Tandläkare Stockholm - Distriktstandvården

Estetisk tandvård

Estetisk tandvård

Estetisk tandvård i Stockholm

Estetisk tandvård innebär behandlingar som utförs av skönhetsskäl. Det kan exempelvis handla om tandblekning, skalfasader/porslinsfasader, komposit för att fylla gluggar, puts och polering, tandsmycke etc. Väldigt många personer besöker Distriktstandvården i Stockholm för att utföra estetiska behandlingar. Vad som anses vara vackert och eftersträvansvärt är upp till var och en. Våra tandläkare och tandhygienister kommunicerar transparent och ärligt, vilket innebär att vi alltid kommer att säga vad vi tycker. Vår profession innebär att vi kan förutspå förväntat resultat, något vi alltid delger patienten.

Friska tänder är viktigast

Distriktstandvårdens ambition är att förbättra munhälsan i Stockholm. Det innebär att vi prioriterar hur dina tänder mår, något som alltid kommer vara viktigare än hur de ser ut. Oavsett om du besöker tandläkaren i Järna eller tandläkaren i Hallstavik kommer behandlingsprocessen se likadan ut. Det innebär att en estetisk behandling alltid börjar med en undersökning (vissa undantagsfall som t.ex. tandsmycke).

Undersökning innan estetisk behandling

Anledningen till varför vi gör en undersökning är för att ta reda på hur din mun mår och om det krävs vissa åtgärder innan den estetiska behandlingen utförs. Alla seriösa tandvårdsgivare undersöker sina patienter innan fortsatt behandling. Om du har exempelvis har kariesangrepp (hål i tänderna) ska de lagas innan den estetiska tandvården kan påbörjas. Vid exempelvis blekning kan blekningsmedlet tränga in i hålen och förvärra tandens tillstånd.

Lång erfarenhet av estetisk tandvård

Vi erbjuder allt från tandblekning och Air-Flow behandlingar hos våra tandhygienister till tandfasader och implantat hos våra tandläkare. Vi har lång erfarenhet och är ser till att du får möta de bästa tandläkarna och de bästa tandhygienisterna för just ditt ärende. Vi hittar ständigt lösningar på dina bekymmer och garanterar ett bra resultat. På Artillerigatan i Stockholm ligger vår specialistklinik som tar hand om dem mer avancerade behoven och behandlingarna. Kompetensen som du behöver finns hos Distriktstandvården i Stockholms län.

Vill du veta mer om våra estetiska tandvårdsbehandlingar?

Tandblekning
Blek tänderna med professionell och säker tandblekningsmetod. Tandblekning till bra pris hos Distriktstandvården, endast 1995 kronor!
Läs mer och boka tid för tandblekning här >>

Air-Flow
Med hjälp av saltblästring putsar och polerar tandhygienisten för en vitare nyans på tänderna. med den skonsamma metoden Air-Flow.
Läs mer och boka tid för Air-Flow här >>

Skalfasad
Med skalfasader eller porslinsfasader som det också kallas, kan vi hjälpa dig till en vackrare tandrad. Missfärgningar åtgärdas och/eller ojämna tänder rättas till.
Läs mer och boka tid för skalfasader här >>

Tandimplantat
Tandimplantat går egentligen inte under estetisk tandvård då det har lika mycket en funktionell påverkan. Dock väljer vi att framhäva implantat då det är en absolut rekommendation för patienter som saknar en eller flera tänder. Tandimplantat med stöd från Försäkringskassan. Vi har fem års garanti på tandimplantat.
Läs mer och boka tid för tandimplantat här >>

Tandsmycke
Tandsmycken är väldigt populärt främst hos en yngre målgruppen, men blir allt mer populärt även i äldre målgrupper. Det går snabbt och är väldigt snyggt. Många kändisar har tandsmycke, vilket har lett till att det blir allt vanligare önskemål hos patienter.
Läs mer och tid tid för tandsmycke här >>

Estetisk tandvård was last modified: June 9th, 2017 by Distriktstandvården