Distriktstandvården finns nu på Sveavägen

Kliniken hette tidigare Mirala Clinic men har nu har sammanstrålat med Distriktstandvården. Personalstyrkan som tidigare arbetade på vår klinik på Holländargatan har också flyttat in här. På kliniken erbjuder våra tandläkare dig allmän-, akut- och estetisk tandvård i nyrenoverade lokaler. Vi tar emot både vuxna och barn. Obs! Hissen i huset stannar inte på det plan där kliniken ligger.

På kliniken erbjuds det även mer avancerade behandlingar som implantat. På Sveavägen kommer vi fortsatt erbjuda dig som patient: Zirkoniaimplantat, Non prep veneers

Kliniken på Holländargatan har flyttat in

Från och med 17 maj har kliniken på Holländargatan flyttat till Sveavägen! Du som tidigare har besökt Distriktstandvården på Holländargatan 21 välkomnas till kliniken på Sveavägen 62 istället. Personalstyrkan flyttar också med och du träffar samma team som vanligt. Allt är alltså precis som vanligt, fast på en annan adress.

PS om du har en bokad tid på Holländargatan efter 17 maj så ligger den kvar – men du besöker oss på Sveavägen istället.

Har du besvär med käklederna eller bettet?

På kliniken arbetar Cecilia Falkerheim-Bark, allmäntandläkare samt nischtandläkare i bettfysiologi. Hon utreder och behandlar patienters ansiktssmärta och käkledsbesvär. Upplever du knäppningar och upphakningar i käkleden? Har du svårt att gapa stort, eller gör det ont när du gapar eller tuggar? Har du ofta värk i huvud, tänder eller ansikte? Då är du välkommen för en utredning hos Cecilia Falkerheim-Bark. Du kan antingen komma på remiss från din ordinarie tandläkare eller boka en tid direkt via kliniken.

Detta besök är fokuserat på att få en helhetsbild av dig som lider av bett- eller käkproblem. Vi kikar på sjukdoms- och medicinbilden samt symptom från övriga delar av kroppen. Därefter undersöker tandläkaren tänder, muskler och leder samt mäter hur bra du kan röra käkarna och hur tänderna passar ihop. Slutligen går vi igenom vad som kan vara orsakerna till dina besvär och vilken behandling som rekommenderas. Du delges även ett kostnadsförslag för fortsatt behandling.

Besöket tar ungefär en timme och kostar runt 2685 kronor. Kostnad för röntgen kan tillkomma.

Är du i behov av akut tandvård?

Våra erfarna tandläkare på Sveavägen tar emot dig som är i behov av akut tandvård. Vi har även alltid öppet dag, kväll och helg på någon av våra 30 kliniker och kan erbjuda dig akuttider varje dag. Boka en akuttid online eller ring oss på 08-22 22 22

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården är en av Sveriges största tandvårdskedjor med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Om du är i behov av specialisttandvård, så har vi även en specialistklinik på Gärdet i Stockholm.

Läs mer om Distriktstandvården här >>

Delbetala din tandvård med Klarna

Som på samtliga av våra kliniker behöver du inte betala allting på en gång. Du kan antingen betala efter löning, eller dela upp betalningen över flera månader. Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med klarna här >>

Riktigt schyssta garantier

Distriktstandvården garanterar en trygg tandvård. För oss betyder det att patienten aldrig ska behöva tvivla på oss. På Distriktstandvården har vi riktigt schyssta garantier. Vi har 2 års garanti på lagning/fyllning och 5 års garanti på kronor och implantat.

Boka tid online

Behandlingar på Sveavägen

Tandvårdspersonalen på Sveavägen

Mats Säll
Mats Säll Specialisttandläkare
Cecilia Falkerheim-Bark
Cecilia Falkerheim-Bark Tandläkare
Katarina Berti
Katarina Berti Tandläkare
Maria Gibsand
Maria Gibsand Tandläkare
Maria Hugander
Maria Hugander Tandläkare
Sousan Houlacoui
Sousan Houlacoui Tandläkare
Suha Ashraf
Suha Ashraf Tandläkare
Batol Hedström
Batol Hedström Tandhygienist
Renata Janik
Renata Janik Tandhygienist
Sara Bahedh
Sara Bahedh Tandhygienist
Anna Sjöström
Anna Sjöström Tandsköterska
Anton Tkachuk
Anton Tkachuk Tandsköterska
Christina Janevret Håkanson
Christina Janevret Håkanson Tandsköterska
Gudrun Lingebrand
Gudrun Lingebrand Tandsköterska
Jude Juayan
Jude Juayan Tandsköterska
Maja Duric
Maja Duric Tandsköterska
Marija Brosnaka
Marija Brosnaka Tandsköterska
Pavlina Martinova
Pavlina Martinova Tandsköterska
S AW

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Jag träffade en tandläkare som heter Sousan som tog hand om mig på ett strålande sätt! Hon var väldigt trevligt och hade ett fint patient bemötande med mig. Jag berättade att jag hade en skräck för tandläkare och hon till att undersöka mina tänder varsamt. Hon berättade steg för steg vad hon gjorde så att jag var informerad. Själva Distriktstandvården på Sveavägen är jätte fin och personalen var väldigt trevliga. Rummen är stora och fräscha och har en fin utsikt utåt. Jag skulle absolut rekommendera att gå dit!

Renée Nyblæus

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Väldigt bra service och proffsigt bemötande! Är nöjd med både tandläkare och tandhygienist som verkligen bryr sig om min tandvård.

VivaLaGryffindor

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Inga klagomål. Servicen var både god och trevlig. Miljön var mysig (om det är rätt ord)
Och en bonu för att tandläkaren var trevlig att konversera med.

Emilio Dermani

5 utav 5 stjärnor

skriven för 6 månader sedan

Denna klinik är så bra och dess personal så duktig att 5 stjärnor känns som för lågt betyg. Tandläkarna är mycket proffsiga, mycket trevliga och mycket villiga att hjälpa till patienter som inte haft tidigare bra erfarenheter (som mig själv) att överkomma oron om att ta sig till tandläkaren, för att inte säga något om själva betjäningen som är top-notch.

Jag rekommenderar starkt denna klinik och har redan bokat mitt nästa besök om sex månader som en del av en nyetablerad rutin att besöka tandläkaren två gånger om året.

Som sagt, rekommenderas starkt och tydligt :-D

Badim B. Mollov

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 veckor sedan

De är alla väldigt bra!