Välkommen till Distriktstandvårdens helt nya klinik i Vallentuna centrum! På kliniken kommer vi erbjuda både barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Kliniken ligger på Allévägen 6, mitt i Vallentuna centrum. Hit tar du dig enkelt med både Roslagsbanan och buss. Dessutom finns det gott om parkeringsplatser i närheten.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar i Vallentuna

Tandvårdspersonalen i Vallentuna

Karolina Huang
Karolina Huang Tandläkare
Mahshid Hosseinian
Mahshid Hosseinian Tandläkare
Max Hagh Shenas
Max Hagh Shenas Tandläkare
Reza Esfahani
Reza Esfahani Tandläkare
Ahlam Nagash
Ahlam Nagash Tandhygienist
Shiva Fili
Shiva Fili Tandhygienist
Cecilia Karlsson
Cecilia Karlsson Tandsköterska
Marie Pettersson
Marie Pettersson Tandsköterska
Moa Holvik
Moa Holvik Tandsköterska
Sara Boström-Grehan
Sara Boström-Grehan Tandsköterska