Samtliga av våra kliniker håller öppet! Läs mer om våra riktlinjer kring covid-19 här.
 

Boka tid online

Eller ring oss på 018-888 88 88

  • 26 kliniker i Stockholm och Uppsala
  • Sveriges bästa garantier
  • Tider samma dag
  • Öppet dag, kväll och helg
Boka tid online Ändra/avboka tid

Fråga tandläkaren

Undrar du över något du inte hittar svar på är du välkommen att ställa din fråga här.

Vi förbehåller oss rätten att publicera din fråga på vår webbsida. Vi visar aldrig ditt fullständiga namn eller e-postadress.

Välkommen till Distriktstandvården i Uppsala! Hit välkomnas barn och vuxna för allmän-, estetisk- och akut tandvård. Våra tandläkare i Uppsala står för en trygg och modern tandvård, där vi med stort engagemang tar hand om dig och dina tänder!


Varför välja oss?

Erfarna tandläkare i Uppsala
Våra tandläkare har en gedigen erfarenhet och kommer med stort engagemang och hjärta behandla dig som är i behov av tandvård i Uppsala. Vi ser alltid till patientens behov. Därför kan du som är tandvårdsrädd eller lider av tandläkarskräck uppge detta när du bokar en tid, så ser vi till mer vår erfarenhet att ditt besök blir så behagligt som möjligt.


Sveriges bästa garantier
En extra trygghet för dig är att du alltid har förmånliga garantier på dina behandlingar hos oss. Vi är stolta och glada över att kunna erbjuda dig landets bästa garantier.

Läs mer om våra löften och garantier här >>


Delbetala med Klarna
Som på alla Distriktstandvårdens kliniker så erbjuder vi olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Du kan antingen betala efter löning, eller dela upp betalningen över flera månader. Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med klarna här >>


Allmänna tandvårdsbidraget och högkostnadsskyddet
Vi på Distriktstandvården i Uppsala är självklart anslutna till Försäkringskassan. Varje år får du ett tandvårdsbidrag som du kan använda vid betalning av din tandvård. Du har även ett högkostnadsskydd som skyddar dig mot höga kostnader.

Läs mer om tandvårdsstödet här >>


Om Distriktstandvården

Distriktstandvården har idag 24 kliniker i Stockholm och Uppsala. Vi erbjuder en komplett och lättillgänglig tandvård för både barn och vuxna. På samtliga kliniker arbetar vi med allmäntandvård, estetisk tandvård samt akuttandvård. Vid behov av specialisttandvård så har Distriktstandvården en egen specialistklinik på Gärdet i Stockholm.Distriktstandvården 2019-10-29
Senast granskad: 2019-10-29
Skrivet av: Eric Friman, Kommunikatör/Social media-ansvarig
  • 26 kliniker i Stockholm och Uppsala
  • Sveriges bästa garantier
  • Tider samma dag
  • Öppet dag, kväll och helg