Välkommen till vår klinik på Sveavägen, mitt i centrala Stockholm! Här erbjuder vi allmän-, akut- och estetisk tandvård för både barn och vuxna. På kliniken hjälper vi även dig med mer avancerade behandlingar som implantat, protetik och tandreglering.

Kliniken på Sveavägen

På vår klinik på Sveavägen möter du ett dedikerat och kompetent team som ständigt strävar efter att ge bästa möjliga vård. Våra erfarna tandläkare, Rashida Nezami, Konstantinos Iliades, Sara Bayke och Marta Do Nascimento, samarbetar nära med våra skickliga tandhygienister Marta Östling, Shiva Montazer Mahjoub och Annika Lindblad. Tillsammans ser vi till att varje besök blir en positiv upplevelse.

Nischtandläkare inom protetik

Konstantinos Iliades är en nischtandläkare specialiserad inom protetik, med särskilt fokus på kronor och broar. Oavsett om du har en remiss från din ordinarie tandläkare eller önskar boka en tid direkt, är du välkommen att kontakta oss på kliniken.

Är du intresserad av tandimplantat?

På kliniken på Sveavägen jobbar tandläkare Marta Do Nascimento som har mångårig erfarenhet av implantat. Här utför vi fullständiga tandimplantatbehandlingar och vi finns med dig hela vägen från konsultation till behandling och uppföljning. Vill du skicka en remiss? Tveka inte att höra av dig till oss!

Osynlig tandställning med Invisalign

Tandläkare Sara Bayke är vår expert på Invisalign, osynlig tandreglering som hjälper till att rätta till ditt leende utan traditionella tandställningar. Med Invisalign kan du känna dig trygg och bekväm under hela behandlingsprocessen.

Boka en konsultation >>

Fräscha upp ditt leende med tandblekning

Vill du addera extra glans till ditt leende? Våra tandhygienister är experter på tandblekning, och vi ser till att processen är både säker och effektiv.

Boka en tandblekning >>

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp betalningen för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Hitta till kliniken

Kliniken ligger på Sveavägen 62. Den yttre järngrinden är olåst, men koden till den inre dörren finns i din sms-påminnelse. Kliniken ligger en halv trappa upp. Observera att vår entré tyvärr inte är tillgänglighetsanpassad, och hissen stannar inte på vårt våningsplan.

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar på Sveavägen

Tandvårdspersonalen på Sveavägen

Frida Nordh
Frida Nordh Spec Tdl Radiologi
Konstantinos Iliadis
Konstantinos Iliadis Tandläkare
Marta Do Nascimento
Marta Do Nascimento Tandläkare
Rashida Nezami
Rashida Nezami Tandläkare
Reza Esfahani
Reza Esfahani Tandläkare
Annika Lindblad
Annika Lindblad Tandhygienist
Marta Östling
Marta Östling Tandhygienist
Aneliya Georgieva
Aneliya Georgieva Tandsköterska
Anton Tkachuk
Anton Tkachuk Tandsköterska
Christina Janevret Håkanson
Christina Janevret Håkanson Tandsköterska
Marija Brosnaka
Marija Brosnaka Tandsköterska
Pavlina Martinova
Pavlina Martinova Tandsköterska
Lamin Kivelä

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 veckor sedan

Rekommenderar varmt kliniken på Sveavägen. Rashida och Paulina har rotfyllt och gjort en superfin, 3D-printad krona på en av mina tänder, som innan gjorde ont och var jobbig. Så fint hantverk och bemötande.

Frida Bornfalk

5 utav 5 stjärnor

skriven för 5 månader sedan

Mitt första besök på kliniken och jag blev väl bemött och omhändertagen, fick väldigt bra råd och visad respekt för min tandläkarrädsla. Kommer definitivt tillbaka!

Armine

5 utav 5 stjärnor

skriven för 5 månader sedan

Tandhygienisten Shiva levererade en utmärkt service. Professionell och noggrann i sitt arbete, skapade en trygg atmosfär. Positivt intryck av kompetens och engagemang för patientens tandhälsa. Rekommenderas varmt för en effektiv och vänlig tandvårdsupplevelse.

Irina Minkova

5 utav 5 stjärnor

skriven för 11 månader sedan

Min 9årig son går till Ana Maria Londono Restrepo. Han är väldigt nöjd. Ana Maria är otroligt bra med barn, lugn och trevlig tandläkare! Hon förklarar alla steg pedagogiskt och har stort tålamod. Jag, som mamma, känner att han får professionell hjälp och den bästa tryggaste och trevligaste tandläkareupplevelsen!

Natalie Sandqvist

5 utav 5 stjärnor

skriven för 9 månader sedan

Superbra bemötande och omhändertagande! Min första gång där då min förra tandläkarmottagning inte levde upp till mina förväntningar. Och jag är så glad att jag valde att byta! Fräscha lokaler och kunnig, trevlig personal.