Tandhygienist till Nykvarn

Vi söker en tandhygienist med god erfarenhet och som älskar och brinner för sitt yrke. Vill du dessutom utvecklas och utveckla andra med stor ödmjukhet, kommer du att hamna rätt. Du ska tillsammans med oss skapa en av Sveriges bästa tandvårdsmottagningar och både kunna arbeta självständigt och tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor.

Vi erbjuder alla våra tandhygienister en utvecklande arbetsplats och ett individuellt utbildningsprogram.

Distriktstandvården Nykvarn ligger mitt i Nykvarns Centrum nära kommunikationer. Här erbjuder vi en komplett tandvård för hela familjen. Är du en av oss?

Du som börjar här får goda anställningsvillkor och möjlighet till inflytande och påverkan i en dynamisk organisation som vi strävar efter att kontinuerligt utveckla.

Arbetstid/varaktighet: Heltid eller deltid
Lön: Fast lön enligt överenskommelse
Tillträde: Efter överenskommelse
Övrigt om ansökan: Ansökan via e-post jobb@distriktstandvarden.se märk ansökan med ”Tandhygienist Nykvarn”. Då vi löpande går igenom ansökningarna kan tjänsten komma att tillsättas tidigare.

Fråga tandläkaren

Hej! Funktionen är för närvarande avstängd. Ring oss på 08-22 22 22 så ska vi göra allt för att hjälpa dig. Vänliga hälsningar, Distriktstandvården