På Tuletorget i Sundbyberg finner du Distriktstandvården, tandläkare Sundbyberg. Med goda kommunikativa anslutningar hittar du lätt till vår klinik. Här finns allmän- och akuttandvård för dig som bor eller arbetar norr om Stockholms innerstad. Vi välkomnar hela familjen!

Klinikens fördelar

Hela kliniken är totalrenoverad från golv till tak, interiören är ljus och fräsch. I väntrummet kan du roa dig med att kika på tv eller läsa ett magasin i väntan på din tid. Barnen kan leka i lekhörnan. Distriktstandvården Sundbyberg har sju moderna behandlingsrum, alla är utrustade med en tv-skärm i taket, som underhåller dig medan behandlaren gör sitt jobb. På kliniken finns även en ny digital OPG (panoramaröntgen för hela käken). Här erbjuder vi sköna behandlingsstolar, skönt även för den ömtåliga ryggen. Extra nackstöd finns att tillgå om så behövs.

Våra patienter tycker till om oss

Under 2015 utfördes en patientundersökning som visade hur våra patienter uppfattar kliniken och tandvårdsteamet som arbetar här. Vi är stolta över att kopplas samman med viktiga ord som professionalism, positivitet och förtroende. I arbetet strävar vi ständigt efter att infria förväntningar och göra dig som patient nöjd. Ett lyckat resultat är lika viktigt för oss som för dig.

Bra att veta

Hit kommer du när du behöver allmän tandvård eller om du har akuta besvär. Vi gör vårt bästa för att erbjuda snabba tider. Ett nära samarbete med Distriktstandvårdens egen specialistklinik möjliggör även smidig remittering vid behov. Innan behandlingen får du alltid ett kostnadsförslag, vi har garantier på våra behandlingar och självklart är vi anslutna till försäkringskassan.

Distriktstandvårdens verksamhet

2010 tog vi över 10 kliniker från Folktandvården. Idag har vi 30 kliniker i Stockholm och Uppsala och ökar stadigt tillgängligheten till professionell och personlig tandvård. Äldre och individer med funktionsnedsättning erbjuds även hemtandvård i hela regionen. Alla har rätt till en god munhälsa, oavsett förutsättningar eller behov. Det är vår vision.

Både barn och vuxna är varmt välkomna!

Boka tid online

Behandlingar på Sundbyberg

Tandvårdspersonalen på Sundbyberg

Amanda Jansson
Amanda Jansson Tandläkare
Camilla Johansson
Camilla Johansson Tandläkare
Dorriz Zohouri
Dorriz Zohouri Tandläkare
James Goucher
James Goucher Tandläkare
Mona Haghdani
Mona Haghdani Tandläkare
Pavel Nam
Pavel Nam Tandläkare
Reza Esfahani
Reza Esfahani Tandläkare
Sanna Johansson
Sanna Johansson Tandläkare
Caroline Lipfert
Caroline Lipfert Tandhygienist
Izzeldin Abugor
Izzeldin Abugor Tandhygienist
Omid Parsya
Omid Parsya Tandhygienist
Stéphanie Kyrk
Stéphanie Kyrk Tandhygienist
Eveline Mssan
Eveline Mssan Tandsköterska
Geetika Geetika
Geetika Geetika Tandsköterska
Linnea Selin
Linnea Selin Tandsköterska
Magdalene Rundberg
Magdalene Rundberg Tandsköterska
Mariam Könöne Ndure
Mariam Könöne Ndure Tandsköterska
Pirjo Penttilä
Pirjo Penttilä Tandsköterska
Sanaria Filizadeh
Sanaria Filizadeh Tandsköterska
Szilvia Devecseri
Szilvia Devecseri Tandsköterska
Christer Shipley
Christer Shipley Klinikansvarig
Annelie Brännlund
Annelie Brännlund Kundtjänst
Victor

5 utav 5 stjärnor

skriven för en vecka sedan

Allting gick snabbt och smidigt, har dock bara varit här en gång. Har få tandbesvär i allmänhet så jag vet inte hur kvalitén är på större eller mer komplicerade ingrepp, men från vad jag kunde se var det bra betyg på allt från bemötande till renlighet och noggranhet.

Mia Wenger

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 veckor sedan

Bästa tandläkare! Gick med dotter 6 år som har tandläkarskräck och ungen går därifrån glad och vill gå tillbaka. Fick henne att lugna ner henne bättre än någon annan jag träffat!
Skulle rekommendera denna klinik till alla! 😊

GoToHell

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 veckor sedan

Rekommenderas å det varmaste - alltid väl mottagen och toppfolk i personalen. Återkommande kund sedan 30 år.

Natali Gustafsson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Jag som har tandläkarskräck, och medvetet undvikit tandläkare väldigt länge, kände mig otroligt trygg. Tandläkare Reza Esfahani är lugn och förklarar varje steg på ett bra sätt så man slipper känna sig orolig. Trevligt mottagande i receptionen dessutom, jag kan inte annat än rekommendera alla att gå till Distriktstandvården i Sundbyberg!

Daniel Björk

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Supernöjd! Gick igenom allt noggrant och förklarade tydligt varje del av undersökningen.

Enkelt att boka tid via hemsidan också.