Tandläkare Nacka

Letar du efter tandläkare i Nacka? Vi finns på 25 platser i Stockholm och Uppsala!

Tandläkare Nacka

Är du i behov av en tandläkare i Nacka?

Vi finns på 25 platser i Stockholm och Uppsala. Du kanske bor i Nacka men jobbar i Stockholm city? Besök någon av våra kliniker på Södermalm, Kungsgatan eller Drottninggatan! Är du i behov av akut tandvård men hittar inga tider? Vi har akuttider tider varje dag på någon av våra 30 kliniker. Boka och få en tid direkt!

Boka akuttid

Varför välja Distriktstandvården?

På Distriktstandvården kan du känna en trygghet i att vi kan erbjuda dig riktigt schyssta garantier. Hos oss slipper du även långa väntetider då vi har öppet varje dag, kvällar och helger. Våra erfarna tandläkare och tandhygienister kan med hjärta och glädje erbjuda dig och hela familjen allmän-, akut och estetisk tandvård.

Riktigt schyssta garantier på tandvård

Vi på Distriktstandvården kan alltid garantera dig en trygg tandvård. På Distriktstandvården har vi riktigt schyssta garantier. Vi har 2 års garanti på lagning/fyllning och 5 års garanti på kronor och implantat.

Dela upp din betalning med Klarna

På samtliga av våra kliniker kan du betala din tandvård med Klarna. Du kan antingen betala efter löning, eller dela upp betalningen över flera månader. Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med klarna här >>

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården är en av Sveriges största tandvårdskedjor med kliniker i Stockholm, Uppsala, en mobil enhet samt en klinik på Åland. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Om du är i behov av specialisttandvård, så har vi även en specialistklinik på Gärdet i Stockholm.

Läs mer om Distriktstandvården här >>

Fråga tandläkaren

Undrar du över något du inte hittar svar på är du välkommen att ställa din fråga här.

Vi förbehåller oss rätten att publicera din fråga på vår webbsida. Vi visar aldrig ditt fullständiga namn eller e-postadress.