Tandläkare i Sundbyberg

På Tuletorget i Sundbyberg finner du Distriktstandvården, tandläkare Sundbyberg. Med goda kommunikativa anslutningar hittar du lätt till vår klinik. Här finns allmän- och akuttandvård för dig som bor eller arbetar norr om Stockholms innerstad. Vi välkomnar hela familjen!

Klinikens fördelar

Hela kliniken är totalrenoverad från golv till tak, interiören är ljus och fräsch. I väntrummet kan du roa dig med att kika på tv eller läsa ett magasin i väntan på din tid. Barnen kan leka i lekhörnan. Distriktstandvården Sundbyberg har sju moderna behandlingsrum, alla är utrustade med en tv-skärm i taket, som underhåller dig medan behandlaren gör sitt jobb. På kliniken finns även en ny digital OPG (panoramaröntgen för hela käken). Här erbjuder vi sköna behandlingsstolar, skönt även för den ömtåliga ryggen. Extra nackstöd finns att tillgå om så behövs.

Våra patienter tycker till om oss

Under 2015 utfördes en patientundersökning som visade hur våra patienter uppfattar kliniken och tandvårdsteamet som arbetar här. Vi är stolta över att kopplas samman med viktiga ord som professionalism, positivitet och förtroende. I arbetet strävar vi ständigt efter att infria förväntningar och göra dig som patient nöjd. Ett lyckat resultat är lika viktigt för oss som för dig.

Bra att veta

Hit kommer du när du behöver allmän tandvård eller om du har akuta besvär. Vi gör vårt bästa för att erbjuda snabba tider. Ett nära samarbete med Distriktstandvårdens egen specialistklinik möjliggör även smidig remittering vid behov. Innan behandlingen får du alltid ett kostnadsförslag, vi har garantier på våra behandlingar och självklart är vi anslutna till försäkringskassan.

Distriktstandvårdens verksamhet

Tandläkarkliniken startades i Sundbyberg redan 1963. I januari 2010 blev kliniken en del av det nystartade Distriktstandvården. Idag driver vi 18 kliniker i Stockholms län och ökar stadigt tillgängligheten till professionell och personlig tandvård. Äldre och individer med funktionsnedsättning erbjuds även hemtandvård i hela regionen. Alla har rätt till en god munhälsa, oavsett förutsättningar eller behov. Det är vår vision.

Både barn och vuxna är varmt välkomna!

Boka en tid online

Behandlingar på Sundbyberg

Tandvårdspersonalen på Sundbyberg

Amanda Jansson
Amanda Jansson Tandläkare
James Goucher
James Goucher Tandläkare
Marie Lindman
Marie Lindman Tandläkare
Nathali Sabet
Nathali Sabet Tandläkare
Petrus Thelander
Petrus Thelander Tandläkare
Zahrin Elyo
Zahrin Elyo Tandläkare
Caroline Lipfert
Caroline Lipfert Tandhygienist
Izzeldin Abugor
Izzeldin Abugor Tandhygienist
Christina Carlsson
Christina Carlsson Tandsköterska
Eveline Mssan
Eveline Mssan Tandsköterska
Magdalene Rundberg
Magdalene Rundberg Tandsköterska
Ndey Könönen Ndure
Ndey Könönen Ndure Tandsköterska
Nihan Yilmaz
Nihan Yilmaz Tandsköterska
Pamela Areyuna Cortes
Pamela Areyuna Cortes Tandsköterska
Pia Henriksson
Pia Henriksson Tandsköterska
Pirjo Penttilä
Pirjo Penttilä Tandsköterska
Sanaria Filizadeh
Sanaria Filizadeh Tandsköterska
Sherry Hosseinigheitasabadi
Sherry Hosseinigheitasabadi Tandsköterska
Susanne Hedin
Susanne Hedin Tandsköterska
Szilvia Devecseri
Szilvia Devecseri Tandsköterska
Marcus Baqer

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Mycket trevlig personal, tandläkaren Amanda Jansson är den bästa tandläkaren jag har träffat, hon förklarade allt om behandlingen och Va väldigt professionell 😃

Ralph Iderfors

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Man blir väl omhändertagen av all personal(som jag har haft och göra med).Tips och råd vad som är bäst för mig.Supernöjd med er👍

Anna Jung

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Bet av en tand. Kunde snabbt boka akuttid på webbsidan, fick tid dagen efter på fm. Besöket gick snabbt bra och trevlig tandläkare på en halvtimme var tanden lagad.

Fred Persson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 5 månader sedan

Rekomenderas!
Lider av tandläkarskräck men det proffesionella bemötandet gjorde mig lugn. Tandläkaren (Amanda) förklarade detaljerat om vad som skulle göras vilket fick mig att känna mig trygg. .

Ellen Carlsson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Lätt att få tid och kort väntetid. Supertrevligt och kompetent bemötande av tandläkare Zahrin👍🏼

Skicka meddelande