Vi har två kliniker i Rimbo. Vilken väljer du?

Distriktstandvården har en klinik intill pastoratet och en i centrum. Båda klinikerna erbjuder komplett tandvård till både barn och vuxna. Vilken klinik vill du boka en tid på?
Rimbo Pastoratet
Boka en tid
Rimbo Centrum
Boka en tid
Vi har två kliniker i Rimbo. Vilken väljer du?

Distriktstandvården i Rimbo

Vi har två kliniker i Rimbo och är det självklara valet för dig som bor eller jobbar i Rimbo. Oavsett vilken tandvård du är i behov av så kan du enkelt boka en tid online, eller ringa oss på 08-22 22 22.

Lättillgänglig tandvård

Distriktstandvården finns på två platser i Rimbo. Vi finns i gamla Läkarvillan, numera Tandläkarvillan bredvid Pastoratet och även på Köpmannagatan 1A i centrum. Här hjälper vi dig med alla behandlingar inom tandvård. Välj den klinik som ligger närmast, eller den som har en ledig tid när det passar dig.

LÄS MER OM RIMBO PASTORATET
LÄS MER OM RIMBO CENTRUM

Dela upp betalningen med Klarna

På samtliga kliniker erbjuder vi olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Du kan antingen betala efter löning, eller dela upp betalningen över flera månader. Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Riktigt schyssta garantier

En extra trygghet för dig är att du alltid har förmånliga garantier på dina behandlingar hos oss. Vi är stolta och glada över att kunna erbjuda dig riktigt schyssta garantier.

Om Distriktstandvården

Vi har idag 38 kliniker i Stockholms län och vi kan stolt presentera oss som en av Sveriges största tandvårdskedjor. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut- och estetisk tandvård. Vi har också en specialistklinik dit vi remitterar vid behov. Här utlovas ett gott bemötande och en trygg tandvård för hela familjen. Välkommen!