Mirala Clinic har sammanstrålat med Distriktstandvården och personalen som tidigare arbetade på vår klinik på Holländargatan har också flyttat in här. Allt är alltså precis som vanligt, fast på en annan adress. På kliniken erbjuder våra tandläkare vuxna och barn allmän-, akut- och estetisk tandvård i nyrenoverade lokaler. Vi utför även mer avancerade behandlingar som implantat. Obs! Hissen i huset stannar inte på det plan där kliniken ligger.

Har du besvär med käklederna eller bettet?

På kliniken arbetar Cecilia Falkerheim-Bark, allmäntandläkare samt nischtandläkare i bettfysiologi. Hon utreder och behandlar patienters ansiktssmärta och käkledsbesvär. Du kan antingen komma på remiss från din ordinarie tandläkare eller boka en tid direkt via kliniken.

Är du i behov av akut tandvård?

Vi har alltid öppet dag, kväll och helg på någon av våra 30 kliniker och kan erbjuda dig akuttider varje dag. Boka en akuttid online eller ring oss på 08-22 22 22

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, två specialistkliniker samt narkosverksamhet.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar på Sveavägen

Tandvårdspersonalen på Sveavägen

Mats Säll
Mats Säll Specialisttandläkare
Ana Maria Londono Restrepo
Ana Maria Londono Restrepo Tandläkare
Cecilia Falkerheim-Bark
Cecilia Falkerheim-Bark Tandläkare
Katarina Vinter
Katarina Vinter Tandläkare
Maria Gibsand
Maria Gibsand Tandläkare
Maria Hugander
Maria Hugander Tandläkare
Sousan Houlacoui Kadum
Sousan Houlacoui Kadum Tandläkare
Batol Hedström
Batol Hedström Tandhygienist
Renata Janik
Renata Janik Tandhygienist
Sara Bahedh
Sara Bahedh Tandhygienist
Anna Sjöström
Anna Sjöström Tandsköterska
Anton Tkachuk
Anton Tkachuk Tandsköterska
Christina Janevret Håkanson
Christina Janevret Håkanson Tandsköterska
Jude Juayan
Jude Juayan Tandsköterska
Maja Duric
Maja Duric Tandsköterska
Marija Brosnaka
Marija Brosnaka Tandsköterska
Pavlina Martinova
Pavlina Martinova Tandsköterska
Anna Edblom

1 utav 5 stjärnor

skriven för 3 veckor sedan

Stor besvikelse över förmåga att möta patienter och lösa problem. Ny lokal sedan ett par månader helt utan avisering om hur man hittar in med barnvagn. Inte en enda liten lapp om det. När vi irrat och letat i trapphuset i 10 minuter kommer vi in och förlorar vår tid pga för sen ankomst. Jag hade tagit ledigt från jobbet och tagit sonen från förskolan. Helt overkligt patientbemötande.

Clara Borthwick

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 veckor sedan

Det finns INGEN tandläkare som är lika omtänksam, talangfull och fantastisk inom alla kategorier som Sousan Houlacoui Kadum på Distriktstandvården Sveavägen 62 i Stockholm. Jag tänker aldrig någonsin gå till någon annan än henne. Flyttar hon så flyttar jag med!

Mio Lambios

2 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

1600 kr för 45 min behandling? Tog bort lite tandsten. Referenspriset är 1250 kr. Blev påsåld en visning av hur tandpetare fungerar, 15 sek 245 kr.. skrattretande. Klart man inte ställer sig och börjar bråka, hade varit mer lönsamt att se en långsiktig kundrelation än snabba cash

Kristina Petersen Karlsson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Just varit hos tandhygienist Sara Bahedh. Hon var mkt noggrann, pedagogisk, tålmodig och omhändertagande.

Alexandra Saraiva Leao

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Trevligt och kunnig personal. Både jag och mitt barn gå på kliniken. Vi har haft kontakt med andra tandläkare men var inte alltid nöjda. Den här kliniken är super bra. Stort tack till tandläkaren Sousan för allt hjälp, stöd, information och arbetet.