Tandläkare Stockholm - Distriktstandvården

Tandvårdsbehandlingar

Tandvårdsbehandlingar

Din mun och dina tänder är viktiga

Tänk vad mycket du gör med munnen och hur mycket den hjälper dig att leva ett funktionellt liv. Du äter, pratar, skrattar, pussas, dricker och gör miner med munnen. En fullt fungerande och välmående mun hjälper dig att njuta av livet. Ingen människa ska behöva skämmas eller känna sig obekväm med att le eller prata. Det är därför vi stolt presenterar de bästa tandläkarna, tandhygienisterna och tandsköterskorna för att kunna garantera dig en friskare mun. Och ett lättare liv.

Stora och små tandbesvär

Efter många år i branschen har vi stött på mun- och tandproblem i alla möjliga storlekar. Ibland behövs tidskrävande åtgärder med många återbesök, ibland löser vi problem betydligt snabbare än så. Oavsett vad du vill ha hjälp med, så finns där hela vägen. Dina önskemål är våra ambitioner och målet når vi när du som patient är nöjd. Kommunikation och kompetens lägger grunden för ett lyckat resultat.

Regelbundna besök hos tandläkaren

Det är individuella variationer på hur ofta vi rekommenderar våra patienter att besöka tandläkaren. Generellt kan vi säga att har du friska tänder brukar det räcka med vartannat år. Har du många gamla lagningar som behöver kontrolleras eller problem med tandlossning rekommenderar vi en årlig koll. Regelbundna besök lönar sig och minskar risken för stora och dyrbara tandvårdsbehandlingar.

Vad vill du veta mer om?

Se menyn till vänster. Där finns information om allt från allmäntandvård till kirurgiska ingrepp samt estetiska korrigeringar. Vi bjuder på en kunskapsbank inom tandvårdsbehandlingar.

Tandvårdsbehandlingar was last modified: August 3rd, 2016 by Distriktstandvården