Vi har två kliniker i Upplands Väsby. Vilken väljer du?

Distriktstandvården har kliniker i Bollstanäs och Bredden. Båda klinikerna erbjuder komplett tandvård för både barn och vuxna. Vilken klinik vill du boka en tid på?
Vi har två kliniker i Upplands Väsby. Vilken väljer du?

Distriktstandvården i Upplands Väsby

Vi har två kliniker i Upplands Väsby och är det självklara valet för dig som bor eller jobbar i Upplands Väsby. Oavsett vilken tandvård du är i behov av så kan du enkelt boka en tid online, eller ringa oss på 08-22 22 22.

Lättillgänglig tandvård

Distriktstandvården finns på två platser i Upplands Väsby. Vi finns i Bollstanäs och i Bredden. Här hjälper vi dig med alla behandlingar inom tandvård. Välj den klinik som ligger närmast, eller den som har en ledig tid när det passar dig.

LÄS MER OM BOLLSTANÄS
LÄS MER OM BREDDEN

Dela upp betalningen med Klarna

På samtliga kliniker erbjuder vi olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Du kan antingen betala efter löning, eller dela upp betalningen över flera månader. Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Riktigt schyssta garantier

En extra trygghet för dig är att du alltid har förmånliga garantier på dina behandlingar hos oss. Vi är stolta och glada över att kunna erbjuda dig riktigt schyssta garantier.

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården är en av landets största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi erbjuder barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Vi har en mobil tandvårdsenhet som utför tandvård i hemmet, en narkosverksamhet och två specialistkliniker i Stockholm. Med över 300 000 patientbesök om året och mer än 600 medarbetare har vi en viktig roll i tandvården i Sverige. Vår ambition är att fortsätta etablera oss i områden där behov av ytterligare tandvårdsaktörer finns, med visionen att bli det självklara tandvårdsvalet.

Vanliga frågor

Var finns era kliniker?
Kliniken i Bredden (tidigare InfraCity) ligger på Kanalvägen 7 precis intill E4. Kliniken ligger i samma byggnad som Flügger Färg, Subway och Swedbank precis mitt emot den höga glasbyggnaden med "Scandic" på fasaden.

Kliniken i Bollstanäs ligger på Vintervägen 140. Till vår klinik kommer du lättast med buss. Från Rotebro station går buss 533, från Upplands Väsby station går buss 534, från Täby C går buss 684, kliv av vid hållplats Nordanvägen. Kliniken ligger väldigt nära busshållplatsen.
Hur mycket kostar det?
För nya patienter börjar det alltid med en undersökning, som kostar 1100 kr. Det årliga tandvårdsbidraget kan reducera priset ytterligare.

Beroende på ålder så får du 300 eller 600 kronor per år i tandvårdsbidrag. Ett bidrag går att spara i två år, vilket betyder att du kan ha upp till 1200 kr i innestående bidrag.
Vilka behandlingar erbjuder ni?
På kliniken erbjuder vi dig allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även två specialistkliniker.