Välkommen till vårt härliga gäng på Sveavägen! På kliniken erbjuder våra tandläkare och tandhygienister dig allmän-, akut- och estetisk tandvård. Vi utför även mer avancerade behandlingar som implantat.

Kliniken på Sveavägen

På kliniken jobbar våra kompententa och omtyckta tandläkare Rashida Nezami, Ana Maria Londono, Maria Hugander och Sousan Houlacoui Kadum samt våra tandhygienister Marta Östling och Shiva Montazer Mahjoub. Här arbetar även Cecilia Falkerheim-Bark allmäntandläkare samt nischtandläkare i bettfysiologi. Hon utreder och behandlar patienters ansiktssmärta och käkledsbesvär. Du kan antingen komma på remiss från din ordinarie tandläkare eller boka en tid direkt via kliniken. På kliniken finns även vår duktiga tandhygienist Marta Östling som hjälper dig att bibehålla en frisk och fräsch mun!

Kliniken finns på Sveavägen 62. Till den yttre järngrinden behövs inte kod, men däremot till den inre dörren. Koden finns i din sms-påminnelse. Kliniken ligger en halv trappa upp. Vänligen observera att entrén inte är tillgänglighetsanpassad. Hissen stannar inte på vårt våningsplan.

Tandimplantat i Stockholm city

På kliniken jobbar tandläkare Marta Do Nascimento, som har mångårig erfarenhet av implantat. Här utför vi fullständiga tandimplantatbehandlingar och vi finns med med dig hela vägen från konsultation till behandling och uppföljning. Vill du skicka en remiss? Tveka inte att höra av dig till oss!

Fräscha upp leendet med en tandblekning

Våra tandhygienister är experter på att göra dina tänder vitare! Hos oss kan du göra en tandblekning på ett tryggt och säkert sätt.

Boka en tandblekning >>

Är du i behov av akut tandvård?

Vi har alltid öppet dag, kväll och helg på någon av våra 31 kliniker och kan erbjuda dig akuttider varje dag. Boka en akuttid online eller ring oss på 08-22 22 22

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp betalningen för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar på Sveavägen

Tandvårdspersonalen på Sveavägen

Ana Maria Londono Restrepo
Ana Maria Londono Restrepo Tandläkare
Cecilia Falkerheim-Bark
Cecilia Falkerheim-Bark Tandläkare
Maria Gibsand
Maria Gibsand Tandläkare
Maria Hugander
Maria Hugander Tandläkare
Marta Do Nascimento
Marta Do Nascimento Tandläkare
Rashida Nezami
Rashida Nezami Tandläkare
Sousan Houlacoui Kadum
Sousan Houlacoui Kadum Tandläkare
Annika Lindblad
Annika Lindblad Tandhygienist
Marta Östling
Marta Östling Tandhygienist
Shiva Montazer Mahjoub
Shiva Montazer Mahjoub Tandhygienist
Aneliya Georgieva
Aneliya Georgieva Tandsköterska
Anton Tkachuk
Anton Tkachuk Tandsköterska
Ashwak Mehdi
Ashwak Mehdi Tandsköterska
Christina Janevret Håkanson
Christina Janevret Håkanson Tandsköterska
Maja Duric
Maja Duric Tandsköterska
Marija Brosnaka
Marija Brosnaka Tandsköterska
Pavlina Martinova
Pavlina Martinova Tandsköterska
M Asqari

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Varit på många ställen men har aldrig haft ett sådan professionell behandling som min tandläkaren utförde. Jag gjorde en undersökning och fick en väldigt bra bemötande

Amanda Dovling

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Att gå till tandläkare är inget jag gärna gör pga tidigare dåliga erfarenheter. Men är supernöjd med mitt besök! Trevliga, tydliga och inkännande.😊

Annela Wikström

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Mitt första besök var väldigt positivt! Bra, proffesionellt och respektfullt bemötande!