Tandläkare i Huddinge

På jakt efter tandläkare i Huddinge? Vi finns på 29 platser i Stockholm och Uppsala och i närheten av Huddinge.

Tandläkare i Huddinge

Vi finns i närheten av Huddinge!

Vi finns på 30 platser i Stockholm och Uppsala. För dig som bor i Huddinge och letar efter en tandläkare har vi kliniker i Stockholm city samt på Kungsholmen och Södermalm. Vi har också kliniker i Alby och Salem i relativ närhet till Huddinge.

Här hittar du samtliga av våra kliniker i Stockholm och Uppsala >>

Är du i behov av akut tandvård?

Vi har akuttider tider varje dag på någon av våra 30 kliniker. Boka och få en tid direkt!

Boka akuttid

Vilka är Distriktstandvården?

Distriktstandvården är en av Sveriges största tandvårdskedjor med 30 kliniker i Stockholm, Uppsala, en mobil enhet samt en klinik på Åland. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Om du är i behov av specialisttandvård, så har vi även en specialistklinik på Gärdet i Stockholm.

Läs mer om Distriktstandvården här >>

Riktigt schyssta garantier på tandvård

Vi på Distriktstandvården kan alltid garantera dig en trygg tandvård. På Distriktstandvården har vi riktigt schyssta garantier. Vi har 2 års garanti på lagning/fyllning och 5 års garanti på kronor och implantat.

Dela upp din betalning med Klarna

På samtliga av våra kliniker kan du betala din tandvård med Klarna. Du kan antingen betala efter löning, eller dela upp betalningen över flera månader. Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med klarna här >>

Fråga tandläkaren

Undrar du över något du inte hittar svar på är du välkommen att ställa din fråga här.

Vi förbehåller oss rätten att publicera din fråga på vår webbsida. Vi visar aldrig ditt fullständiga namn eller e-postadress.