassan kan kostnaden bli ännu lägre eller ingenting.

Visa upp Mecenat/Studentkort

Boka enkelt en undersökning online och visa upp ditt Mecenatkort eller Studentkort i receptionen. Meddela gärna i behandlingsrummet eller i receptionen innan behandlingen att du är student och önskar erhålla rabatten.

Betala resterande belopp med ditt bidrag

Efter rabatten på 500 kronor återstår 600 kronor för dig att betala. Vid besöket kan vi se i systemet om du har tandvårdsbidrag kvar att använda och i så fall kommer kostnaden att minska ytterligare. Hur mycket du har i bidrag varierar beroende på din ålder samt när du besökte tandläkare senast.

Har du inte besökt tandläkaren sedan 2021 kan du ha ett tandvårdsbidrag som snart förfaller. Besök tandläkaren senast 30 juni för att inte gå miste om något!

Läs mer om tandvårdsbidraget här >>

Villkor och information

  • 500 kronor rabatt på undersökning för dig som har fyllt 24 år
  • Du ska kunna uppvisa giltigt kort från Mecenat eller Studentkortet/STUK
  • Gäller både nya och befintliga patienter
  • Kan kombineras med det allmänna tandvårdsbidraget samt vårt värvningsprogram “Bjud in en kompis”
  • Kan ej kombineras med övriga rabatter, erbjudanden eller Sista minuten
  • I basundersökningen ingår fyra röntgenbilder, karies-, tandstens- och tandlossningsdiagnos, noggrann titt på tandkött, slemhinnor och tänder samt skötselråd och kostnadsförslag för eventuell fortsatt behandling.
  • Patient ansvarar för att uppmärksamma tandläkaren om att de vill nyttja sitt erbjudande innan faktura skapas eller betalning sker (vi kan inte korrigera rabatten i efterhand)
  • Gäller på samtliga av Distriktstandvårdens kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala.
  • Om tandläkaren föreslår ytterligare åtgärd under undersökningens gång så bekostas detta av dig. Inga åtgärder adderas utan din vetskap och godkännande.

Boka undersökning500 kronor rabatt registreras i bokningen
Ring ossVi svarar på frågor och funderingar