Tandläkare i Sundbyberg

På Tuletorget i Sundbyberg finner du Distriktstandvården, tandläkare Sundbyberg. Med goda kommunikativa anslutningar hittar du lätt till vår klinik. Här finns allmän- och akuttandvård för dig som bor eller arbetar norr om Stockholms innerstad. Vi välkomnar hela familjen!

Klinikens fördelar

Hela kliniken är totalrenoverad från golv till tak, interiören är ljus och fräsch. I väntrummet kan du roa dig med att kika på tv eller läsa ett magasin i väntan på din tid. Barnen kan leka i lekhörnan. Distriktstandvården Sundbyberg har sju moderna behandlingsrum, alla är utrustade med en tv-skärm i taket, som underhåller dig medan behandlaren gör sitt jobb. På kliniken finns även en ny digital OPG (panoramaröntgen för hela käken). Här erbjuder vi sköna behandlingsstolar, skönt även för den ömtåliga ryggen. Extra nackstöd finns att tillgå om så behövs.

Våra patienter tycker till om oss

Under 2015 utfördes en patientundersökning som visade hur våra patienter uppfattar kliniken och tandvårdsteamet som arbetar här. Vi är stolta över att kopplas samman med viktiga ord som professionalism, positivitet och förtroende. I arbetet strävar vi ständigt efter att infria förväntningar och göra dig som patient nöjd. Ett lyckat resultat är lika viktigt för oss som för dig.

Bra att veta

Hit kommer du när du behöver allmän tandvård eller om du har akuta besvär. Vi gör vårt bästa för att erbjuda snabba tider. Ett nära samarbete med Distriktstandvårdens egen specialistklinik möjliggör även smidig remittering vid behov. Innan behandlingen får du alltid ett kostnadsförslag, vi har garantier på våra behandlingar och självklart är vi anslutna till försäkringskassan.

Distriktstandvårdens verksamhet

Tandläkarkliniken startades i Sundbyberg redan 1963. I januari 2010 blev kliniken en del av det nystartade Distriktstandvården. Idag driver vi 18 kliniker i Stockholms län och ökar stadigt tillgängligheten till professionell och personlig tandvård. Äldre och individer med funktionsnedsättning erbjuds även hemtandvård i hela regionen. Alla har rätt till en god munhälsa, oavsett förutsättningar eller behov. Det är vår vision.

Både barn och vuxna är varmt välkomna!

Boka en tid online

Behandlingar på Sundbyberg

Tandvårdspersonalen på Sundbyberg

Amanda Jansson
Amanda Jansson Tandläkare
Carola Strandell
Carola Strandell Tandläkare
James Goucher
James Goucher Tandläkare
Max Hagh Shenas
Max Hagh Shenas Tandläkare
Pavel Nam
Pavel Nam Tandläkare
Petrus Thelander
Petrus Thelander Tandläkare
Zahrin Elyo
Zahrin Elyo Tandläkare
Caroline Lipfert
Caroline Lipfert Tandhygienist
Izzeldin Abugor
Izzeldin Abugor Tandhygienist
Carina Åkerblom
Carina Åkerblom Tandsköterska
Cecilia Matus Teillier
Cecilia Matus Teillier Tandsköterska
Christina Carlsson
Christina Carlsson Tandsköterska
Eveline Mssan
Eveline Mssan Tandsköterska
Geetika Geetika
Geetika Geetika Tandsköterska
Johanna Bergvall
Johanna Bergvall Tandsköterska
Linnea Selin
Linnea Selin Tandsköterska
Magdalene Rundberg
Magdalene Rundberg Tandsköterska
Ndey Könönen Ndure
Ndey Könönen Ndure Tandsköterska
Nikola Mastilovic
Nikola Mastilovic Tandsköterska
Pirjo Penttilä
Pirjo Penttilä Tandsköterska
Sanaria Filizadeh
Sanaria Filizadeh Tandsköterska
Szilvia Devecseri
Szilvia Devecseri Tandsköterska
Christer Shipley
Christer Shipley Klinikansvarig
Annelie Brännlund
Annelie Brännlund Kundtjänst
S Me

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Drog ut en visdomstand och hade fått lugnande. Så proffsigt bemötande av både tandläkare Mariam och tandsköterska, så jag märkte knappt av ingreppet. Stort tack också till de två gulliga tjejerna i personalen som eskorterade mig hem med cykel och allt, kände mig riktigt omhändertagen. Tack!

Ralph Iderfors

5 utav 5 stjärnor

skriven under den senaste veckan

Man blir väl omhändertagen av all personal(som jag har haft och göra med).Tips och råd vad som är bäst för mig.Supernöjd med er👍

Jonatan Forsberg

5 utav 5 stjärnor

skriven för en vecka sedan

"trevligt" är inte ett ord jag brukar associera med tandläkare sök... Men det passar rätt bra här. Dessutom smärtfritt och billigare än väntat.

Nahid Bakhshi

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 veckor sedan

Tack för snabba hjälpen och så trevligt bemötande 👍 önskar er en toppen bra sommar 💐

Eric Wahl

1 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Vill ändra tid med kort varsel (mindre än 1 timme till bokad tid) och är inte tacksam för det när man dyker upp. Nej man får istället en utskällning för att man ordnat med jobbet IGEN och stressat sig och dyker upp ett par minuter över ny överrenskommen tid.

Skicka meddelande