Snart öppnar din tandläkare på Sveavägen  

I mars öppnar Distriktstandvården en ny klinik på Sveavägen i Stockholm city. Du kan redan nu säkra en plats så kallar vi dig när vi öppnat!
Snart öppnar din tandläkare på Sveavägen <span class="smiley"> </span>

Distriktstandvården öppnar en klinik på Sveavägen

I mars utökar Distriktstandvården sin verksamhet och öppnar en ny klinik på Sveavägen. Här kommer våra tandläkare erbjuda dig allmän-, akut- och estetisk tandvård. På kliniken kommer vi ta emot både barn och vuxna. Du kan lista dig på kliniken redan nu genom att enkelt fylla i formuläret!

Är du i behov av akut tandvård?

Om du skulle vara i behov av tandvård innan kliniken öppnar så får du gärna besöka någon av våra andra 29 kliniker. Boka en akuttid online eller ring oss på 08-22 22 22

Vilka är Distriktstandvården?

Distriktstandvården är Stockholms ledande tandvårdskedja med 29 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Om du är i behov av specialisttandvård, så har vi även en specialistklinik på Gärdet i Stockholm.

Läs mer om Distriktstandvården här >>

Delbetala din tandvård med Klarna

Som på samtliga av våra kliniker behöver du inte betala allting på en gång. Du kan antingen betala efter löning, eller dela upp betalningen över flera månader. Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med klarna här >>

Riktigt schyssta garantier

Distriktstandvården garanterar en trygg tandvård. För oss betyder det att patienten aldrig ska behöva tvivla på oss. På Distriktstandvården har vi riktigt schyssta garantier. Vi har 2 års garanti på lagning/fyllning och 5 års garanti på kronor och implantat.

Läs mer om våra löften och garantier här >>

Lista dig på vår klinik på Sveavägen

  • Skriv in deras personnummer ovan. Gör bara ett mellanslag mellan varje personnummer. Vi ordnar gärna familjetider om så önskas!