Nu öppnar din nya tandläkare i Liljeholmen  

Nu öppnar Stockholms ledande tandvårdskedja upp sina dörrar i Liljeholmen. Här kommer vi erbjuda dig allmän- och akut tandvård. Lista dig och bli patient på kliniken redan idag!
Lista dig i Liljeholmen
När kliniken har öppnat kontaktar vi dig
Ring oss på 08-22 22 22
Vi svarar på dina frågor och funderingar
Nu öppnar din nya tandläkare i Liljeholmen <span class="smiley"> </span>

Distriktstandvården öppnar ny klinik i Liljeholmen

Nu kommer våra tandläkare finnas i Liljeholmen på vår nyöppnade klinik på Liljeholmstorget. Kliniken öppnar i februari, men du kan bli patient på kliniken redan nu. Lista dig hos oss via knappen ovan!

Tandläkare i Liljeholmen

På den nya kliniken kommer våra tandläkare erbjuda dig som bor eller jobbar i Liljeholmen, Hägersten, Midsommarkransen, Aspudden eller Gröndal allmän- och akut tandvård.

Är du i behov av akut tandvård i Liljeholmen?

Om du skulle vara i behov av tandvård innan kliniken öppnar så får du gärna besöka någon av våra andra kliniker i Stockholm och Uppsala. Boka en tid online eller ring oss på 08-22 22 22

Boka akuttid

Tandläkare Attilio Bretto

På den nya kliniken i Liljeholmen kommer du kunna besöka Tandläkare Attilio Bretto som har en lång och gedigen erfarenhet som tandläkare. Vill du bli patient hos Attilio Bretto? Lista dig hos oss redan nu!

Delbetala med Klarna

Som på samtliga Distriktstandvårdens kliniker kan du delbetala dina tandvårdskostnader med Klarna. Detta underlättar för dig som inte kan eller vill betala allt på en gång, samt för dig som föredrar att samla dina köp och betala vid ett senare tillfälle med Klarna.

Läs mer om delbetalning med klarna här >>

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården är Stockholms ledande tandvårdskedja med 28 kliniker i Stockholm och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Om du är i behov av specialisttandvård, så har vi även en specialistklinik på Gärdet i Stockholm.

Välkommen till din tandläkare i Liljeholmen!

Lista dig på vår klinik i Liljeholmen

Fyll i dina uppgifter nedan. Vi kommer att kontakta dig i samband med att kliniken öppnar i mitten av september 2020.
  • Skriv in deras personnummer ovan. Gör bara ett mellanslag mellan varje personnummer. Vi ordnar gärna familjetider om så önskas!