Tandläkare för dig som bor på Gotland  

Om du bor på Gotland och är i behov av tandvård och vill slippa väntetider så finns vi en färja bort. Välkommen att boka en tid på vår klinik i Nynäshamn!
Tandläkare för dig som bor på Gotland <span class="smiley"> </span>

Kliniken i Nynäshamn

På vår klinik i Nynäshamn har vi korta väntetider och ett team bestående av erfarna tandläkare och tandhygienister. Vi erbjuder allt från undersökningar och tandrengöringar till mer avancerad tandvård som implantat och tandreglering. Du är självklart välkommen på en av våra andra 30 kliniker i Stockholm och Uppsala.

Läs mer om vår klinik i Nynäshamn >>

Ta färjan till oss

Vi är lättillgängliga för dig som bor på Gotland och kliniken ligger endast ett par hundra meter från där du kliver av färjan. Du kan enkelt planera en dagstur till Nynäshamn och låta oss ta hand om dina tänder. Boka en tid hos oss via knappen ovan.

Till Destination Gotlands hemsida >>

Är du behov av akut tandvård?

Oavsett om du har tandvärk, slagit ut en tand, eller har andra akuta problem, kan du alltid boka en akuttid hos oss i Nynäshamn. Dessutom har vår klinik på Drottninggatan i Stockholm city öppet varje dag året om.

Läs mer och boka en akuttid >>

Är du sugen på att bleka tänderna?

På vår klinik i Nynäshamn kan du snabbt och enkelt bleka dina tänder direkt hos din tandläkare eller tandhygienist med hjälp av Phillips ZOOM whitespeed-lampa. Redan efter 90 minuter behandling ser du synliga resultat!

Läs mer om tandblekning >>

En av landets största tandvårdskedjor

Distriktstandvården är en av landets största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, två specialistkliniker samt narkosverksamhet.