Nu öppnar din tandläkare på Skånegatan

Nu öppnar Distriktstandvården en klinik på Skånegatan i hjärtat av Södermalm. Lista dig och bli patient hos Stockholms ledande tandvårdskedja redan idag!
Lista dig på Skånegatan
När kliniken har öppnat kontaktar vi dig
Ring oss på 08-22 22 22
Vi svarar på dina frågor och funderingar
Nu öppnar din tandläkare på Skånegatan

Distriktstandvården öppnar klinik på Skånegatan

Den nya kliniken kommer finnas på Skånegatan 67 mitt i SoFo i hjärtat av Södermalm. Kliniken öppnar i oktober, men du kan bli patient på kliniken redan nu. Lista dig hos oss via knappen ovan!

Tandläkare Skånegatan

På den nya kliniken kommer vi erbjuda dig som bor eller jobbar i centrala Stockholm allmän- och akut tandvård. På kliniken välkomnar vi hela familjen och erbjuder både barn och vuxna tandvård.

Är du i behov av akut tandvård?

Om du skulle vara i behov av tandvård innan kliniken öppnar så får du gärna besöka vår klinik på Åsögatan eller någon av våra andra kliniker i Stockholm och Uppsala. Boka en tid online eller ring oss på 08-22 22 22

Boka akuttid

Tandläkare Attilio Bretto

På den nya kliniken kommer du kunna besöka tandläkare Attilio Bretto. Attilio har över 30 års erfarenhet som tandläkare och tar emot både barn och vuxna som är i behov av tandvård. Vill du bli patient hos Attilio Bretto? Lista dig redan nu!

Delbetala med Klarna

Som på samtliga Distriktstandvårdens kliniker kan du delbetala dina tandvårdskostnader med Klarna. Detta underlättar för dig som inte kan eller vill betala allt på en gång, samt för dig som föredrar att samla dina köp och betala vid ett senare tillfälle med Klarna.

Läs mer om delbetalning med klarna här >>

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården är Stockholms ledande tandvårdskedja med 26 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland, som nu även kommer finnas på Skånegatan. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Om du är i behov av specialisttandvård, så har vi även en specialistklinik på Gärdet i Stockholm.

Välkommen till Distriktstandvården på Skånegatan!

Lista dig på vår klinik på Skånegatan

Fyll i dina uppgifter nedan. Vi kommer att kontakta dig i samband med att kliniken öppnar i mitten av september 2020.
  • Skriv in deras personnummer ovan. Gör bara ett mellanslag mellan varje personnummer. Vi ordnar gärna familjetider om så önskas!