Erbjudande till dig som student

Som student får du en gratis undersökning om du har ett innestående bidrag. Skriv in ditt personnummer nedan och ta reda på vad en undersökning kostar för just dig.

Erbjudande till dig som student

Betala lite eller ingenting för din undersökning

Är du mellan 23-29 år och studerar? Då betalar du lite eller ingenting för din undersökning!

Vill du veta vad en undersökning kostar för just dig?

Skriv in ditt personnummer här:

Boka din undersökning

Erbjudandet gäller på samtliga 22 kliniker i Stockholms län. Boka en undersökning och visa upp ditt Mecenatkort/Studentkort på plats på kliniken så erhåller du rabatten. Du använder ditt kvarvarande tandvårdsbidrag (600 kronor) och Distriktstandvården bjuder på resten. Om du inte har något innestående bidrag så betalar du som student enbart 600 kronor. Tandvården är gratis upp till 22 års ålder.
BOKA EN TID

Villkor och information

 • Undersökningen finansieras delvis av det allmänna tandvårdsbidraget:

  a) Om du har ett kvarvarande ATB (allmänna tandvårdsbidraget) får du en basundersökning helt gratis. Distriktstandvården betalar mellanskillnaden.

  b) Om du inte har något kvarvarande ATB (allmänna tandvårdsbidraget) betalar du endast 600:- för en basundersökning. Distriktstandvården betalar mellanskillnaden.

  c) Om du är över 29 år får du årligen ett ATB på 300:-. Du omfattas dock inte av studenterbjudandet.

 • Ord.pris. för en basundersökning är 895:-. 1 juli 2019 får du ett nytt bidrag som du kan nyttja på tandvård.
 • Erbjudandet gäller för dig som är mellan 23-29 år.
 • Gäller en basundersökning med fyra röntgenbilder, karies-, tandstens- och tandlossningsdiagnos, noggrann titt på tandkött, slemhinnor, tänder. Skötselråd samt kostnadsförslag för eventuell fortsatt behandling.
 • Om tandläkaren föreslår ytterligare åtgärd under undersökningens gång så bekostas detta av patienten. Inga åtgärder ska adderas utan patientens vetskap och godkännande.
 • Inga förpliktelser

BOKA EN TID

Fråga tandläkaren

Undrar du över något du inte hittar svar på är du välkommen att ställa din fråga här.

Vi förbehåller oss rätten att publicera din fråga på vår webbsida. Vi visar aldrig ditt fullständiga namn eller e-postadress.