Snart öppnar din tandläkare i Sickla

I mars 2021 öppnar Distriktstandvården en ny klinik i det nya hälsohuset Curanten i Sickla. Lista dig på kliniken och bli patient på Stockholms ledande tandvårdskedja redan nu!
Lista dig i Sickla
När kliniken har öppnat kontaktar vi dig
Ring oss på 08-22 22 22
Vi svarar på dina frågor och funderingar
Snart öppnar din tandläkare i Sickla

Tandläkare i Sickla

Distriktstandvården och den nya kliniken kommer att erbjuda både barn och vuxna i Sickla allmän-, akut och estetisk tandvård. Du kanske bor eller jobbar i Hammarby sjöstad eller Nacka? Då kan du gärna besöka våra tandläkare i Sickla. Kliniken planeras öppna i mars 2021, men du kan bli patient på kliniken redan nu. Lista dig hos oss via knappen ovan!

Den nya kliniken

Den nya kliniken omfattar cirka 350 kvadratmeter och kommer ligga i den nya byggnaden Curanten. I Curanten samlas olika aktörer inom vård och förebyggande hälsa för att kunna möjliggöra synergier. Byggnaden är belägen strax intill Sickla station och är lätt att nå med både Tvärbanan, Saltsjöbanan och bussar.

Är du i behov av akut tandvård i Sickla?

Om du skulle vara i behov av tandvård innan kliniken öppnar så får du gärna besöka någon av våra andra kliniker i Stockholm och Uppsala. Boka en tid online eller ring oss på 08-22 22 22

Boka akuttid

Delbetala med Klarna

Som på samtliga Distriktstandvårdens kliniker kan du delbetala dina tandvårdskostnader med Klarna. Detta underlättar för dig som inte kan eller vill betala allt på en gång, samt för dig som föredrar att samla dina köp och betala vid ett senare tillfälle med Klarna.

Läs mer om delbetalning med klarna här >>

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården är Stockholms ledande tandvårdskedja med 26 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Nu expanderar kedjan med ännu en klinik i Sickla. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Om du är i behov av specialisttandvård, så har vi även en specialistklinik på Gärdet i Stockholm.

Välkommen till din tandläkare i Sickla!

Lista dig på vår klinik i Sickla

Fyll i dina uppgifter nedan. Vi kontaktar dig i samband med att kliniken öppnar under våren 2021.
  • Skriv in deras personnummer ovan. Gör bara ett mellanslag mellan varje personnummer. Vi ordnar gärna familjetider om så önskas!