Erbjudande till dig som student

Om du inte har varit hos tandläkaren på 1 år eller mer, så betalar du inget för din undersökning. Undersökningen finansieras av ditt bidrag, och vi står för mellanskillnaden. Välkommen!

Erbjudande till dig som student

Betala lite eller ingenting för din undersökning

Är du mellan 24-29 år och studerar? Då betalar du lite eller ingenting för din undersökning!

Boka din undersökning

Erbjudandet gäller på samtliga 23 kliniker i Stockholms län. Boka en undersökning och visa upp ditt Mecenatkort/Studentkort på plats på kliniken så erhåller du rabatten. Du använder ditt kvarvarande tandvårdsbidrag (600 kronor) och Distriktstandvården bjuder på resten. Om du inte har något innestående bidrag så betalar du som student enbart 600 kronor. Tandvården är gratis till och med året du fyller 23 år.
BOKA EN TID

Villkor och information

  • Undersökningen finansieras delvis av det allmänna tandvårdsbidraget:a) Om du har ett kvarvarande ATB (allmänna tandvårdsbidraget) får du en basundersökning helt gratis. Distriktstandvården betalar mellanskillnaden.

    b) Om du inte har något kvarvarande ATB (allmänna tandvårdsbidraget) betalar du endast 600:- för en basundersökning. Distriktstandvården betalar mellanskillnaden.

    c) Från och med året du fyller 30 år får du ett bidrag på 300 kronor årligen. Du omfattas dock inte av studenterbjudandet.

  • Ord.pris. för en basundersökning är 895:-. 1 juli 2019 får du ett nytt bidrag som du kan nyttja på tandvård.
  • Erbjudandet gäller för dig som är mellan 24-29 år.
  • Gäller en basundersökning med fyra röntgenbilder, karies-, tandstens- och tandlossningsdiagnos, noggrann titt på tandkött, slemhinnor, tänder. Skötselråd samt kostnadsförslag för eventuell fortsatt behandling.
  • Om tandläkaren föreslår ytterligare åtgärd under undersökningens gång så bekostas detta av patienten. Inga åtgärder ska adderas utan patientens vetskap och godkännande.
  • Inga förpliktelser

BOKA EN TID

Fråga tandläkaren

Undrar du över något du inte hittar svar på är du välkommen att ställa din fråga här.

Vi förbehåller oss rätten att publicera din fråga på vår webbsida. Vi visar aldrig ditt fullständiga namn eller e-postadress.