Distriktstandvården finns nu på Sveavägen!

Kliniken hette tidigare Mirala Clinic som nu har sammanstrålat med Distriktstandvården. På kliniken jobbar tandläkare Maria Gibsand, tandläkare Sousan Houlacoui, tandsköterska Pavlina Martinova och tandsköterska Anton Tkachuk. Här erbjuder våra tandläkare dig allmän-, akut- och estetisk tandvård. Vi tar emot både barn och vuxna. På kliniken erbjuds det även mer avancerade behandlingar som implantat. På Sveavägen kommer vi fortsatt erbjuda dig som patient:

Zirkoniaimplantat
Non prep veneers
Amalgamsanering

Är du i behov av akut tandvård?

Våra erfarna tandläkare på Sveavägen tar emot dig som är i behov av akut tandvård. Vi har även alltid öppet dag, kväll och helg på någon av våra 30 kliniker och kan erbjuda dig akuttider varje dag. Boka en akuttid online eller ring oss på 08-22 22 22

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården är en av Sveriges största tandvårdskedjor med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Om du är i behov av specialisttandvård, så har vi även en specialistklinik på Gärdet i Stockholm.

Läs mer om Distriktstandvården här >>

Delbetala din tandvård med Klarna

Som på samtliga av våra kliniker behöver du inte betala allting på en gång. Du kan antingen betala efter löning, eller dela upp betalningen över flera månader. Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med klarna här >>

Riktigt schyssta garantier

Distriktstandvården garanterar en trygg tandvård. För oss betyder det att patienten aldrig ska behöva tvivla på oss. På Distriktstandvården har vi riktigt schyssta garantier. Vi har 2 års garanti på lagning/fyllning och 5 års garanti på kronor och implantat.

Boka tid online

Behandlingar på Sveavägen

Tandvårdspersonalen på Sveavägen

Maria Gibsand
Maria Gibsand Tandläkare
Sousan Houlacoui
Sousan Houlacoui Tandläkare
Anton Tkachuk
Anton Tkachuk Tandsköterska
Christina Janevret Håkanson
Christina Janevret Håkanson Tandsköterska
Pavlina Martinova
Pavlina Martinova Tandsköterska
Emelie Nilsson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 7 månader sedan

Några år tillbaka gjorde jag en rotfyllning och har sedan dess fått en försämrad hälsa med smygande symtom som jag inte på något klart sätt kunde sätta i samband med tanden. Blev sjukskriven 2018 och i samband med detta väl påläst både om autoimmuna sjukdomar och riskerna med rotfyllda tänder. Fick problem i en annan tand och blev inte lyssnad på när jag ville att tänderna skulle avlägsnas. Enligt min dåvarande tandläkare var det inga problem i min tidigare rotfyllda tand, jag skulle självklart behålla mina ”friska” tänder. I mitt tillstånd med stor utmattning orkade jag inte argumentera eller söka annan tandläkare. Har haft en dålig känsla kring båda rotfyllningarna och 3D-röntgen på Mirala Clinic kunde avslöja inflammation. Bara några dagar efter att min första rotfyllning extraherades kunde jag sänka min sköldkörtelmedicinering. Några veckor senare har jag halverat dosen och fått tillbaka energin igen. Jag börjar få livet tillbaka och det kan jag tacka personalen på Mirala Clinic för, utan er hade det inte varit möjligt!

Patrick Borgvall

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 veckor sedan

Super proffsiga.

Peder Linder

5 utav 5 stjärnor

skriven för 7 månader sedan

Mirala rensade en amalgamfylling på mig. Jag är jättenöjd med både servicen och genomförandet. Kändes tryggt och lugnt. De gjorde också en allmän genomgång av mina tänder och tandhygienistrensning på en gång, smidigt! Jag kan verkligen rekommendera Mirala.

jenny frigren

5 utav 5 stjärnor

skriven för ett år sedan

Mirala Clinic är väldigt fräscht och modernt. All den senaste utrustningen gör behandlingarna så behagliga som det bara är möjligt.
Maria Gibsand är en superskicklig tandläkare. Hon lagade nyligen en kindtand som gått i två bitar, och det var faktiskt en positiv upplevelse. Hon har också opererat ut en visdomstand med väldigt krokiga rötter. Man känner sig väldigt trygg när hon jobbar och resultatet blir jättebra. Nu när jag har hittat hit, känner jag ingen oro för att gå till tandläkaren mer. Vill verkligen rekommendera Mirala Clinic.

Annika Andersen Laggoune

5 utav 5 stjärnor

skriven för ett år sedan

För ca 2 år sedan märkte jag att en sidotand började bli lös. Min förra tandläkare kunde med hjälp röntgen se att en större ficka hade bildats vid sidan av tanden och rekommenderade en tandkirurg. Men istället började jag söka efter ett alternativ då jag börjat läsa om nya holistiska metoder inom tandvården. Jag hade turen att hitta den enda, till min vetskap, holistiska tandläkaren i Sverige idag! Mirala Clinic i Stockholm. Tandläkare Maria Gibsand gjorde en grundlig undersökning med en avancerad 3D röntgenkamera där det upptäcktes att tandens rot hade gått av och tanden behövdes tas bort för att inte skapa infektion i tandbenet som kan sprida sig. Detta kunde inte ses med en vanlig röntgen! Jag ville inte ha en rotfyllning eftersom jag läst om att de flesta konventionella rotfyllningar efter en tid börjar bli infekterade och sprider denna infektion till resten av kroppen. Istället rekommenderade Maria en stamcellsbehandling med stamceller från mitt eget blod. Dessa stamceller producerade sedan nytt ben där den gamla tanden hade suttit. Detta gick utan problem! Jag valde sedan att beställa en liten behändig protes istället för ett implantat, även om detta skulle bestå av kroppsvänliga material. Protesen fungerar idag mycket bra och jag är evigt tacksam att jag hittade denna fantastiska, nytänkande tandklinik mitt i centrala Stockholm. Jag kan varmt rekommendera Mirala Clinic till alla som vill prioritera sin långsiktiga hälsa. Munnens hälsa är mer avgörande för ens hälsotillstånd än vad många förstår idag. Hoppas på att se fler kliniker som Mirala i vårt avlånga land i framtiden! Tack Maria och ditt team återigen för ett bra jobb!