På Tuletorget i Sundbyberg finner du Distriktstandvården, tandläkare Sundbyberg. Med goda kommunikativa anslutningar hittar du lätt till vår klinik. Här finns allmän- och akuttandvård för dig som bor eller arbetar norr om Stockholms innerstad. Vi välkomnar hela familjen!

Klinikens fördelar

Hela kliniken är totalrenoverad från golv till tak, interiören är ljus och fräsch. I väntrummet kan du roa dig med att kika på tv eller läsa ett magasin i väntan på din tid. Barnen kan leka i lekhörnan. Distriktstandvården Sundbyberg har sju moderna behandlingsrum, alla är utrustade med en tv-skärm i taket, som underhåller dig medan behandlaren gör sitt jobb. På kliniken finns även en ny digital OPG (panoramaröntgen för hela käken). Här erbjuder vi sköna behandlingsstolar, skönt även för den ömtåliga ryggen. Extra nackstöd finns att tillgå om så behövs.

Våra patienter tycker till om oss

Under 2015 utfördes en patientundersökning som visade hur våra patienter uppfattar kliniken och tandvårdsteamet som arbetar här. Vi är stolta över att kopplas samman med viktiga ord som professionalism, positivitet och förtroende. I arbetet strävar vi ständigt efter att infria förväntningar och göra dig som patient nöjd. Ett lyckat resultat är lika viktigt för oss som för dig.

Bra att veta

Hit kommer du när du behöver allmän tandvård eller om du har akuta besvär. Vi gör vårt bästa för att erbjuda snabba tider. Ett nära samarbete med Distriktstandvårdens egen specialistklinik möjliggör även smidig remittering vid behov. Innan behandlingen får du alltid ett kostnadsförslag, vi har garantier på våra behandlingar och självklart är vi anslutna till försäkringskassan.

Distriktstandvårdens verksamhet

2010 tog vi över 10 kliniker från Folktandvården. Idag har vi 28 kliniker i Stockholm och Uppsala och ökar stadigt tillgängligheten till professionell och personlig tandvård. Äldre och individer med funktionsnedsättning erbjuds även hemtandvård i hela regionen. Alla har rätt till en god munhälsa, oavsett förutsättningar eller behov. Det är vår vision.

Både barn och vuxna är varmt välkomna!

Boka tid online

Behandlingar på Sundbyberg

Tandvårdspersonalen på Sundbyberg

Amanda Jansson
Amanda Jansson Tandläkare
Camilla Johansson
Camilla Johansson Tandläkare
Carola Strandell
Carola Strandell Tandläkare
James Goucher
James Goucher Tandläkare
Jenny Wirås
Jenny Wirås Tandläkare
Mahshid Hosseinian
Mahshid Hosseinian Tandläkare
Micheal Asfoura
Micheal Asfoura Tandläkare
Mischa Ashrafi
Mischa Ashrafi Tandläkare
Mona Haghdani
Mona Haghdani Tandläkare
Patricia Nordell
Patricia Nordell Tandläkare
Pavel Nam
Pavel Nam Tandläkare
Reza Esfahani
Reza Esfahani Tandläkare
Sanna Johansson
Sanna Johansson Tandläkare
Zahrin Elyo
Zahrin Elyo Tandläkare
Caroline Lipfert
Caroline Lipfert Tandhygienist
Cecilia Frånlund
Cecilia Frånlund Tandhygienist
Izzeldin Abugor
Izzeldin Abugor Tandhygienist
Lii Lundin
Lii Lundin Tandhygienist
Omid Parsya
Omid Parsya Tandhygienist
Stéphanie Kyrk
Stéphanie Kyrk Tandhygienist
Carina Åkerblom
Carina Åkerblom Tandsköterska
Cecilia Matus Teillier
Cecilia Matus Teillier Tandsköterska
Eveline Mssan
Eveline Mssan Tandsköterska
Geetika Geetika
Geetika Geetika Tandsköterska
Linnea Selin
Linnea Selin Tandsköterska
Magdalene Rundberg
Magdalene Rundberg Tandsköterska
Mariam Könöne Ndure
Mariam Könöne Ndure Tandsköterska
Pirjo Penttilä
Pirjo Penttilä Tandsköterska
Sanaria Filizadeh
Sanaria Filizadeh Tandsköterska
Szilvia Devecseri
Szilvia Devecseri Tandsköterska
Christer Shipley
Christer Shipley Klinikansvarig
Annelie Brännlund
Annelie Brännlund Kundtjänst
Bertil Karlström

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 veckor sedan

Besökte Distriktstandvården i Sundbyberg för att ta bort tandsten efter ett missat besök förra året och efter att pandemin har förlängt tidsuppehållet ytterligare från förra rengöringen. Så det var en hel del tandsten att ta bort. Jovisst, det smärtade rejält stundtals men det blev en noggrann rengöring som sporrar mej till att sköta tänderna bättre i framtiden. Mycket bra jobbat av er i Sundbyberg!

florence jonasson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 5 månader sedan

Allt super bra och professionellt. Har gått där i flera år och bara haft bra efarenheter för mig själv som för mina barn.

feven negash

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Vilken bemötande! Det är var otroligt välkomnade var både från tandläkare och assistent (tandhygienist). De var trevliga och lyhörda. De ger tid för att förklara vad som har hänt utan avbryta, den känslan ger trygghet för patienter och höjer förtroendet oavsett vad man har för bakgrund och kunskap. Nöjd och glad. Rekommenderar också starkt.

Nina Söderberg

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Jag cyklade omkull och skadade tänderna en söndag i oktober. Kan konstatera att det är en utmaning med att komma akut till en tandläkare på helgerna, men på Distriktstandvården var jag varmt välkommen. Fantastiskt bemötande och engagemang, vilket är helt avgörande när man kommer dit chockad efter en olycka. Tack Mona för att du tog hand om mig!

Victoria Thomasfolk

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Oerhört proffsigt och trevligt bemötande. Jag kan varmt rekommendera att gå hit.