Distriktstandvården utökar till Uppsala

Stockholms ledande tandvårdskedja utökar sin verksamhet! Distriktstandvården kommer inom en snar framtid erbjuda tandvård i Uppsala.

Distriktstandvården utökar till Uppsala

Distriktstandvården Uppsala

Distriktstandvården utökar sin verksamhet och kommer i framtiden kunna erbjuda tandvård i Uppsala. Hit välkomnas både barn och vuxna för allmän- och akuttandvård samt estetiska behandlingar.

Erfarna tandläkare

Våra tandläkare i Uppsala blir härmed en del av Stockholms ledande tandvårdskedja. Våra tandläkare har en gedigen erfarenhet och kommer med glädje behandla dig som är i behov av tandvård.

Delbetala med Klarna

Som på alla våra kliniker så erbjuder vi olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Du kan antingen betala efter löning, eller dela upp betalningen över flera månader. Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Sveriges bästa garantier

En extra trygghet för dig är att du alltid har förmånliga garantier på dina behandlingar hos oss. Vi är stolta och glada över att kunna erbjuda dig landets bästa garantier.

Välkommen till Distriktstandvården!

Vi välkomnar dig till Stockholms ledande tandvårdskedja med 23 kliniker i Stockholms län och snart även i Uppsala! Vi erbjuder komplett tandvård för hela familjen. På samtliga kliniker arbetar vi med allmäntandvård, estetisk tandvård samt akuttandvård. Vid behov av specialisttandvård så har Distriktstandvården en egen specialistklinik på Gärdet i Stockholm. Våra medarbetare tar hand om dina tänder med skicklighet och hjärta. Här är du dessutom trygg med Sveriges bästa garantier!

Du kan enkelt boka en tid online, eller ringa oss på 08-22 22 22.

Jobba på Distriktstandvården

Vill du arbeta hos oss i Uppsala? Sök en av våra tjänster här. Här utlovas en trygg arbetsplats med goda anställningsvillkor!

Fråga tandläkaren

Undrar du över något du inte hittar svar på är du välkommen att ställa din fråga här.

Vi förbehåller oss rätten att publicera din fråga på vår webbsida. Vi visar aldrig ditt fullständiga namn eller e-postadress.