Snart öppnar din nya tandläkare i Sickla  

Våren 2021 öppnar Distriktstandvården en ny klinik i det nya hälsohuset Curanten i Sickla. Du kan redan nu säkra en plats så kallar vi dig när vi öppnat.
Snart öppnar din nya tandläkare i Sickla <span class="smiley"> </span>

Din nya tandläkare i Sickla

Vi har redan många patienter hemmahörande i Nacka och Hammarby sjöstad som besöker någon av våra innerstadskliniker. Vår nya klinik byggs som bäst just nu och vi är glada över att snart kunna välkomna er även i Sickla. Du kan redan nu säkra en plats så kallar vi dig när vi öppnat.

Den nya kliniken

Den nya kliniken kommer att erbjuda både barn och vuxna i Sickla allmän-, akut och estetisk tandvård. Du kanske bor eller jobbar i Hammarby sjöstad eller Nacka? Den nya kliniken omfattar cirka 350 kvadratmeter och kommer ligga i den nya byggnaden Curanten. Byggnaden är belägen strax intill Sickla station och är lätt att nå med både Tvärbanan, Saltsjöbanan och bussar. Hit kommer så småningom också tunnelbanan att dras.

Nytt interiörskoncept

Den nya kliniken i Sickla kommer vara i enlighet med vårt nya interiörskoncept. Konceptet innefattar behagliga färger, lekfulla detaljer och digitala inslag som bidrar till ett modernt och avslappnat uttryck. Arkitekten bakom det nya interiörskonceptet är Studio Peter Lundbergh. Ambitionen är att skapa en fokusförskjutning från det sjukhusrelaterade till välbefinnande och att den trivsamma miljön kan infria ett lugn hos tandvårdsrädda patienter.

Är du i behov av akut tandvård?

Om du skulle vara i behov av tandvård innan kliniken öppnar så får du gärna besöka någon av våra andra 29 kliniker. Boka en akuttid online eller ring oss på 08-22 22 22

Delbetala med Klarna

Som på samtliga Distriktstandvårdens kliniker kan du delbetala dina tandvårdskostnader med Klarna.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Välkommen till Stockholms ledande tandvårdskedja!

Distriktstandvården är Stockholms ledande tandvårdskedja med 28 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Nu expanderar kedjan med ännu en klinik i Sickla. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Om du är i behov av specialisttandvård, så har vi även en specialistklinik på Gärdet i Stockholm.

Läs mer om Distriktstandvården här >>

Lista dig i SicklaNär kliniken har öppnat så kontaktar vi digRing oss på 08-22 22 22Vi svarar på dina frågor och funderingar

Lista dig på vår klinik i Sickla

Fyll i dina uppgifter nedan. Vi kontaktar dig i samband med att kliniken öppnar under våren 2021.
  • Skriv in deras personnummer ovan. Gör bara ett mellanslag mellan varje personnummer. Vi ordnar gärna familjetider om så önskas!