Testa en tandläkare som faktiskt har tid

På Distriktstandvården har vi tid för dig, oavsett dag på året eller dina behov. Varmt välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor.
Testa en tandläkare som faktiskt har tid <span class="smiley">•</span>

Valet av tandläkare är helt upp till dig. Så varför inte testa en tandläkare som faktiskt har tid och finns nära där du bor eller arbetar?

Som patient hos Distriktstandvården har du tillgång till samtliga av våra kliniker. Med över 30 kliniker i Stockholm och Uppsala kan vi hjälpa dig årets alla dagar. Även kvällar och helger!

Det är enkelt att testa

Är du ny patient hos oss bokar du en undersökning där vi ser efter hur dina tänder mår. Du är välkommen på ett besök oavsett om du redan har en tandläkare någon annanstans eller inte. Valet är fritt och du förbinder dig inte till något. Lite som att testa en ny frisör!

Inte dags riktigt än?

Känner du ingen brådska för ett besök, men vill ändå checka av att skaffa tandläkare från att göra-listan? Fyll i formuläret nedan, så får du en tid längre fram istället. Du kan även ringa oss på 08-22 22 22.

Tandvårdsrädd?

Många känner obehag inför tandläkarbesöket. När du bokar tid online kan du ange att du är tandvårdsrädd. Då är vår personal förberedd och ser till att du känner dig lugn och trygg under besöket. Du kan läsa mer om hur vi arbetar med tandvårdsrädsla här.

Vanliga frågor

Hur mycket kostar det?
För nya patienter börjar det alltid med en undersökning, som kostar 1100 kr. Det årliga tandvårdsbidraget kan reducera priset ytterligare.

Beroende på ålder så får du 300 eller 600 kronor per år i tandvårdsbidrag. Ett bidrag går att spara i två år, vilket betyder att du kan ha upp till 1200 kr i innestående bidrag. Här kan du kolla vad du kan ha i tandvårdsbidrag.
Hur ofta bör jag besöka tandläkaren?
Om dina tänder mår bra, behöver du inte oroa dig så mycket. En tandkoll varannan eller vart tredje år är ofta tillräckligt. Har du lagningar som behöver kontrolleras eller exempelvis tandlossning är det bra att gå till tandläkaren årligen. Regelbundna besök lönar sig i längden, och minskar risken för att du behöver göra större åtgärder.

Vid akuta problem, som tandvärk eller en utslagen tand, tveka inte att boka en akuttid.
Vad händer med min gamla tandläkare?
Om du bara vill testa oss en gång behöver vi inte säga något till din nuvarande tandläkare. Men vill du byta till oss, så kan vi göra slut åt dig. Läs mer här.