Distriktstandvården öppnar ny klinik i Norrtälje

Nu är det snart dags för Distriktstandvården att öppna sina dörrar med en helt ny klinik i Norrtälje!

Distriktstandvården öppnar ny klinik i Norrtälje

Distriktstandvården Norrtälje

Distriktstandvården växer hela tiden och kommer i början av 2020 kunna erbjuda tandvård i Norrtälje. Hit kommer både barn och vuxna välkomnas för allmän- och akuttandvård samt estetiska behandlingar.

Erfarna tandläkare

Våra tandläkare i Norrtälje kommer nu tillhöra Stockholms ledande tandvårdskedja. Vi har lång erfarenhet och kommer med hjärta behandla dig som är i behov av tandvård.

Delbetala med Klarna

Som på alla våra kliniker så erbjuder vi olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Du kan antingen betala efter löning, eller dela upp betalningen över flera månader. Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Sveriges bästa garantier

En extra trygghet för dig är att du alltid har förmånliga garantier på dina behandlingar hos oss. Vi är stolta och glada över att kunna erbjuda dig landets bästa garantier.

Välkommen till Distriktstandvården!

Vi välkomnar dig till Stockholms ledande tandvårdskedja med 23 kliniker i Stockholms län och snart även i Norrtälje! Vi erbjuder komplett tandvård för hela familjen. På samtliga kliniker arbetar vi med allmäntandvård, estetisk tandvård samt akuttandvård. Vid behov av specialisttandvård så har Distriktstandvården en egen specialistklinik på Gärdet i Stockholm. Våra medarbetare tar hand om dina tänder med skicklighet och hjärta. Här är du dessutom trygg med Sveriges bästa garantier!

Du kan enkelt boka en tid online, eller ringa oss på 08-22 22 22.

Fråga tandläkaren

Hej! Funktionen är för närvarande avstängd. Ring oss på 08-22 22 22 så ska vi göra allt för att hjälpa dig. Vänliga hälsningar, Distriktstandvården